Snimak iz niskog kuta BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metalik
Performanse i okretni moment306 KS, 225 kW, 450 NM
Vrsta motoraBenzin

THE X2

BMW M

BMW X2 M35i: SVE ZNAČAJKE.

Performanse i okretni moment306 KS, 225 kW, 450 NM
Vrsta motoraBenzin
THE X2BMW X2 M35i: SVE ZNAČAJKE.

Ne može biti izabran, ali bira tebe: BMW X2 M35i je izuzetno atletski i vrhunski sportski. Ovaj član M obitelji još je sigurniji na asfaltu zahvaljujući svom izoštrenom dizajnu i snažnim proporcijama u usporedbi sa standardnim BMW-om X2.

DIZAJN BMW X2 M35i.

Visoke performanse u vrhunskoj formi.

BMW X2 M35i impresionira svojom atletskom karizmom, iznimno sportskim potencijalom snage i jedinstvenom svestranošću. Otkrijte atraktivnu opremu u području dizajna.
BMW dupla rešetka bubrega u mrežastom dizajnu BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metalik tročetvrtinski pogled sprijeda

BMW dupla rešetka bubrega u mrežastom dizajnu.

BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu u potpunosti je dovršena u Cerium Grey boji i ima detaljno dizajniranu rešetku iznutra. Ova mrežasta struktura, inspirirana utrkama, daje dubinu i vrijednost prednjoj strani i postavlja visokokvalitetan i dinamičan naglasak u detaljima.
M stražnji spojler BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metalik pogled izbliza na stražnji kraj

M stražnji spojler.

M stražnji spojler naglašava atletsku siluetu vozila i smanjuje neželjeno aerodinamičko podizanje. Proizvodeći potisnu silu na stražnjoj osovini, pruža vozilu veću stabilnost u vožnji.
M lakometalni kotači BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metalik u pogledu izbliza na kotače

M lakometalni kotači Double-spoke stil 716 M.

20" M lakometalni kotači Double-spoke stil 716 M, Jet Black, sjajno tokareni sa runflat gumama, veličina kotača 8J x 20 sa 225/45 R20 gumama.
Okviri vanjskih retrovizora u Cerium Grey BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metalik vanjština

Okviri vanjskih retrovizora u Cerium Grey.

Jedinstvena vanjska dinamika BMW-a X2 M35i naglašena je specifičnim detaljima u Cerium Grey boji. To uključuje, na primjer, okvir vanjskih zrcala.
M Sport sjedala BMW X2 M35i (F39) Unutrašnjost

M Sport sjedala.

Sportska sjedala imaju visoke oslonce sjedala i naslona, ​​pružajući optimalnu potporu vozaču i suvozaču čak i tijekom atletske vožnje u zavojima. Za razliku od standardnih sjedala, njihov kut sjedala, dubina sjedala, nasloni za bedra i širina naslona za ruke na vozačevom sjedalu mogu se individualno podešavati. Njihov poseban dizajn naglašava atletske sposobnosti vozila.

VOZNA DINAMIKA BMW X2 M35i.

Beskrajna snaga.

Interakcija mehaničkog M sportskog diferencijala na prednjoj osovini, inteligentnog BMW xDrive pogona na sve kotače i snažne M sportske kočnice osigurava vrhunske vozne karakteristike i visoko precizno rukovanje koje postavljaju standarde u ovoj klasi.

SUSTAVI POMOĆI VOZAČU ZA BMW X2 M35i.

Digitalne usluge i inteligentni sustavi pomoći vozaču BMW-a X2 M35i.

Zahvaljujući inovativnoj aplikaciji My BMW u BMW-u X2 M35i, uvijek uživate u optimalnoj vezi između pametnog telefona i vozila. Bez obzira planirate li termin i rute te ih šaljete navigacijskom sustavu, dijelite svoju trenutnu poziciju s drugima u stvarnom vremenu ili želite da vaš pametni telefon prikazuje preostalo putovanje pješice nakon što stignete na odredište. Doživite aplikaciju koja vam pojednostavljuje život – BMW Connected to čini mogućim.
Kokpit Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go.

Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go, uključujući upozorenje kontrole pristupa s funkcijom kočenja, održava vašu unaprijed odabranu brzinu, kao i udaljenost do vozača ispred. Vozilo preuzima ubrzanje i kočenje te zadržava unaprijed određenu udaljenost do automobila ispred čak i u sporom prometu i do potpunog zaustavljanja u prometnim gužvama.
Kožni upravljač BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Pomoćnik u prometnoj gužvi.

Pomoćnik za gužve u prometu olakšava vam opterećenje u monotonim prometnim situacijama: Pri brzinama do 60 km/h, sustav omogućuje da automobil jednostavno "klizi" s drugim automobilima u gustim prometnim situacijama, čineći prometne gužve manje stresnim. Automatski održava udaljenost od vozila ispred i regulira brzinu automobila do zaustavljanja – te pruža potporu i upravljaču.
Driving Assistant Plus BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost zaslon instrumenata

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus oprema omogućuje jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Uključuje Upozorenje na sudar i Upozorenje na pješaka s funkcijom laganog kočenja u gradu, Upozorenje na napuštanje prometne trake, pomoćnik za duga svjetla, informacije o ograničenju brzine i tempomat temeljen na kameri sa funkcijom Stop & Go.
Head-Up zaslon BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost zaslon instrumenata

BMW Head-Up zaslon.

BMW Head-Up zaslon u boji projicira informacije relevantne za putovanje izravno u vaše vidno polje, čime vam omogućuje potpunu koncentraciju na vožnju. Zaslon uključuje informacije kao što su trenutna brzina, upute za navigaciju, informacije o ograničenju brzine uklj. indikator zabrane pretjecanja, zajedno s popisima telefona i zabave.
Navigation Plus BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Navigation Plus.

Navigation Plus ima BMW Head-Up zaslon, iDrive Touch Controller, ugrađeni 8,8" zaslon osjetljiv na dodir i instrument tablu s 5,7" TFT zaslonom visoke razlučivosti. Sustavom se upravlja intuitivno pomoću iDrive Touch Controllera, gumba za izravnu kontrolu izbornika i osam funkcionalnih oznaka, glasovne kontrole ili dodirnog zaslona s interaktivnim pločicama.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Real Time Traffic Information

Zašto gubiti vrijeme u prometnim gužvama? Real Time Traffic Information omogućuju vam brže i učinkovitije doći do odredišta. Prati trenutnu prometnu situaciju gotovo u stvarnom vremenu i izračunava alternativne rute. Lokalni sustav upozorenja na opasnost dodatna je značajka koja vas upozorava na nepovoljne uvjete na cestama ili nesreće.
Concierge service BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Concierge Service.

Hoće li sutra u Rimu biti sunčano? Kada je moj let i gdje je najbolji restoran u gradu? Concierge Service tu je da vam pomogne kad putujete i može vas podržati bilo kojim zahtjevom pritiskom na gumb - individualno, osobno i brzo. Gdje god da ste, što god vam treba.
Integracija pametnog telefona BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.
Online Entertainment BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Online Entertainment.

slušajte svoju omiljenu glazbu gdje god se nalazili. Klasično na autocesti, jazz za vrijeme špice i pop kad krstarite. Uz Online Entertainment, možete izravno slušati čak 30 milijuna pjesama bez ikakvih ograničenja putem BMW-ovog glazbenog partnera Spotify pomoću SIM kartice instalirane u vašem vozilu.

TEHNIČKI PODACI BMW X2 M35i.

BMW X2 M35i.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

225 (306)/5,000-6,250

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

4.9

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

8.1–7.5

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

185–170

Skica tehničkih podataka BMW-a X2 F39

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING ZA BMW X2 M35i.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X2 M35i.

BMW X2 M35i (F39), Black Sapphire metalik, Tročetvrtinski pogled straga u vožnji

Dođite brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o privlačnim financijskim rješenjima i leasing ponudama za vaš novi BMW X2 M35i.

USLUGE I ASISTENCIJA ZA BMW X2 M35i.

BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Uz inovativnu opciju Teleservices usluge BMW ConnectedDrive, vaš BMW pomaže vam ostati hladne glave: kad je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, željenom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas zatim kontaktirati kako biste dogovorili termin sastanka. Tako se možete osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate sami misliti na sve. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo online na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW X2 M35i, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • BMW X2 M35i:
    Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 8.1-7.5
    Emisije CO2 u g/km (kombinirano): 185-170

    Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom iu skladu s Uredbom (EU) 715/2007 s izmjenama i dopunama. WLTP brojke uzimaju u obzir svaku dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su nedavno homologirana od 01.01.2021., službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP metodama mjerenja možete pronaći na www.bmw.de/wltp