BMW Corporate Sales za tvrtke i korporativne klijente; muškarac i žena ispred BMW-a

BMW CORPORATE SALES: UNAPRIJEDITE SVOJU FLOTU.

Corporate Sales za međunarodne korporativne i poslovne klijente.

Prednosti kojima se možete veseliti kada udružite snage s uslugom BMW Corporate Sales?
Suvremeno dizajnirana vozila s štedljivim, ekonomičnim motorima i zaposlenici motivirani perspektivom dinamične vožnje i inovativnih tehnologija. Uz to, tim međunarodnih menadžera za ključne kupce pruža stručnu prekograničnu podršku u preko 150 zemalja širom svijeta.

Pročitajte više
BMW CORPORATE SALES: UNAPRIJEDITE SVOJU FLOTU.Corporate Sales za međunarodne korporativne i poslovne klijente.
BMW Corporate Sales savjetovanje i proizvodi; Ljudi u razgovoru

BMW CORPORATE SALES: PROIZVODI.

Vodeća automobilska rješenja u klasi za korporativne kupce.

BMW CORPORATE SALES: PROIZVODI.

Vodeća automobilska rješenja u klasi za korporativne kupce.

BMW MODELI ZA KORPORATIVNE KUPCE.

Bilo da je riječ o BMW-u serije 1 za gradsku vožnju, prostranom BMW-u serije 5 ili prestižnom BMW-u serije 7 za prijeme i službene sastanke - BMW ima pravo vozilo za sve prigode. Kako bi odgovarao učinkovitosti vašeg voznog parka, široka paleta BMW proizvoda također uključuje modele s vrlo učinkovitim motorima koji emitiraju manje od 140 g CO2/km. Razni modeli - poput elegantnog BMW-a serije 1 i prostranog BMW-a serije 2 Gran Tourer - posebno su ekonomični i čak padaju ispod granice od 120 g CO2/km, što rezultira poreznim olakšicama u mnogim zemljama.

Pročitajte više
BMW Corporate Sales za korporativne klijente; Serija modela BMW serije 1

BMW serije 1

Postavite ton, živite u trenutku i osvojite ulice naših glavnih gradova sportskim konturama i inovativnim dizajnom. Osim povećanog zadovoljstva u vožnji, BMW serije 1 je i vrlo ekonomičan.

Pročitajte više
BMW Corporate Sales za korporativne klijente; Serija modela BMW serije 2

BMW serije 2

Tipično dinamičan BMW dizajn koji je ujedno kompaktan, funkcionalan i fleksibilan - upoznajte BMW serije 2 Active Tourer*. Što god planirali - sportske aktivnosti, praznike ili svakodnevnu vožnju - uvijek je spreman.

Pročitajte više
BMW Corporate Sales za korporativne klijente; Serija modela BMW serije 3

BMW serije 3

Uzbudljiv  dinamika, savršene proporcije, impresivna tehnologija i tri BMW linije osiguravaju BMW-u serije 3 kao limuzini ili Touringu apsolutno prepoznatljiv izgled i omogućuju mu da prednjači u učinkovitosti i performansama.

Pročitajte više
BMW Corporate Sales za korporativne klijente; Serija modela BMW serije 4

BMW serije 4

Sportski polet u kombinaciji s uzbudljivom estetikom: BMW serije 4 Coupé i Cabrio impresivni su predstavnici potpuno nove generacije BMW vozila. BMW serije 4 Gran Coupé savršeno nadopunjuje paletu modela i impresionira prirodnom elegancijom.

Pročitajte više
BMW Corporate Sales za korporativne klijente; Serija modela BMW serije 5

BMW serije 5

Izuzetno izražajan i savršeno skrojen da udovolji najvišim zahtjevima s besprijekornim osjećajem za stil. BMW serije 5 pokazuje snagu i stil u svemu što radi.

Pročitajte više
BMW Corporate Sales za korporativne klijente; Serija modela BMW serije 6

BMW serije 6

Velika tradicija vječne fascinacije: BMW serije 6 Gran Turismo jedinstvena je kombinacija okretne dinamike i ekskluzivne elegancije.

Pročitajte više
BMW Corporate Sales za korporativne klijente; Serija modela BMW serije 7

BMW serije 7

BMW serije 7 namijenjen je onima koji su stigli i još uvijek žele više. Iskusite vrhunsku tehnologiju vozila, učinkovite vrhunske performanse i udobnost u svojoj klasi.

Pročitajte više
BMW Corporate Sales za korporativne klijente; Serija modela BMW serije 8

BMW serije 8

Start koji ubrzava puls napravljen po mjeri: bilo da su Coupé, Cabrio ili Gran Coupé,  novi BMW serije 8 Coupé kombinira karakter sportskog automobila s duhom BMW luksuzne klase, stvarajući novi oblik estetike.

Pročitajte više
BMW Corporate Sales za korporativne klijente; Serija modela BMW serije X

BMW serije X

Biti fleksibilan znači ostati mobilan. BMW serija X nudi beskrajne mogućnosti u gradu i na cesti, dramatičnu živost iznutra i izvana, pohvale: radost želi da imate sve.

Pročitajte više
BMW Corporate Sales za korporativne klijente; Serija modela BMW i

BMW serije i

BMW i nudi revolucionarna vozila i usluge prijevoza za vozni park, a fokusira se na održivost u cijelom lancu vrijednosti.

Pročitajte više
BMW Corporate Sale; BMW eDrive modeli za poslovne klijente; BMW modeli na ulici

VIŠE OD 35 MODELA SA EMISIJOM CO2 ISPOD 120 G/KM.

BMW eDrive tehnologija u plug-in hibridu kombinira tri komponente na najčišći i najučinkovitiji način vožnje: inovativan električni pogon, litij-ionska baterija visokih performansi i inteligentno upravljanje energijom. Uvijek će odabrati idealan način vožnje za najbolju učinkovitost, ovisno o razini napunjenosti baterije, brzini i ruti. Vožnja u potpuno električnom načinu rada i potpuno električni BMW i3/i3s su bez lokalnih izvora emisija - i pružaju impresivno ubrzanje.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW Corporate Sales; BMW Efficient Dynamics u gradskom prometu

Kako bi udovoljio visokim standardima novog, transparentnijeg i individualnijeg WLTP postupka testiranja, BMW EfficientDynamics postao je relevantniji nego ikad prije. Kao dio održive, učinkovite i ekološki odgovorne strategije uključuje motore koji štede gorivo, funkciju automatskog pokretanja/zaustavljanja, poboljšanu aerodinamiku, regeneraciju energije kočenjem i još mnogo toga.

Usluge BMW corporate sales za poslovne klijente; čovjek ispred BMW električnih automobila

BMW CORPORATE SALES: USLUGE.

Individualna BMW rješenja za vašu tvrtku - širom svijeta.

U BMW-u smo predani učiniti sve što je u našoj moći kako bismo dugoročno zadovoljili potrebe i zahtjeve vaše organizacije. Pružamo proizvode i usluge prilagođene vašem lokalnom tržištu. Imamo globalnu mrežu prodajnih organizacija i zastupništva i sastavit ćemo rješenje prilagođeno vašoj tvrtki. To uključuje čimbenike tipa vozila, financiranja i usluga mobilnosti - kao što su ParkNow i SHARE NOW.

Pročitajte više

BMW CORPORATE SALES: USLUGE.

Individualna BMW rješenja za vašu tvrtku - širom svijeta.

OPCIJE FINANCIRANJA I LEASINGA.

Usluge BMW corporate sales; BMW financiranje i leasing za poslovne klijente; Muškarac ulazi u BMW vozilo

BMW Financial Services nudi vam izbor prilagodljivih opcija financiranja automobila koje će vam pomoći da posjedujete ili iznajmljujete svoje BMW vozilo. U svakom BMW zastupstvu naći ćete stručnjaka za financijske usluge koji vam može pomoći u ispunjavanju zahtjeva vaše flote. Nakon što odaberete opciju financiranja automobila, poput najma ili leasinga, ne možete očekivati ​​ništa manje od naše pune usluge. Naš cilj: što je brže moguće staviti vas i vaše zaposlenike na cestu.

Usluge BMW corporate sales; BMW usluge mobilnosti za poslovne klijente; Čovjek koristi BMW aplikaciju

USLUGE MOBILNOSTI.

Naš se svijet mijenja - pa tako i očekivanja urbane mobilnosti. Usluga NOW Services nudi idealne usluge za ovaj svijet - jednostavne, intuitivne, prikladne i prilagođene. Nastoji olakšati život zaposlenika, usklađujući se s najprometnijim rasporedom: SHARE NOW premium dijeljenje automobila omogućuje spontano iznajmljivanje; PARK NOW omogućuje rješenja za digitalno parkiranje za parkiranje na ulici i izvan nje; i CHARGE NOW pruža kupcima pristup najvećoj svjetskoj mreži javnih stanica za napajanje. U SAD-u i Kini kupci uživaju u inovativnim rješenjima za mobilnost putem usluge REACH NOW. Na taj način sve NOW Services usluge stvaraju sveobuhvatna i povezana rješenja za budućnost mobilnosti - i za svakog kupca.

Uz to, AlphaCity nudi pametno i isplativo rješenje za zajedničko korištenje automobila, zasnovano na individualnim potrebama vaše korporacije. Danonoćno osigurava maksimalnu praktičnost i pruža pristup bez ključa vozilima koja u potpunosti servisira i održava naš partner Alphabet.

Usluge BMW corporate sales; BMW Connected Drive za poslovne klijente; žena vozač

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive omogućuje vam da proširite svoj uredski prostor u svoje vozilo. Ovaj tehnološki paket prepun je usluga, aplikacija i sustava za pomoć vozaču kako biste ostali povezani sa svijetom. Pomoću paketa BMW ConnectedDrive možete primati, čitati i odgovarati na e-poštu ili sinkronizirati svoje podatke, poput svog adresara, s vozilom. Na svakom putovanju možete se u potpunosti osloniti na sustave za pomoć vozaču. Primjerice, koristeći opciju BMW Intelligent Personal Assistant, koji vaš BMW čini još pametnijim i podržava vas u bilo kojoj situaciji.  

BMW CORPORATE SALES: KONTAKT.

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja koja se tiču BMW Special Sales ponude za korporativne kupce.

Molimo Vas, pružite nam kratke informacije u vezi s vašim upitom i mi ćemo vas uskoro kontaktirati. Sve primljene informacije obrađivat će se u povjerenju.

Tražite li odgovor odmah? Molimo kontaktirajte:

Pročitajte više