THE NEW

X2

NOVI BMW X2.

BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 6,5–6,0; Emisije CO2, kombinirani WLTP u g/km:  148–136

 

UŽITAK U VOŽNJI.

Novi BMW X2 – SUV koji nudi savršenu ravnotežu luksuza, performansi i svestranosti. Otkrijte njegov osebujni dizajn, karakteriziran snažnim linijama i atletskim izgledom. Uronite u interijer koji se može pohvaliti visokokvalitetnom opremom, inovativnom tehnologijom i ergonomskom udobnošću. Otkrijte više o različitim varijantama modela s benzinskim ili dizelskim motorima, mogućnostima opreme, cijenama i personalizirajte svoj BMW X2 prema svom osobnom ukusu.

Tehnički podaci

VARIJANTE.

  • BMW X2 sDrive20i
   BMW X2 sDrive20i
   BMW X2 sDrive20i

   Snaga[1]

   125 (170) kW (KS)

   Okretni moment[1]

   280 Nm

   0-100 km/h

   8,3 s

   Vmax

   213 km/h

   BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 6,5–6,0; Emisije CO2, kombinirani WLTP u g/km: 148–136

    

   [1]Sastoji se od pogona motora s unutarnjim izgaranjem 115 kW i elektropogona do 14 kW.

   Vanjski pogled na BMW X2 sDrive20i u Capeyork Greenu u urbanom okruženju ispred ureda

   PERFORMANSE I DIZAJN KOJI SE ISTIČU.

   Novi BMW X2 čini svakodnevni život uzbudljivijim, sportskijim i udobnijim, posebno zahvaljujući svom ekstrovertnom dizajnu sa svojom dinamičnom coupé siluetom. Njegova elegantna unutrašnjost ima opcijski veliki električni stakleni krovni otvor i BMW Curved Display. Benzinski model BMW-a X2 sDrive20i proizvodi impresivnih 125 kW (170 KS)[1] na cesti uz maksimalnu brzinu od 213 km/h.

   VAŠ NOVI BMW X2.

    InfoI content placeholder

    VANJŠTINA.

    EXTROVERT X.

    INTELIGENTNA LED TEHNOLOGIJA.

    Izvanredna svjetlost i prepoznatljivost: najmoderniji LED u prednjim svjetlima, stražnjim svjetlima, svjetlima za vožnju tijekom dana i pozicijskim svjetlima svijetle kada je vozilo mirno i u vožnji.

    UNUTRAŠNJOST.

    IZVRSNA UDOBNOST.

    OSJEĆAJ KAO DA SJEDITE POD ZVIJEZDAMA.

    Panoramski stakleni krov čini unutrašnjost još većom. Ulazi više svjetla i možete uživati u atmosferi otvorenog krova na svakom sjedalu.

    VOZNA DINAMIKA

    VIŠE UŽITKA U VOŽNJI. BEZ KONVENCIJA.

    BMW X2 Digital Premium funkcije

    BOLJE POVEZANI.

    Doživite BMW Digital Premium paket[2] s dodatnim digitalnim funkcijama – započnite s besplatnom probnom verzijom:

    • Poboljšane značajke BMW Maps omogućuju pristup prometnim informacijama u stvarnom vremenu u cijeloj regiji karte (čak i kada navigacija rutom nije aktivirana)
    • Pristup aplikacijama za zvuk, zabavu i vijesti – uključujući količinu podataka i stalna ažuriranja
    • Dodatne funkcije personalizacije pomažu BMW Intelligent Personal Assistant naučiti vaše rutine i omogućuju mu preuzimanje manjih zadataka, ako je to potrebno

    INTELIGENTNO UZ VAS.

    Uvijek u pravoj traci i na pravoj udaljenosti.

    Driving Assistant Professional sigurno drži vaše vozilo u voznoj traci i na udaljenosti pri brzinama do 210 km/h. Dodatna pogodnost – posebno u gustom prometu. U slučaju nužde, vaš BMW će zakočiti do zaustavljanja i automatski ponovno krenuti.

    Više kamera za lakše parkiranje.

    Parking Assistant Plus pruža opsežan pregled prilikom parkiranja. Dodatne kamere prenose 3D prikaz okoline vozila izravno na kontrolni zaslon. Tako da odmah možete vidjeti koliko manevarskog prostora imate.

    Vozite sa stalno uključenim dugim svjetlom.

    Vaš BMW skriva druge sudionike u prometu od svjetlosnog stošca pomoću pomoćnika za duga svjetla bez odsjaja. Za najbolje svjetlo na mračnim cestama.

    More than just a key.

    Uz BMW Digital Key Plus, koristite svoj pametni telefon kao ključ vozila i podijelite ga digitalno s do 5 osoba. Čim se približite svom BMW-u, on se automatski otvara uz svjetlosnu projekciju. I prilagođava unutrašnjost vozila vašim željama, ovisno o osobnom profilu koji ste odabrali.

    Pogledajte više od same ceste.

    Dođite točnije do odredišta. BMW head-up zaslon projicira informacije relevantne za vožnju izravno u vaše vidno polje. Augmented View prikazuje informacije o navođenju rutom putem video slike uživo na kontrolnom zaslonu ili na ploči s instrumentima.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O BMW-u X2.

    Potrošnja goriva i emisija CO2.

    BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 6,5-6,0; Emisije CO2, kombinirani WLTP u g/km: 148–136

     

    [1]Sastoji se od pogona motora s unutarnjim izgaranjem 115 kW i elektropogona do 14 kW.

     

    [2] BMW Digital Premium je plaćena pretplatnička usluga, neke funkcije zahtijevaju mrežnu vezu. BMW Digital Premium ne uključuje kupnju putem aplikacije.


    Podaci o učinku benzinskih motora primijenjenih na vozila koja koriste gorivo RON 98. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu s Uredbom EU 715/2007. Također se može koristiti bezolovni RON 91 i viši s maksimalnim udjelom etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

     

    Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.