Predstavljanje novog BMW-a serije 3 - BMW Tomić City Store
Željko Mavrović, Jelena Mavrović, Franjo Tomić i Enis Bešlagić
Novi BMW serije 3 - BMW Tomić City Store
Miroslav Škoro i Franjo Tomić
Franjo Tomić
Predstavljanje novog BMW-a serije 3 u BMW Tomić City Store
Novi BMW Z4 u BMW Tomić City Store
Predstavljanje novog BMW-a serije 3 u BMW Tomić City Store
Predstavljanje novog BMW-a serije 3 u BMW Tomić City Store
Predstavljanje novog BMW-a serije 3 u BMW Tomić City Store

POTPUNO NOVI BMW SERIJE 3 ZVIJEZDA VEČERI U BMW TOMIĆ CITY STORE NA ROOSEVELTOVOM TRGU U ZAGREBU

8.3.2019.

Tvrtka Tomić & Co. održala je dugo očekivano predstavljanje legendarnog modela – potpuno novog BMW-a serije 3 koji je bio glavna zvijezda večeri u BMW Tomić City Store-u na Rooseveltovom trgu u Zagrebu.

Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a, u Hrvatskoj kao i u svijetu, izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje. O iznimnom zanimanju kupaca za novi model govori činjenica da su u prodajnim salonima Tomić & Co. prvi ponosni vlasnici već preuzeli ključeve svoje serije 3.

Upravo je BMW serija 3 kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u Hrvatskoj stekla brojne poklonike. Predstavlja samu bit BMW-ovog promišljanja automobila u kojem vozač bez kompromisa uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost. Zahvaljujući inovativnim rješenjima BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase.

Novi BMW serije 3 je do 55 kilograma lakši uz 50% kruću konstrukciju, a prepoznatljiv je po svojim proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama - kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina.
Dinamika novog BMW-a serije 3 sada je dodatno poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane koji rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.

Za kraj večernjeg predstavljanja pripremljeno je iznenađenje – prezentacija novog BMW-a Z4. Novi Z4 pravi je vozački roadster koji, zahvaljujući novom BMW-ovom smjeru dizajna, odiše luksuzom i već na prvi pogled pokazuje da je riječ o automobilu koji potiče vozačke emocije i koji će vozača počastiti onim najboljim što BMW pruža – istinskim zadovoljstvom u vožnji.

Upriličenim događanjem tvrtka Tomić & Co., osnovana prije više od 25 godina kao prvi zastupnik stranog proizvođača automobila od osamostaljenja Republike Hrvatske, nastavlja potvrđivati povjerenje, tradiciju i uspjeh na domaćem tržištu.

Stoga, ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najpopularniji BMW model u svom najnovijem izdanju. Novu seriju 3 kao i ostale novitete potražite u Tomić & Co. prodajnim salonima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli, a u uskoro i u Zadru.

BMW serije 8 Coupé
BMW serije 8 Coupé
Franjo Tomić i Florian Stiller
BMW serije 8 Coupé
BMW serije 8 Coupé
BMW serije 8 Coupé
BMW serije 8 Coupé
BMW serije 8 Coupé
BMW serije 8 Coupé

SPEKTAKULARAN BMW SERIJE 8 COUPÉ PREDSTAVLJEN NA ŠOLTI

4.8.2018.

U šoltanskom dvorcu Martinis Marchi, smještenom u uvali Maslinica, predstavljen je BMW serije 8 Coupé, luksuzni automobil iz snova koji je svojim izvanrednim performansama i dizajnom plijenio pažnju brojnih inozemnih i domaćih posjetitelja.
Nova legenda je rođena, složili su se brojni uzvanici Martinis Marchi ljetnog eventa - jednog od najekskluzivnijih događanja koje se svake godine odvija na Jadranu, a gdje se već tradicionalno uspješno isprepliću luksuz, moda i dizajn.


Tvrtki Tomić & Co. među prvima u svijetu pripala je čast održati premijeru serije 8 i za tu veličanstvenu prigodu odabrali su prelijepu Šoltu – destinaciju čiji ambijent savršeno odgovara karakteru ovog impresivnog automobila. Time srednjodalmatinski otok dobiva pozornost poput velikih svjetskih lokacija i ostaje zapamćen kao jedna od prvih destinacija velike Osmice.


Sukladno ovogodišnjem nazivu događanja, Life is a Cabaret, gosti odjeveni u skladu s temom te ukrašeni perjem i biserima zabavljali su se u opuštenoj atmosferi te podsjetili da je glamour minulih vremena jednako atraktivan i danas, uz sve blagodati koje sa sobom donose napredna tehnološka dostignuća.
Navedeno se itekako tiče i spektakularno predstavljenog BMW modela jer upravo je korištenje vrhunske tehnologije koja predvodi novi smjer u dizajnu i tehnološkim postignućima BMW automobila, ovo vozilo učinilo i više nego dostojnim nasljednikom prve serije 8.


Zanimljivost donosi i činjenica da je upravo ova serija između 1989. i 1999. godine predstavljala vrhunac ponude BMW-a te je u svijetu automobila vrlo brzo zaslužila legendarni status.


Genetski kod izvornog modela nedvojbeno se mogao prepoznati u ovom novom, usavršenom nasljedniku koji se svojim izgledom savršeno uklopio u kraljevski ambijent. Atmosfera s dodatkom hedonizma, oplemenjena luksuzom uz pratnju Cabaret benda, na zadovoljstvo svih znatiželjnika začinjena je kulinarskim spektaklima i brojnim mini eventima.
S pravom nazivan džentlmenskim trkačem jer uspješno kombinira dva karaktera – sportski duh i luksuznost limuzine - BMW serije 8 Coupé svojim vizualnim identitetom višekratno je impresionirao okupljene za svog prvog predstavljanja na hrvatskoj obali.


Naime, njegov karakter do detalja se preslikava u dizajnu te u kvalitetnim materijalima unutrašnjosti gdje je, primjerice, ručica mjenjača izrađena od precizno obrađenog komada stakla i ostavlja dojam skupocjenog dijamanta u čijem se središtu ocrtava oznaka 8.


Naravno, predstavljeni BMW osim predivnog dizajna nudi dvije inačice motora zavidnih performansi: najsnažniji BMW M850i xDrive Coupé s 4,4 litrenim V8 motorom snage 530 KS te dizelski BMW 840d xDrive snage 320 KS. Kod obje varijante za maksimalnu iskoristivost snage motora u svim uvjetima zadužen je inteligentni pogon na sve kotače xDrive. No, nije za odmet spomenuti da se uskoro očekuje i BMW M8 koji će prema svemu sudeći biti najsnažniji BMW do sada.


U konačnici, krojen po mjeri da ubrzava puls svakog tko sjedne za njegov upravljač novi model stvoren da oduševljava, BMW serije 8 Coupé, nikako nije mogao proći nezamijećeno. S obzirom na to da se itekako uklapa u životni stil onih koji teže uspjehu te uz ljubav prema dizajnu zahtijevaju i vrhunsku kvalitetu izrade, izbor dvorca Martinis Marchi za njegovu prvu ljetnu destinaciju u Hrvatskoj nije mogao biti bolji.

Auto centar Tomić

PREZENTACIJA BMW-a X2 i BMW-a X3

Premijera novog, prvog ikad BMW-a X2, i novog BMW-a X3, održana je početkom marta 2018. u svim poslovnicama Auto centra Tomić.


Veliki broj uzvanika imao je priliku među prvima u Bosni i Hercegovini vidjeti i doživjeti novi BMW X2, model koji jasno obznanjuje svoje sportske ambicije. Spoj je to linija kupea sa robusnošću SUV-a koji svojom atraktivnošću privlači poglede.

Oduševljenost novim BMW-ovim „ekstrovertom“ nisu skrivali ni brojni uzvanici, uživajući jednako u interijeru posebnog modela, kao i u atraktivnim bojama u kojima BMW X2 dolazi.


Na premijerama u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci atmosferu je uljepšao i posve novi BMW X3 koji od prvog pogleda impresionira svojim sportskim izgledom i fascinira uzbudljivim iskustvom vožnje. Iako već viđen u poslovnicama, predstavljanje novog BMW-a X3 stavilo je fokus na novitetima treće generacije popularnog SUV-a.