Muškarci s BMW-om iX u snježnom krajoliku

STVORENI ZA ISTRAŽIVANJE.

#WHATEVERHAPPENS. UŽIVAJTE U HLADNIM GODIŠNJIM DOBIMA UZ ORIGINALNE BMW NAPLATKE I GUME, JESENSKE I ZIMSKE DODATKE I BMW SERVIS.

Kad se sezona mijenja, vrijeme je za istraživanje krajolika. Jer kišno i hladno vrijeme nije razlog za ostanak kod kuće. Nego je prilika za otkrivanje čarobne strane našeg svijeta. Nudimo savršenu opremu s kojom ćete biti sigurni na putu i uživati u svakom trenutku vašeg putovanja - bez obzira gdje vas odvelo. Doživite BMW servis, BMW komplete zimskih kotača i BMW dodatke za jesen i zimu koji savršeno odgovaraju vašem BMW-u.

Pročitajte više
STVORENI ZA ISTRAŽIVANJE.#WHATEVERHAPPENS. UŽIVAJTE U HLADNIM GODIŠNJIM DOBIMA UZ ORIGINALNE BMW NAPLATKE I GUME, JESENSKE I ZIMSKE DODATKE I BMW SERVIS.

ORIGINALNI BMW NAPLATCI OD LAKIH LEGURA I DODACI.

Zadovoljstvo u vožnji ne poznaje vremenske uvjete.

Za vozače koji se žele opremiti novim uzorkom gazne površine i uživati u optimalnom prianjanju tijekom jeseni i zime, pripremili smo posebne sezonske ponude za gume s oznakom zvjezdice u suradnji s vrhunskim proizvođačima guma (npr. Goodyear/Dunlop, Michelin i Pirelli). BMW gume s oznakom zvjezdice osiguravaju glatku vožnju, optimalno prianjanje i veliku sigurnost. Jedna stvar je sigurna: Originalni BMW zimski kotači i gume nisu kompromis u stilu već primjer savršene prikladnosti.

BMW dodaci za jesen zimu BMW lanci za snijeg Comfort Plus

BMW lanci za snijeg Comfort Plus.

BMW lanci za snijeg Comfort Plus lako se i sigurno montiraju zahvaljujući sustavu samozatezanja i pružaju najbolje moguće prianjanje. Budući da su savršeno prilagođeni gumama, ne zahtijevaju dodatnu zaštitu naplatka, a integrirani obruč od opružnog čelika čini ih vrlo jednostavnima za montažu.

BMW dodaci jesen zima BMW komplet za mobilnost guma

BMW komplet za mobilnost guma.

Intuitivni BMW-ov set za mobilnost guma olakšava povratak na cestu u slučaju prazne gume. Bez obzira na dimenzije guma, oštećenja na gaznom sloju gume manja od 4 mm mogu se popraviti, što omogućuje nastavak vožnje do sljedećeg BMW servisnog partnera.

BMW dodaci jesen zima BMW nepomična plutajuća kapica glavčine kotača

BMW nepomična plutajuća kapica glavčine kotača.

BMW plutajuća kapica glavčine sastoji se od BMW logotipa koji se više ne okreće s kotačem, već ostaje u ravnini. Kapica glavčine može se postaviti na sve BMW naplatke od lakih legura s promjerom kruga od 112 mm.

BMW dodaci jesen zima BMW poklopci ventila s logotipom

BMW poklopci ventila s logotipom.

Kvalitetni BMW poklopci ventila od aluminija učinkovito štite TPMS aluminijske ventile od prljavštine i vlage. Istodobno, poboljšavaju izgled gume. Komplet od četiri poklopca ventila. S BMW logotipom.

BMW SERVIS KOTAČA I GUMA.

BMW servis kotača i guma

Dobro je znati da su važne stvari u najboljim rukama.

Prave gume za hladnu sezonu: dođite na BMW servis guma - ne samo da ćemo vam zamijeniti gume, nego ćemo provjeriti i dubinu profila i kočnice. Naša ponuda za maksimalnu udobnost: očistit ćemo vaše ljetne gume i čuvati ih za vas do proljeća.

ORIGINALNE BMW GUME S OZNAKOM ZVJEZDICE.

Originalne BMW gume s oznakom zvjezdice

Kvaliteta, iskustvo i sigurnost glavni su prioriteti kad se radi o kotačima i gumama.

Oznaka zvjezdice pokazuje da je guma proizvedena posebno za BMW - i u skladu s najvišim BMW standardima. Razvoj guma također počinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati do tri godine, a završava opsežnim testiranjem. Gume s oznakom zvjezdice testiraju se u šest općih područja: sigurnosti, trošenju, udobnosti, učinkovitosti i - karakteristično za BMW - u dva područja zadovoljstva u vožnji: stilu vožnje i sportskoj vožnji. Osim toga, razvijeni su u suradnji s odabranim vrhunskim proizvođačima (npr. Goodyear/Dunlop, Michelin i Pirelli). Jednostavno pitajte vašeg BMW servisnog partnera za gume s oznakom zvjezdice - savršeno prikladne, testirane i sigurne.

ORIGINALNI BMW DODACI ZA JESEN I ZIMU ZA VANJŠTINU.

Inspiracija, gdje god pogledate.

Ako želite uživati u zimskom vremenu, trebali biste biti dobro opremljeni. To nije problem s originalnim BMW dodacima. Iskoristite veću udobnost u vožnji i otkrijte široki raspon opcija osmišljenih kako bi vaš BMW postao savršen partner za vaše zimske planove.
BMW dodaci jesen zima BMW krovna kutija 420 crna/titan srebrna

BMW krovna kutija 420 crna/titan srebrna.

Moderna BMW krovna kutija u crnoj boji s titan srebrnim bočnim stranama ima kapacitet skladištenja 420 litara i kompatibilna je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, prikladna je za utovar i može se zaključati za zaštitu od krađe.

BMW dodaci jesen zima BMW krovna kutija 520 crna/titan srebrna

BMW krovna kutija 520 crna/titan srebrna.

Moderna krovna kutija u crnoj boji s titan srebrnim bočnim stranama ima zapreminu 520 litara i kompatibilna je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, prikladna je za utovar i može se zaključati za zaštitu od krađe.

BMW dodaci za jesen zimu BMW nosač za skije i snowboard, proširiv sa strane

BMW nosač za skije i snowboard, produljiv sa strane.

BMW nosač skija i snowboarda koji se može zaključati i koji se može produžiti sa strane osigurava sigurno držanje do pet pari skija ili snowboarda i olakšava utovar na višim vozila. Može se kombinirati s bilo kojim BMW krovnim nosačem.

BMW dodaci jesen zima BMW LED projektori

BMW LED projektori na vratima.

Novi BMW LED projektori za vrata s poboljšanom kvalitetom projiciranja i natprosječnim životnim vijekom čine ulazak i izlazak iz vozila jedinstvenim iskustvom. Oni se automatski aktiviraju kada se vrata otvore i osvjetljavaju ulazni prostor na potpuno individualan način projicirajući sliku na tlo pored vozila. Vozač može osobno odabrati projiciranu sliku pomoću izmjenjivog klizača i može birati između BMW logotipa i BMW M logotipa.

ORIGINALNI BMW DODACI ZA JESEN I ZIMU ZA UNUTRAŠNJOST.

Izvanredni iznutra.

Vjerni svom nazivu, originalni BMW dodaci su dizajnirani s preciznošću i inspirirani čistim performansama. Proširite svoj prostor, svoj stil, svoju sigurnost - ili sve navedeno. Ovo je lagan način za kombiniranje sigurnosti i stila.

BMW dodaci jesen zima BMW univerzalni nosač za tablete s BMW sigurnosnim kućištem za Travel & Comfort sustav

BMW univerzalni nosač za tablete s BMW sigurnosnim kućištem za Travel & Comfort sustav.

Univerzalni nosač je podesiv u smislu veličine i postavlja se na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu "Travel & Comfort". Pruža sigurni oslonac širokom spektru Apple ili Samsung tableta s BMW sigurnosnim kućištem od 7" do 11". Može se zakrenuti za 360° i zaključati u bilo kojem željenom nagibu.

BMW dodaci za jesen zimu BMW osnovni nosač i BMW univerzalna kuka za Travel & Comfort sustav

BMW univerzalna kuka za Travel & Comfort sustav.

Univerzalna kuka Travel & Comfort sustava omogućuje vješanje odjeće ili laganih vrećica na naslon kako se zaštitile od prljavštine u prostoru za noge. Zahvaljujući utičnoj spojnici, univerzalna kuka može se lako pričvrstiti na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu “Travel & Comfort”.

BMW dodaci jesen zima BMW vješalica za odjeću za Travel & Comfort sustav

BMW vješalica za odjeću za Travel & Comfort sustav.

BMW vješalica za odjeću omogućuje vješanje odjeće na stražnjoj strani naslona. Zahvaljujući utičnoj spojnici, može se lagano pričvrstiti na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu "Travel & Comfort". Zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vješalica za odjeću), vješalica se također može koristiti izvan vozila. 

BMW dodaci za jesen zimu BMW prednje podne prostirke za sve vremenske uvjete

BMW prednje podne prostirke za sve vremenske uvjete.

Skrojene po mjeri, izdržljive BMW podne prostirke s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i nečistoće. Svojom crnom bojom i natpisom BMW besprijekorno se uklapaju u interijer.

BMW dodaci jesen zima BMW prostirka za prtljažni prostor

BMW prostirka za prtljažni prostor.

Protuklizna, vodootporna i izdržljiva BMW podloga za prtljažnik s podignutim rubovima sa svih strana i elegantnim dizajnom štiti prtljažnik od prljavštine i vlage. Dizajnirana u crnoj boji i opremljena visokokvalitetnom oznakom od nehrđajućeg čelika s BMW logotipom, prostirka se savršeno uklapa u unutrašnjost prtljažnog prostora.

BMW dodaci za jesen zimu BMW torba za naslon antracit/plava

BMW torba za naslon antracit/plava.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je visokoosjetljiva full-HD kamera koja bilježi događaje ispred i iza automobila, čak i kad je vozilo parkirano. U slučaju bilo kakvih smetnji i neobičnih pokreta izvan vozila, kamera automatski snima situaciju kako bi zabilježila moguće nesreće ili (pokušaje) provale.
BMW dodaci za jesen zimu BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro sastoji se od visokokvalitetnih QHD i full HD kamera koje prate što se događa ispred i iza vozila čak i kada je ono parkirano. Ako sustav osjeti vibracije i neobično kretanje izvan vozila, automatski pohranjuje događaj kako bi dokumentirao moguće nesreće ili (pokušaje) provale.

BMW dodaci za jesen zimu BMW etui za ključeve, kožni

BMW etui za ključeve, kožni.

Visokokvalitetan BMW etui za ključeve zaštitno je, precizno skrojeno kućište za ključ. Elegantan etui od crne nappa kože s finim porama pouzdano štiti od prljavštine i ogrebotina. Posebno praktično: za rukovanje funkcijskim tipkama ključ se ne mora vaditi iz etuija.

Žena se naginje kroz prozor automobila

OTKRIJTE BMW DODATKE ZA JESEN I ZIMU.

Za vas - uvijek je dobrodošla vožnja planinskim prijevojem, dan u gradu ili spontano putovanje. Otkrijte očaravajuće trenutke koje vam nudi ovo doba godine s originalnim BMW dodacima za jesen i zimu. Odaberite između raznih mogućnosti kako biste dizajnirali vlastiti jesenski i zimski izgled vašeg BMW-a. Kreirajte modernu pojavu bez ugrožavanja sigurnosti.

BMW PROIZVODI ZA NJEGU.

Visokokvalitetna i nježna briga za vaš BMW.

Čuvajte svoj automobil. Nudimo vam prave alate za jasnu vidljivost i sjajan izgled u svakoj situaciji - uostalom, vaši naplatci nisu napravljeni da bi sjajili bez razloga.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu BMW teleskopski strugač za led sa četkom za snijeg

BMW teleskopski strugač za led sa četkom za snijeg.

Bez leda i snijega. Strugač za led ima i četku za snijeg, a oboje vam omogućuje da bez napora uklonite led i snijeg sa svih prozora vozila. Zahvaljujući podesivoj duljini ručke (od 78 do 100 cm), također možete lako dosegnuti prozore velikog vozila.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu BMW komplet za njegu, zimsko izdanje

BMW komplet za njegu, zimsko izdanje.

Dobro pripremljeni za hladnu sezonu: BMW komplet za njegu, zimsko izdanje, savršeno je prilagođen potrebama zimske njege vozila. Kombinacija tekućine za čišćenje s antifrizom, sredstva za odleđivanje vjetrobranskog stakla, sredstva za čišćenje unutrašnjosti i strugača za led pohranjena je u isporučenoj vrećici za njegu.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla s antifrizom

Sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla s antifrizom.

Sprječava smrzavanje sustava za pranje vjetrobranskog stakla i osigurava savršenu vidljivost bez mrlja po hladnom vremenu pomoću visokokvalitetnih sredstava za čišćenje. S ugodnim mirisom Apricelle, tipičnim za BMW.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu krpica od mikrovlakana za unutrašnjost automobila

Krpica od mikrovlakana za unutrašnjost automobila.

Optimalna njega za unutrašnjost: Zbog posebne tehnologije tkanja, BMW krpica od mikrovlakana posebno je nježna za unutarnje površine.

Pročitajte više

NAJBOLJI DIJELOVI JESENI: M PERFORMANCE DIJELOVI.

Doživite uzbudljiv motorsport osjećaj s ekskluzivnim BMW M Performance dijelovima.

Motorsport postaje sveprisutan. Svaki M Performance dio jedinstven je sam za sebe i daje vašem BMW-u istinski trkaći karakter. Na raspolaganju vam je veliki izbor dodataka iz kategorije aerodinamike, pogona, vanjskog dizajna, kokpita, podvozja i kotača. Jeste li spremni doživjeti sportsku individualnost?

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu 19"/20" M kovani naplatak Y-spoke 963 M Frozen Gunmetal Grey

19"/20" M kovani naplatak Y-spoke 963 M Frozen Gunmetal Grey, zimski kompletan kotač.

Visokokvalitetni 19"/20" M kovani naplatak Y-spoke 963 M dizajniran je u Frozen Gunmetal Grey boji s brušenim natpisom M Performance i svojim ekskluzivnim izgledom daje vozilu vrlo sportski izgled. Zimski kompletan prednji kotač s monitorom tlaka u gumama, naplatci 9,5J x 19 s gumama 275/35 R19 100V XL i zimski kompletan stražnji kotač s monitorom tlaka u gumama, naplatci 10,5J x 20 s gumama 285/30 R20 99V XL. 

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu M poklopac vanjskog retrovizora od karbonskih vlakana

M poklopac vanjskog retrovizora od karbonskih vlakana.

Precizno ručno izrađeni od karbonskih vlakana, upečatljivi M poklopci vanjskih retrovizora ističu tehnološki napredan karakter vozila. Njihov dinamični dizajn osigurava privlačan premium izgled i dodaje individualnu atletsku notu.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu M Performance ispušni sustav od titana

M Performance ispušni sustav od titana.

Zvuk koji oduzima dah: M Performance ispušni sustav impresionira beskompromisnom akustikom motosporta. Prigušivač i sportski modul ispušne cijevi u potpunosti su izrađeni od titana.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu M Performance navlaka za naslon

M Performance navlaka za naslon od Alcantare/ugljičnih vlakana.

M Performance naslon sjedala daje sjedalima visokokvalitetan trkaći sportski izgled. Obloge naslona za glavu od karbonskih vlakana obrađene su poliuretanskom bojom i polirane do visokog sjaja. Preostala stražnja ploča sastoji se od fine Alcantare. S integriranom aluminijskom oznakom M Performance.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu M Performance naslon za ruku

M Performance naslon za ruku u Alcantari.

Budući da mali detalji čine veliku razliku: središnji naslon za ruke M Performance iz Alcantare dodaje završni detalj ekskluzivnom automobilskom izgledu kokpita. S privlačnim prošivima u M bojama i natpisom M Performance.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu M Performance remen za vuču

M Performance remen za vuču.

Crvena M Performance remen za vuču sprijeda i straga je predodređen za korištenje na trkaćoj stazi. Crni M logotip stvara vizualni most prema motosportu. Poput standardnih ušica za vuču, remen za vuču lako se pričvršćuje. Praktično: Odobren za javne ceste na mnogim modelima, i ukrasni uzorak za poklopac otvora za vuču.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen zimu M Performance tipka za zaključavanje vrata

M Performance tipka za zaključavanje vrata.

Prikladan privlačan pogled za ljubitelje najmoćnijeg slova na svijetu: tipka za vrata M Performance zaokružuje svaku sportsku unutrašnjost. Izrađena od crnog eloksiranog aluminija, tipka ima M logotip u boji i savršeno se stapa s izgledom ostalih M Performance dijelova. 

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima BMW poklopci ventila s M logotipom

BMW poklopci ventila s M logotipom.

Kvalitetni BMW poklopci ventila od aluminija učinkovito štite TPMS aluminijske ventile od prljavštine i vlage. Istodobno, poboljšavaju izgled gume. Komplet od četiri poklopca ventila. With M logotipom.  

Pročitajte više

BMW SERVIS IZRAĐEN PO MJERI.

Računajte na nebrojene mogućnosti.

Uživajte maksimalno u hladnoj sezoni i iskoristite BMW Service gdje će se naši stručnjaci pobrinuti za vaš automobil. Naš je posao pobrinuti se da vaš BMW uvijek bude u savršenom stanju kako biste prošli kroz jesen i zimu sigurno i s nesmanjenim zadovoljstvom u vožnji.
BMW dodaci za jesen zimu žena zatvorenih očiju u BMW-u X1