Originalni BMW dijelovi zamjenski dio BMW novi dio BMW tvornički obnovljeni dijelovi

ORIGINALNI BMW DIJELOVI.

ORIGINALNI BMW DIJELOVI.

Kako bi vaš BMW ostao originalan.

Svakodnevno vaš BMW pruža visoke performanse, a ako želi ostati u potpunosti funkcionalan, mora postojati besprijekorna interakcija između svih dijelova. Zbog toga biste trebali odabrati originalne BMW dijelove: savršene performanse mogu se postići samo ako su svi dijelovi precizno usklađeni sa zahtjevima svakog pojedinog modela BMW-a. Bilo da su to originalni BMW novi dijelovi ili originalni BMW obnovljeni dijelovi, svaki originalni BMW dio podliježe istim standardima kvalitete kao i BMW vozila - od planiranja prilikom proizvodnje do osiguranja kvalitete. Preciznost i visokokvalitetna konstrukcija svakog originalnog BMW dijela jamči da sve komponente u vašem BMW-u savršeno rade zajedno - za optimalne performanse i maksimalnu sigurnost i dugovječnost.

Pročitajte više

VAŠE PREDNOSTI:

  • 01 Najviša kvaliteta u svakom pogledu
  • 02 Najveća vrijednost za vaš novac
  • 03 Zajamčeno dugoročno zadržavanje vrijednosti vašeg BMW-a
  • 04 Prvoklasni BMW stručnjaci
  • 05 Sve do 24 mjeseca garancije*

* odnosi se na nove originalne BMW dijelove

Pročitajte više
Originalni BMW dijelovi BMW servisni partner BMW termin servisa

VAŠ BMW SERVISNI PARTNER ĆE VAS RADO SAVJETOVATI.

Vaš BMW servisni partner sa zadovoljstvom će vas savjetovati o svim proizvodima i uslugama za vaš BMW. Odvojite više vremena za ugodne stvari u životu i jednostavno dogovorite sastanak s BMW servisnim partnerom u vašoj blizini sada!

ORIGINALNI BMW NOVI DIJELOVI.

BMW originalni diskovi i pločice

Originalni BMW kočioni diskovi i pločice.

Originalni BMW kočioni diskovi i pločice savršeno su u interakciji sa svim komponentama vozila i jamče visoke performanse i pouzdanost kočenja. Na primjer, ABS na vašem BMW-u također je precizno dizajniran za rad u kombinaciji s originalnim BMW kočionim diskovima i pločicama. Izvrsne kočione performanse, između ostalog, rezultiraju i velikim promjerom kočionog diska, koji je precizno izračunat za svaki BMW model. Originalne BMW disk pločice odlikuju se velikom komponentnom čvrstoćom i stoga su snažne čak i pod ekstremnim opterećenjima - s dugim vijekom trajanja zahvaljujući malom ponašanju.
Pronađite vašeg BMW servisnog partnera
BMW originalni akumulator

Originalna BMW baterija s AGM tehnologijom i originalna BMW baterija s tehnologijom kalcija.

Originalne BMW baterije s AGM tehnologijom (AGM je skraćenica od "Absorbent Glass Mat") idealno su prikladne za zadovoljavanje neprestano rastućih energetskih zahtjeva modernih električnih sustava. Jednom kada vozilo bude ugrađeno u tehnologiju AGM, tvornica se ubuduće više ne smije zamijeniti drugom tehnologijom. Pohvalivši se visokim električnim performansama, čak i pri ekstremnim temperaturama i pouzdanosti koja udovoljava zahtjevima hladnih startova, originalna BMW baterija s kalcijevom tehnologijom posebno je prikladna za BMW vozila bez funkcija EfficientDynamics.
Pronađite vašeg BMW servisnog partnera
BMW originalni filter

Originalni BMW-ov filtar unutrašnjosti, zračni filter, filter za gorivo i filter za sitnu prašinu.

Čestice, pelud ili onečišćujuće tvari: Originalni BMW filtri unutrašnjosti uklanjaju sve ove opasne elemente i značajno poboljšavaju zrak u unutrašnjosti vozila. Originalni BMW zračni filtri precizno su prilagođeni relevantnim BMW motorima i pružaju im pravu količinu pročišćenog zraka. Bez obzira radi li se o benzinskom ili dizelskom motoru, originalni BMW filter za gorivo omogućuje motoru da maksimalno oslobodi svoju snagu i suzbija onečišćenje sustava ubrizgavanja. Čim uđete u svoj BMW, možete duboko udahnuti i osjećati se osvježeno i lagodno. Zahvaljujući novom originalnom BMW filteru prašine i njegovoj inovativnoj tehnologiji filtriranja, štetne čestice sadržane u zraku koji ulazi u vaše vozilo svedene su na apsolutni minimum.
Pronađite vašeg BMW servisnog partnera
BMW originalne metlice brisača

Originalne BMW metlice brisača.

Snijeg, voda ili prljavština: Originalne BMW metlice brisača mogu se pohvaliti optimalnom učinkovitošću čišćenja i impresivno rade u bilo kojem vremenu - pa čak i nakon 300 sati korištenja. Originalne BMW metlice brisača kombiniraju dvije različite mješavine materijala. Tvrda, izdržljiva pločica brisača za optimalnu raspodjelu kontaktnog tlaka i mekana gumena podloga brisača za vlaženje brisača.
Pronađite vašeg BMW servisnog partnera