BMW serije 5 Touring G31LCI policijsko vozilo 1/3 pogled sprijeda u tunelu u vožnji

BMW VOZILA ZA JAVNE SLUŽBE.

Prvi na mjestu događanja.

Stručnjaci ovise o iznimnim vozilima koja su dinamična i učinkovita, fleksibilna i pouzdana, kako u svakodnevnoj vožnji tako i u hitnim situacijama. Više od 60 godina BMW radi s međunarodnim vladinim tijelima na razvoju vozila koja zadovoljavaju najviše standarde.

Pročitajte više
BMW VOZILA ZA JAVNE SLUŽBE.Prvi na mjestu događanja.

PONUDA VOZILA.

Uvijek na usluzi.

Bolničari, vatrogasci, policajci – svi koji rade u hitnim službama imaju jednu zajedničku stvar: njihov posao redovito zahtijeva izvanredan učinak u stresnim situacijama. Njihovo vozilo za hitne slučajeve ovdje je od ključne važnosti. BMW vozila za javne službe – u rasponu od BMW-a serije 1, BMW-a serije 2 Gran Tourer, serije 3, serije 5 i serije 7 do modela BMW X1, X3 i X5 – sustavno se razvijaju i usavršavaju zajedno s nadležnim tijelima diljem svijeta.

Pročitajte više
BMW vozila za javne službe ponuda 1/3 sprijeda

BMW SERIJE 1.

BMW serije 1 F40 plavo svjetlo vozilo za javne službe 1/3 sprijeda cesta u vožnji

Sa svojim kompaktnim vanjskim dimenzijama, BMW serije 1 ima impresivno prostranu unutrašnjost. Učinkoviti motori i najsuvremenije tehnologije voznog mehanizma jamče punu dinamiku i agilnost, dok inovativni sustavi pomoći vozaču osiguravaju da uvijek sigurno stignete na odredište. Opremljen inteligentnim BMW xDrive pogonom na sve kotače, bez napora svladava čak i zahtjevne situacije u vožnji. BMW Live Cockpit, u kombinaciji s opcijskim BMW Head-up zaslonom, osigurava da su sve važne informacije dostupne na prvi pogled u svakom trenutku.

BMW SERIJE 2 GRAN TOURER.

BMW serije 2 Gran Tourer F48LCI2 vozilo hitne pomoći 1/3 pogled sprijeda u vožnji gradom

BMW serije 2 Gran Tourer kombinira robusnu pouzdanost sa svestranošću koja je vidljiva kako u upravljanju tako i u unutrašnjosti. Inteligentni BMW xDrive pogon na sve kotače svladava čak i zahtjevne situacije u vožnji. Povišen položaj sjedala i BMW Head-up zaslon osiguravaju da su sve informacije dostupne na prvi pogled. Velika vrata i visoka krovna linija olakšavaju ulazak. Osim toga, prtljažni prostor nudi maksimalnu fleksibilnost i obujam do 1905 litara, dok njegov pod može podnijeti opterećenje do 420 kg.

BMW SERIJE 3.

BMW serije 3 Touring vatrogasno vozilo 1/3 pogled sprijeda u vožnji

BMW serije 3 kombinira izvanrednu agilnost i korisnost. To prvenstveno osigurava vozni mehanizam s idealnom raspodjelom osovinskog opterećenja i pogonom na stražnje kotače. Inteligentni pogon na sve kotače BMW xDrive osigurava još bolje prianjanje i stabilnost smjera. Novi plug-in hibridi kombiniraju električni pogon sa snažnim motorima s unutarnjim izgaranjem. Ovisno o načinu vožnje, možete voziti tiho bez emisija ispušnih plinova ili s izdržljivom dinamikom. Funkcije poput otvaranja stražnjeg stakla, čine BMW serije 3 Touring praktičnim vozilom za javne službe.

BMW SERIJE 5.

BMW serije 5 Touring G31LCI policijsko vozilo 1/3 pogled sprijeda u tunelu u vožnji

Osoblje hitne službe ima koristi od izvanrednih kvaliteta BMW-a serije 5. Na primjer, BMW TwinPower Turbo dizelski motori i plug-in hibridi postavljaju mjerila u svojoj klasi. A u zahtjevnim situacijama, nema boljeg radnog mjesta od kokpita orijentiranog ka vozaču. Nadalje, Integral Active Steering poboljšava manevriranje dok istovremeno povećava stabilnost u vožnji. Još više varijabilnosti nudi BMW serije 5 Touring: može se pohvaliti natprosječnim volumenom utovara i impresivnom nosivošću.

BMW SERIJE 7.

BMW serije 7 G12 službeno vozilo za pratnju 1/3 pogled sprijeda na cesti u vožnji

BMW nudi dodatnu opremu za BMW serije 7 kako bi bio spreman za korištenje u bilo kojem trenutku, čak i kao službeno vozilo za pratnju za predstavničke dužnosti ili tajne istrage. Specijalizirani zahtjevi za ova vozila već utječu na fazu planiranja proizvodnih vozila i tako omogućuju inteligentnu integraciju individualne i vrlo diskretne posebne opreme. Inovativni i održivi plug-in hibridni pogonski sklopovi ujedinjuju najbolje varijante motora iz oba svijeta.

BMW X MODELI.

Spreman za sve, bilo gdje.

Istražite prednosti BMW X modela: S povišenim položajem sjedenja, optimalnim prianjanjem i učinkovitim motorima, pronaći ćete BMW X model spreman da ispuni sve zadatke.

Pročitajte više
BMW X3 G01LCI vozilo hitne pomoći 1/3 pogled sprijeda

BMW X1.

BMW X1 vatrogasno vozilo 3/4 pogled sprijeda u vožnji

Sa svojim modernim BMW TwinPower Turbo 4-cilindričnim benzinskim i dizelskim motorima, BMW X1 kombinira vrhunske performanse s učinkovitošću. Zahvaljujući niskom težištu i gotovo optimalnoj raspodjeli osovinskog opterećenja, impresionira svojom izvanrednom agilnošću – bez obzira odlučite li se za model sDrive s pogonom na stražnje kotače ili model xDrive s inteligentnim pogonom na sve kotače. Povišen položaj sjedenja i BMW Head-up Display jamče savršen pregled u svakoj situaciji. Prostrana unutrašnjost i djeljiva zadnja klupa spremni su za svaku misiju.

BMW X3.

BMW X3 G01LCI vozilo hitne pomoći 1/3 pogled sprijeda u vožnji

BMW X3 dizajniran je za teške i zahtjevne misije, čak i na teškom terenu – i impresionira iznimnom svestranošću. Inovativne tehnologije, poput inteligentnog xDrive sustava, podrška su u svakoj situaciji. BMW EfficientDynamics tehnologije i plug-in hibridni pogoni povećavaju performanse i istovremeno smanjuju potrošnju. Ravna linija prozora i povišen položaj sjedenja pružaju vrhunski pregled dok aktivno provjetravanje sjedala ne dozvoljava znojenje čak ni u kritičnim situacijama.

BMW X5.

BMW X5 G05 vozilo hitne pomoći 1/3 pogled sprijeda parkiran

BMW X5 nudi izvanredne performanse na svakom terenu zahvaljujući BMW TwinPower Turbo motorima i inteligentnom BMW xDrive sustavu. Off-road načini vožnje još se bolje prilagođavaju površini po koj se vozi. A plug-in hibrid savršeno kombinira održivost i dinamičnost. Najsuvremeniji sustavi pomoći u vožnji i besprijekorno umrežavanje nude maksimalnu udobnost i najveću moguću razinu sigurnosti. Kao BMW vozilo za javne službe, BMW X5 ima najveću utovarnu zapreminu i najveću maksimalnu nosivost.

BMW MOTORKOTAČI.

BMW R1250RT policijski motorkotač pogled sprijeda na mostu u vožnji

BMW Motorkotači impresioniraju sofisticiranim konceptom koji ispunjava najviše zahtjeve u pogledu fleksibilnosti, agilnog upravljanja, robusne tehnologije i dinamičnog izgleda. Ovdje se visokorazvijene sigurnosne komponente kombiniraju s prvoklasnom glatkoćom, udobnošću na velikim udaljenostima i izvanrednim potencijalom snage kako bi se stvorila uzorna sinteza, što je posebno važno za rad u policiji, službama spašavanja i pratnje. Posebno razvijena oprema za vozača zaokružuje holistički koncept.

SPECIJALIST ZA SVE SITUACIJE.

BMW serije 5 Touring G31LCI policijsko vozilo 7/8 bočni pogled

POLICIJSKA VOZILA.

Policijski posao predstavlja poseban izazov. Svakodnevna uporaba i velika kilometraža pokazuju pravi karakter BMW vozila za javne službe: visoka pouzdanost i performanse uz uzornu ekonomičnost i duge intervale održavanja. To čini ulaganje u BMW vozila za javne službe nečim što se brzo isplati.
BMW X1 F48LCI vatrogasno vozilo 1/3 pogled sprijeda

VATROGASNA VOZILA.

Požari, prometne nesreće, oluje i još puno toga – vatrogasna brigada uvijek je u pokretu i pomaže ljudima posvuda. Prioriteti su ovdje performanse, sigurnost i pouzdanost. BMW vozila za javne službe dobro su opremljena za takve operacije i mogu odgovoriti na sve izazove.
BMW X3 G01LCI vozilo hitne pomoći 1/3 pogled sprijeda

VOZILA HITNE POMOĆI.

Spašavanje života često se svodi na nekoliko sekundi. To znači da hitne službe zahtijevaju puno od svojih vozila – ona moraju biti pouzdana, sigurna i brza. BMW u potpunosti ispunjava ove zahtjeve: koristeći najsuvremenije sigurnosne sustave, svoju posadu šalje na mjesto događaja u najkraćem mogućem roku.
BMW X5 VR6 G05LCI blindirano vozilo bočni pogled

BMW BLINDIRANA VOZILA.

BMW već više od 40 godina razvija i proizvodi blindirana vozila. To osigurava da sigurnosni koncept dolazi iz jednog izvora i da je integracija zaštitnih mjera već uzeta u obzir u dizajnu proizvodnog vozila. To jamči najbolju moguću zaštitu.

TEHNOLOGIJA I INOVACIJE.

TEHNOLOGIJA NA NAJVIŠOJ RAZINI.

Inovacije kao što je BMW ConnectedDrive dosljedno olakšavaju naporan posao. U međuvremenu, BMW EfficientDynamics osigurava da je vaš angažman financijski razborit – i ekološki održiv.

Pročitajte više
BMW TwinPower Turbo Plug-In Hibrid poklopac motora

SRCE BMW EFFICIENT DYNAMICS-a.

Inovativni BMW TwinPower Turbo benzinski i dizelski motori omogućuju dinamičnu isporuku snage i izvrsne karakteristike odziva čak i pri niskim brzinama motora. Istovremeno, posebno su ekonomični i imaju nisku emisiju ispušnih plinova. Benzinski motori koriste inovativnu tehnologiju turbopunjača, Valvetronic uključujući dvostruki VANOS i visokoprecizno ubrizgavanje. Za dizelske motore koriste se i turbopunjači s varijabilnom geometrijom turbine. U kombinaciji s najnovijom generacijom Common Rail izravnog ubrizgavanja, ovo rezultira optimiziranim izgaranjem.

Pročitajte više
BMW X3 G01LCI PHEV vozilo hitne pomoći se puni

ELEKTROMOBILNOST IZ BMW-a.

S kombinacijom benzinskog i električnog motora, BMW plug-in hibridi jamče maksimalnu fleksibilnost i stoga su savršeno prilagođeni individualnim zahtjevima i potrebama vaših svakodnevnih dužnosti. Ovisno o modelu, možete voziti do 70 km isključivo električno i bez emisija ispušnih plinova. A na duljim putovanjima ili pri velikim brzinama i dalje se možete pouzdati u domet i dinamiku motora s unutarnjim izgaranjem.


U 2022. godini BMW na tržište lansira dva potpuno električna BMW vozila za javne službe.

Pročitajte više
BMW PHEV xDrive podvozje

OSNOVA ZA UDOBNOST I DINAMIČNOST.

BMW nudi savršenu opremu za svaku situaciju:
 

  • BMW xDrive raspoređuje snagu između svakog kotača.
  • Pogon na prednje kotače omogućuje izdašnu unutrašnjost.
  • Integralno aktivno upravljanje poboljšava manevriranje i agilnost, kao i stabilnost i udobnost.
  • Adaptivni ovjes automatski prilagođava amortizere.
  • Dinamička kontrola stabilnosti (DSC) stabilizira vozilo.
  • Hill Descent Control upravlja dionicama nizbrdice.
  • Prilagodljivi zračni ovjes s 2 osovine omogućuje posebno udobnu, ali dinamičnu vožnju bez obzira na nosivost.
Pročitajte više
BMW X3 G01 tehnički crtež

MANJE EMISIJE. VIŠE ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI.

BMW EfficientDynamics je tehnološki paket koji ne uključuje samo pogonski sklop, već i cijeli koncept vozila i pametno upravljanje energijom. Dostupan kao standard u svakom BMW-u, niz inovativnih tehnologija pridonosi stalnom povećanju učinkovitosti. Kroz mjere učinkovitosti motora, elektrifikaciju, laganu konstrukciju i aerodinamičke optimizacije, BMW je uspio značajno smanjiti emisiju CO2 svoje flote.

Pročitajte više

DOBRI GENI EXW.

Inteligentna rješenja za vozila za javne službe. Nepogrešivo BMW.

Postoje dobri razlozi da se odlučite za BMW vozila za javne službe: „Dobri geni“ – kao baza za nadogradnju, inteligentna ConnectedDrive rješenja, integrativni razvoj i dugogodišnje iskustvo.
BMW serije 7 G12LCI sigurnosno vozilo 2/3 pogled sprijeda u vožnji na cesti

Inteligentna rješenja.

BMW razvija vozila za javne službe paralelno s odgovarajućim modelom potrošača. Zahvaljujući desetljećima odnosa s kupcima, BMW može uključiti iskustvo iz prve ruke i proizvesti rješenja po mjeri. Širok izbor modela vozila omogućuje svakom kupcu da pronađe pravo vozilo.

Ugradnja opreme za signalizaciju

Dobri geni.

"Dobri geni" (“Good Genes”) – je ono što BMW zove integriranom opremom za vozila za javne službe. Razvijaju se zajedno s osnovnim vozilom i postavljaju na proizvodnu liniju – u vrhunskoj kvaliteti koju biste očekivali od BMW-a. Ova oprema također je optimalna osnova za funkcionalnu i ekonomičnu nadogradnju od strane partnera.

BMW multifunkcionalna ploča s instrumentima PHEV navigacija

BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive pruža podršku bez ometanja čak i na zahtjevnim misijama. Navigacijski sustav nudi poboljšane informacije. Deaktivirana lokalizacija osigurava anonimnost. BMW Fleet Management rješenja pružaju vam informacije unaprijed o intervalima održavanja, stanju i kilometraži.

INDIVIDUALNOST I RAZNOLIKOST.

Dostupan je širok spektar dodatne opreme koja ispunjava vaše specifične zahtjeve. Od sustava signalizacije, opreme za sigurnost, pouzdanost i komunikaciju do upravljanja i ergonomije.
BMW SERIJE 7 G12LCI vozilo za javne službe bočni pogled postavljeno parkirno rotirajuće svjetlo
Rotacijsko svjetlo Comet krov vozila

Rotacijsko svjetlo Comet.

Rotacijsko svjetlo Comet na krovu vozila.

Magnetsko bljeskajuće svjetlo Movia SL sa držačem

Movia SL magnetsko bljeskajuće svjetlo.

Tvornički ugrađeno magnetsko bljeskajuće svjetlo Movia SL sa držačem na vozačevom sjedalu.

Rotacijsko svjetlo Comet u prtljažniku

Nosač rotacijskog svjetla.

Nosač rotacijskog svjetla Comet u prtljažniku.

Uređaj za signalizaciju zaustavljanja na polici stražnjeg stakla aktiviran

Generator signalizacije zaustavljanja.

Uređaj za signalizaciju zaustavljanja na polici stražnjeg stakla.

Dodatna baterija u prtljažniku detalj

Dodatna baterija

Integrirana dodatna baterija u prtljažniku za dodatno napajanje.

LED osvjetljenje prtljažnika aktivirano d

LED osvjetljenje prtljažnika.

LED osvjetljenje prtljažnika za optimalno osvjetljenje prtljažnog prostora; aktivira se otvaranjem vrata prtljažnika i zasebnim prekidačem.

Dodatno LED osvjetljenje prtljažnika na oblozi krova detalj

Dodatno LED osvjetljenje prtljažnika.

Dodatno LED osvjetljenje prtljažnika na oblozi krova.

BMW Touring Rešetka prtljažnog prostora straga

Rešetka prtljažnog prostora.

Pregradna rešetka prtljažnika za osiguranje putničke kabine.

Integrirani nosač upravljačke jedinice detalj

Integrirani nosač upravljačke jedinice.

Integrirani nosač upravljačke jedinice za sustav signalizacije i radio

Tetra multiband antena Procom 640mm BMW F48 detalj

Tetra multiband antena

Tetra multiband antena Procom 640mm BMW F48.

12-V-utičnica u prtljažniku detalj

12-V-utičnica

2 x 12-V-utičnica od 12 V prema DIN 4165 u prtljažniku.

230-V utičnica u prtljažniku detalj

230-V utičnica.

230-V utičnica u prtljažniku.

BROŠURA.

Brošura

Otkrijte više o BMW vozilima za javne službe, inovacijama, tehnologiji i “Dobrim genima” i preuzmite brošuru.

Dostupnost nekih značajki i funkcija opreme ovisi o varijantama motora ili dodatnim opcijama. Dostupnost na tržištu može varirati. Detaljne informacije o uvjetima, standardnoj i dodatnoj opremi možete pronaći kod svog BMW partnera.

Pročitajte više