BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey tročetvrtinski prednji prikaz

THE 6

BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO: MODELI I OPREMA

Dizajnirajte svoj BMW serije 6 Gran Turismo kako bi odgovarao vašim osobnim željama. Dostupan je veliki broj atraktivnih opcija dizajna, motora, mogućnosti vozne dinamike, sustava za pomoć vozaču i digitalnih usluga.

Pročitajte više
THE 6BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO: MODELI I OPREMA

MODELI I OPREMA.

Snažna osobnost i opcije opreme BMW-a serije 6 Gran Turismo.

BMW serije 6 Gran Turismo

S osnovnom opremom BMW serije 6 Gran Turismo nadahnjuje svojom svestranošću i raznolikim rasponom funkcionalnih elemenata za poboljšanje udobnosti i sigurnosti.

BMW serije 6 Gran Turismo G32 620d 2020 osnovna oprema Mineral White Metallic

S osnovnom opremom BMW serije 6 Gran Turismo nadahnjuje svojom svestranošću i raznolikim rasponom funkcionalnih elemenata za poboljšanje udobnosti i sigurnosti.

 • Vanjština

 • Unutrašnjost

Luxury Line

Luxury Line pokazuje elegantnu stranu vozila. Elegantni elementi dizajna načinjeni od kroma visokog sjaja daju vanjštini ekskluzivan izgled. Stilske impresije prisutne su i unutrašnjosti. Prvoklasne kožne presvlake i visokokvalitetne unutarnje letvice zrače luksuzom.

BMW serije 6 Gran Turismo G32 640d xDrive 2020 Luxury Line Dravit Grey tročetvrtinski prednji prikaz

Luxury Line pokazuje elegantnu stranu vozila. Elegantni elementi dizajna načinjeni od kroma visokog sjaja daju vanjštini ekskluzivan izgled. Stilske impresije prisutne su i unutrašnjosti. Prvoklasne kožne presvlake i visokokvalitetne unutarnje letvice zrače luksuzom.

 • Vanjština

 • Unutrašnjost

M Sport paket

M Sport paket daje vozilu osobito sportski karakter. Sa sportskim dizajnerskim elementima sprijeda i straga, automobil se doima još snažnijim. Dinamičan profil je zaokružen ekskluzivnom bojom karoserije, sportskim M naplatcima od lakih legura i brojnim detaljima u unutrašnjosti.

BMW serije 6 Gran Turismo G32 640i xDrive 2020 M Sport paket Bernina Grey Amber efekt tročetvrtinski prednji prikaz

M Sport paket daje vozilu osobito sportski karakter. Sa sportskim dizajnerskim elementima sprijeda i straga, automobil se doima još snažnijim. Dinamičan profil je zaokružen ekskluzivnom bojom karoserije, sportskim M naplatcima od lakih legura i brojnim detaljima u unutrašnjosti.

 • Vanjština

 • Unutrašnjost

DIZAJN BMW-a SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Impresivni dizajnerski detalji na vanjštini i u unutrašnjosti.

Opremljen za izvandredno: BMW serije 6 Gran Turismo ima izvanredne dizajnerske detalje koji ga izdvajaju iz mase. Novi oblik rešetke bubrega i BMW Laserlight definiraju dinamičan dizajn prednjeg dijela. Opcije opreme kao što je M sportska kočnica s tamno plavim ili crvenim kočnim čeljustima upečatljiv su detalj na bočnim stranama dok istovremeno daju najbolje moguće rezultate prilikom kočenja. Trapezoidne obloge sipušnih cijevi podcrtavaju sportski karakter naglašeno širokog stražnjeg dijela. U unutrašnjosti posebni detalji poput keramičkih obruba oko kontrola i panoramskog staklenog krova pružaju osjećaj ekskluzivnosti u vozilu.

BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey tročetvrtinski bočni prikaz
Rešetka bubrega BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

Prednja rešetka.

Velika jednodijelna prednja rešetka – poznata i kao BMW bubrezi – karakterističan je dizajnerski detalj koji osigurava vrlo prisutan i dinamičan izgled vašeg automobila. Boja okomitih letvica i obruba ovisi o liniji opreme.
BMW Laserlight BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

BMW Laserlight.

U laserskom načinu rada svjetala, BMW Laserlight laserska svjetla osvjetljavaju dosegom do 650 m, gotovo dvostruko više od uobičajenih svjetala. Bolja vidljivost u mraku značajno povećava sigurnost. Plavi detalji i natpis “BMW Laser” također naglašavaju tehnološki standard i sportski duh ovog vozila.
M Sport kočnica BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 detalj kotač

M Sport kočnica.

M Sport kočnica s kočnim čeljustima s više klipova u tamno plavoj boji i M oznakom pruža iznimne kočne performanse. Prilagođena vrlo visokom dinamičnom potencijalu vozila, omogućuje i iznimno sportski stil vožnje i savršeno kočenje na mokrm podlogama.
Ispušne cijevi BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 detalj straga

Ispušne cijevi, trapezoidne.

Vidljiva trapezoidna ispušna cijev u kromu, s lijeve i s desne strane.
Panoramski stakleni krov BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 unutrašnjost

Panoramski stakleni krov.

Kad je otvoren, panoramski stakleni krov omogućuje odličan dotok svježeg zraka. Zatvoren, stvara svijetlu atmosferu u unutrašnjosti vozila. Otvara se i zatvara potpuno automatski pritiskom na tipku ili pomoću ključa, a opremljen je funkcijama klizanja i dizanja, zaštitom od sunca i vjetra.
Keramički detalji za kontrole BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 unutrašnjost

Keramički detalji za kontrole.

Ekskluzivni keramički detalji za kontrole u unutrašnjosti, kao što su npr. ručice ili obrub oko iDrive kontrolera, stvaraju osobito kvalitetan i luksuzan izgled.

VOZNA DINAMIKA BMW-a SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Učinkoviti motori, inteligentan pogon na sve kotače i udobne tehnologije ovjesa.

Iznimno dinamičan i udoban: BMW serije 6 Gran Turismo ujedinjuje savršeno podešene dijelove ovjesa s tehnologijom usmjerenom ka budućnosti – Executive Drive. Sustav kontrole šasije s integriranim 2-osovinskim zračnim ovjesom nudi izvanrednu udobnost u vožnji i izvrsnu voznu dinamiku. Tijekom brze vožnje u zavojima, nagib vozila kompenzira se aktivnim sustavom za stabilizaciju protiv prevrtanja, što povećava dinamiku vožnje i zajedno s integalnim aktivnim upravljanjem dovodi do još veće razine suverenosti i okretnosti. U kombinaciji s učinkovitim i uravnoteženim 6-cilindričnim dizelskim motorom ili 6-cilindričnim motorom s visokim brojem okretaja, nestaju sve prepreke za vaše zadovoljstvo u vožnji na kratkim i dugim putovanjima.

BMW TwinPower Turbo 6-cilindrični benzinski motor BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020

BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor.

Upravljačka snaga, glatki rad i uzbudljiv zvuk zaštitni su znak BMW TwinPower Turbo rednog 6-cilindričnog benzinskog motora iz nove generacije BMW EfficientDynamics ponude motora. S dvostrukim VANOS-om, Valvetronicom, visokopreciznim ubrizgavanjem i TwinScroll turbopunjačem, razvija 245 kW (333 KS).
BMW TwinPower Turbo 6-cilindrični dizel motor BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020

BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindrični dizelski motor.

Nova generacija BMW TwinPower Turbo rednog 6-cilindričnog dizelskog motora nudi impresivnu isporuku snage i uzorne podatke potrošnje goriva zahvaljujući kombinaciji tehnologije turbopunjača s promjenjivom geometrijom turbine i CommonRail izravnog ubrizgavanja.
xDrive BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 detalj

xDrive.

Inteligentan sustav pogona na sva četiri kotača BMW xDrive kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatnu vuču, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronički kontrolirana raspodjela snage sprječava preupravljivost i podupravljivost u zavojima.
Prilagodljivi 2-osovinski zračni ovjes BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 detalj tročetvrtinski prednji prikaz

Prilagodljivi 2-osovinski zračni ovjes.

Prilagodljivi 2-osovinski zračni ovjes osigurava posebno udobnu vožnju uz visoku razinu vozne dinamike. Za razliku od čeličnog ovjesa, zračni ovjes se sastoji od gumenih jastučića punjenih zrakom koji drže vozilo ravnomjerno povišenim – bez obzira na način vožnje, čak i kad se prevozi veliko opterećenje – s obzirom da se tlak zraka u jastučićima stalno podešava.
Integralno aktivno upravljanje BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski stražnji prikaz u vožnji

Integralno aktivno upravljanje.

Integralno aktivno upravljanje kombinira potporu koja se mijenja ovisno o kutu upravljanja između prednje osovine i stražnjih kotača koji također doprinose upravljanju. Pri nižim brzinama sustav pruža veću mogućnost manevriranja i okretnosti zakrećući stražnje kotače suprotno od prednjih. Pri brzini od oko 60 do 80 km/h, stražnji kotači zakreću se paralelno s prednjim kotačima kako bi se povećale stabilnost i udobnost u vožnji.
Executive Drive BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski prednji prikaz ovjes

Executive Drive.

Sustav kontrole ovjesa Executive Drive osigurava izuzetnu udobnost u vožnji i izvrsnu voznu dinamiku u isto vrijeme. Sustav se temelji na aktivnim stabilizatorima koji kontinuirano elektromehanički reguliraju ovjes tijekom vožnje, smanjujući tako nagibe karoserije automobila.
BMW Individual vanjska boja Tansanite Blue metalik BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski prednji prikaz
BMW Individual vanjska boja Alvit Grey metalik BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski prednji prikaz
BMW Individual vanjska boja Dravit Grey metalik BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski prednji prikaz
BMW Individual koža BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost kokpit
BMW Individual koža BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost kokpit
BMW Individual koža BMW serije 6 Gran Turismo G32

BMW INDIVIDUAL ZNAČAJKE BMW-A SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Individualnost je njegova strast. Zato se BMW serije 6 Gran Turismo predstavlja s ekskluzivnom i visokokvalitetnom opremom iz programa BMW Individual. S očaravajućim BMW Individual vanjskim bojama Tanzanite Blue metalik, Dravit Grey metalik i Avit Grey metalik svakako ćete biti drugačiji od drugih. U kombinaciji s 20” BMW Individual 649 naplatcima, vozilo ima savršeno jedinstven karakter. Unutrašnjost također možete prilagoditi svojim željama: visokokvalitetne BMW Individual ukrasne letvice dodatno naglašavaju eleganciju.

DIGITALNE TEHNOLOGIJE BMW-a SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Zabavne i poslovne funkcije, digitalne usluge i inteligentni sustavi za pomoć vozaču.

Sve je savršeno prilagođeno vama: vrhunski sustavi pomoći i mogućnosti povezivanja jamče maksimalnu razinu sigurnosti i udobnosti dok inovativne poslovne i zabavne funkcije očaravaju i informiraju. Zahvaljujući pametnim digitalnim uslugama, idealno ste povezani tijekom svog putovanja – za bezbrižnu i opuštenu mobilnost.

Zaslon s informacijama BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost
BMW Live Cockpit Professional BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona: 12.3” kontrolni zaslon visoke rezolucije kojim se upravlja na dodir i potpuno digitalni 12.3” zaslon s instumentima. Operativnim sustavom BMW Operating System 7 može se upravljati i putem iDrive Touch kontrolera.
Integracija pametnog telefona BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

Integracija pametnog telefona.

Zašto voziti bez pametnog telefona u vašem BMW-u kad ga možete koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay and Android Auto pomoću bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje da u vozilu jednostavno koristite poznate funkcije i različite aplikacije.
Driving Assistant Professional BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Uz sadržaj sustava Driving Assistant, uključuje i sustave pomoći Steering and Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Lane Change i Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
Reversing Assistant BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

Reversing Assistant.

Opcija Reversing Assistant pohranjuje zadnjih 50 m prijeđenog puta vožnje prema naprijed pri brzini do 35 km/h, tako da se po potrebi može povući. Oslobođeni ste upravljanja i možete se usredotočiti na nadgledanje okoline vozila.

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 7.4–7.2
CO2 emissions in g/km (combined): 170–166


BMW 620d Gran Turismo:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 4.6–4.4
CO2 emissions in g/km (combined): 120–116


BMW 640d xDrive Gran Turismo:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 5.6–5.4
CO2 emissions in g/km (combined): 147–141


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

 

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

 

The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW 640i xDrive Gran Turismo:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.4–7.2
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 170–166

  BMW 620d Gran Turismo:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4.6–4.4
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 120–116

  BMW 640d xDrive Gran Turismo:
  Potrošnja goriva u l/100 km (combined): 5.6–5.4
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 147–141

  Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uključuje dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila mogu se naći u 'Smjernicama o potrošnji goriva i putničkih vozila za nove putničke automobile', koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulativi i prevode se natrag u vrijednosti ekvivalentne NEDC kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze u vezi s vozilima ili druge dažbine koje se zasnivaju (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.