BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey muškarac ispred BMW-a tročetvrtinski pogled u mirovanju
Motor i vrsta goriva8,8 - 5,3 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel

THE 6

BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO

Motor i vrsta goriva8,8 - 5,3 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel
THE 6BMW SERIJE 6 GRAN TURISMOSofisticiran u svakom pogledu: BMW serije 6 Gran Turismo predstavlja elegantan i jedinstven dizajn, svestranu udobnost u vožnji i samouvjerenu dinamiku vožnje. Poseban vanjski izgled s novim oblikom bubrežne rešetke i modificiranim svjetlosnim dizajnom naglašava pojedinačnu optiku vozila, zbog čega se čini još progresivnijom. Interijer otkriva luksuzni osjećaj prostranosti, oplemenjen visokokvalitetnim materijalima i inovativnim značajkama. U kombinaciji, sa savršeno usklađenom dinamikom vožnje, svako putovanje u BMW-u serije 6 Gran Turismo jednostavno ne može biti dovoljno dugo.

Pročitajte više

DIZAJN BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Jedinstveno elegantan: vanjski dizajn BMW-a serije 6 Gran Turismo zadivljuje svojim dinamičnim izgledom i izuzetnim karakterom. Kutniji oblik bubrežne rešetke zajedno s modificiranim svjetlosnim dizajnom sprijeda daju vozilu prepoznatljivo lice i kristalno jasan fokus. Unatoč svojim velikodušnim dimenzijama, tekuća linijska grafika i snažan jezik dizajna otkrivaju sportske ambicije BMW-a serije 6 Gran Turismo koji se nastavljaju krovom poput kupea sve do naglašene širine stražnjice sa svojim ispušnim cijevima slobodnog oblika. Elegantan i prostran interijer nudi vrhunsku udobnost, a svojim visokokvalitetnim detaljima, poput kožnog sportskog upravljača ili kontrola u crnoj boji visokog sjaja, postavlja i dinamične i elegantne naglaske.

Pročitajte više

IMPRESIVNE KARAKTERISTIKE DIZAJNA.

Panoramski stakleni krov BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 unutrašnjost

Panoramski stakleni krov.

Kada je otvoren, panoramski stakleni krov pruža savršenu dozu svježeg zraka. Zatvoren, kreira svijetlu atmosferu u unutrašnjosti. Otvara se i zatvara potpuno automatski klikom na gumb ili preko ključa automobila, te je opremljen sa zaštitom od sunca i zaštitom od vjetra.
M Sport kočnice BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 pogled izbliza na kotače

M Sport kočnice.

M Sport kočnica s više-klipnim čeljustima u tamnoplavoj boji i oznakom M donosi iznimne kočne performanse. Prilagođen vrlo visokom dinamičkom potencijalu vozila, omogućuje i izniman sportski stil vožnje i izvrsno kočenje na mokrim podlogama.
Keramičke završne finese za kontrole BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 unutrašnjost

Keramičke završne finese za kontrole.

Ekskluzivne keramičke završne finese za kontrole, poput ručice mjenjača i birača temperature i glasnoće, kao i obruba oko iDrive kontrolera, daju posebno kvalitetan i luksuzan izgled.

DIGITALNE TEHNOLOGIJE BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Zabavne i poslovne značajke, digitalne usluge i inteligentni sustavi pomoći vozaču.

Informacijski zaslon BMW serije 6 Series Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost
Driving Assistant Professional BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Osim usluga Driving Assistant, uključuje Steering i Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
Reversing Assistant BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

Reversing Assistant.

Reversing Assistant pohranjuje posljednjih 50 m prijeđene ceste u vožnji prema naprijed do 35 km/h, tako da se prema potrebi može vratiti istim putem. Oslobođeni ste upravljanja i možete se usredotočiti na nadzor okoline vozila.
BMW Laserlight BMW serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

BMW Laserlight.

U laserskom načinu rada dugih svjetala, BMW Laserlight osvjetljava dometom do 650 m, gotovo dvostruko više od uobičajenih svjetala. Bolja vidljivost u mraku značajno povećava sigurnost. Plavi detalji i natpis "BMW Laser" na prednjim svjetlima također naglašavaju tehnološke standarde i sportski karakter vozila.
BMW Live Cockpit Professional BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona koja se sastoje od 12,3" kontrolnog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalne 12,3" ploče s instrumentima. BMW-ovim operativnim sustavom 7 također se može upravljati putem iDrive kontrolera.
Smartphone Integration BMW serije 6 Series Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay® i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vašeg vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.

VOZNA DINAMIKA SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Učinkoviti motori, inteligentan pogon na sve kotače i udobne tehnologije ovjesa na prvi pogled.

Izuzetno dinamičan i udoban: BMW serije 6 Gran Turismo spaja savršeno usklađene komponente ovjesa u tehnologiju usmjerenu na budućnost. U kombinaciji s učinkovitim i uravnoteženim 6-cilindričnim dizelskim motorom ili 6-cilindarskim benzinskim motorom s velikim brojem okretaja i velikim okretnim momentom, to uklanja sve moguće prepreke vašem užitku u vožnji na kratkim ili dugim putovanjima.
Integral Active Steering BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji

Integralno aktivno upravljanje.

Integralno aktivno upravljanje kombinira podršku koja varira ovisno o kutu upravljanja na prednjoj osovini, i stražnjim kotačima koji također doprinose upravljanju. Pri nižim brzinama nudi veću upravljivost i okretnost okretanjem stražnjih kotača nasuprot prednjim kotačima. Počevši od oko 60 do 80 km/h, stražnji kotači se okreću paralelno s prednjim kotačima kako bi se povećala stabilnost i udobnost u vožnji.
xDrive BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 pogled izbliza

BMW xDrive.

Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronički kontrolirana raspodjela snage suzbija podupravljanje i preupravljanje u zavojima.

BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO MODELI.

BMW serije 6 Gran Turismo

U verziji osnovne opreme, BMW serije 6 Gran Turismo nadahnjuje svojom svestranošću i raznolikim rasponom funkcionalnih značajki za poboljšanje udobnosti i sigurnosti.
BMW serije 6 Gran Turismo G32 620d 2020 osnovna oprema Mineral White Metalik

Luxury Line

Luxury Line pokazuje elegantnu stranu vozila. Elegantni dizajnerski elementi izrađeni od kroma visokog sjaja daju eksterijeru ekskluzivan izgled. Moderan dojam prisutan je i u interijeru. Ovdje prvoklasne kožne presvlake i visokokvalitetne letvice u unutrašnjosti odaju luksuz.
BMW serije 6 Gran Turismo G32 640d xDrive 2020 Luxury Line Dravit Grey tročetvrtinski pogled sprijeda

M Sport paket

M Sport paket daje vozilu još više sportskog karaktera. Sa sportskim dizajnerskim elementima sprijeda i straga, vozilo se čini još snažnijim. Dinamični profil zaokružuju ekskluzivne boje, sportski M lakometalni naplatci i brojni detalji u unutrašnjosti.
BMW serije 6 Gran Turismo G32 640i xDrive 2020 M Sport paket Bernina Grey Amber Effect tročetvrtinski pogled sprijeda
  • BMW serije 6 Gran Turismo
  • Luxury Line
  • M Sport paket

ORIGINALNI BMW DODACI I BMW M PERFORMANCE DIJELOVI ZA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Dobar osjećaj, poznat osjećaj.

BMW M Performance dijelovi omogućuju da vašem BMW-u serije 6 Gran Turismo dodate maksimalni osjećaj moto sportskog osjećaja. Izaberite između optički poboljšanih dizajnerskih značajki za eksterijer, kao i atraktivnih kovanih i naplataka od lakih metala. S originalnim BMW dodacima prilagođavate svoj BMW svojim osobnim željama: proizvodi se savršeno uklapaju u BMW serije 6 Gran Turismo u pogledu kvalitete, dizajna i performansi.
BMW stražnji stalak za bicikle Pro 2.0 BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 izbliza

BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0.

BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0 je lagan, ali čvrst te može nositi do 60 kg. Izuzetno jednostavan za korištenje, može prevoziti dva bicikla ili e-bicikla (proširivo na tri bicikla). Njegova funkcija naginjanja omogućuje lagani pristup prtljažniku u bilo kojem trenutku.
BMW vješalica za odjeću crna Travel & Comfort BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 pogled izbliza

BMW vješalica za odjeću crna, “Travel & Comfort”.

BMW vješalica za odjeću omogućuje vješanje odjeće na stražnjoj strani naslona. Zahvaljujući utičnoj spojnici, može se lako pričvrstiti na zasebno dostupni osnovni nosač ili na dodatnu opremu “Travel & Comfort”. Zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vješalica za odjeću), vješalica se također može koristiti izvan vozila.
Bežično kućište za punjenje BMW serije 6 Gran Turismo G32 2020 pogled izbliza

Bežično kućište za punjenje.

Bežično kućište za punjenje omogućuje induktivno punjenje modela Apple iPhone™ 5/5s/SE. Ova inovativna maska ​​za mobitele kompatibilna je sa svim Qi certificiranim punjačima, a služi i kao zaštitna maska.

TEHNIČKI PODACI BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

BMW 640i xDrive Gran Turismo.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

245 (333)/5.500-6.250

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

5,4

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

8,8–8,2

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:  

201–187

BMW serije 6 Gran Turismo (G32), tehnički podaci
BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW serije 6 Gran Turismo, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2.

BMW 640i xDrive:

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,8–8,2
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 201–187

 

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP vrijednosti uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2.

  • BMW 640i xDrive:
    Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 8,8–8,2
    Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 201–187

    Službene brojke za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni raspon određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP brojke uzimaju u obzir svu dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o metodama mjerenja NEDC i WLTP mogu se pronaći na www.bmw.de/wltp