KADA PUTOVANJE POSTANE CILJ.

Vozne karakteristike BMW-a serije 6 Gran Turismo.

KADA PUTOVANJE POSTANE CILJ.

KADA PUTOVANJE POSTANE CILJ.Vozne karakteristike BMW-a serije 6 Gran Turismo.

Spreman za svaku turneju: BMW serije 6 Gran Turismo je majstor svestranosti automobila. Motori visoke učinkovitosti kombiniraju se s inteligentnom aerodinamikom i laganim konstrukcijskim tehnikama kako bi stvorili iskustvo čiste vozne dinamike. Istodobno, inovativne tehnologije ovjesa kao što je Executive Drive jamče superiornu udobnost vožnje u svakoj situaciji. Bez obzira na vaše planove, BMW serije 6 Gran Turismo uvijek je pravi suputnik.


BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,2-8,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 187-184

Pročitajte više

SUPUTNIK, SA STILOM.

Putnička udobnost u BMW-ovoj seriji 6 Gran Turismo.

SUPUTNIK, SA STILOM.

Putnička udobnost u BMW-ovoj seriji 6 Gran Turismo.

Kombinacija estetike, prostranosti i udobnosti čine BMW serije 6 Gran Turismo pionirom stilističke vožnje na velikim udaljenostima. Tehnologije aktivnih ovjesa u potpunosti iskorištavaju vrhunske karakteristike vožnje - za impresivnu okretnost pri svim brzinama.

Pročitajte više

CENTAR SNAGE.

Motori BMW-a serije 6 Gran Turismo.

CENTAR SNAGE.

Motori BMW-a serije 6 Gran Turismo.

Motori BMW-a serije 6 Gran Turismo prava su sila i izvor čistog zadovoljstva u vožnji. Opremljeni najsuvremenijom tehnologijom, oni nude ogroman potencijal snage zajedno sa sposobnošću visokih okretaja i glatkim radnim karakteristikama. Inovativne BMW EfficientDynamics tehnologije također osiguravaju vrhunske ocjene za emisije CO2 i potrošnju goriva.

Pročitajte više

Tehnički podaci na prvi pogled.

AERODINAMIKA, U SVOM NAJLJEPŠEM OBLIKU.

AERODINAMIKA, U SVOM NAJLJEPŠEM OBLIKU.

Siluetu BMW-a serije 6 Gran Turismo karakterizira sportska elegancija, vidljiva na prvi pogled zbog posebne aerodinamike, koja se može doživjeti u smislu svojstava vožnje, akustike i učinkovitosti. Među njima su aktivni stražnji spojler, koji se automatski proteže nakon brzina većih od 110 km/h. Rezultat je manje otpora i značajno povećana vučna snaga.

Pročitajte više

BMW EFFICIENT LAGANA KONSTRUKCIJA.

BMW EfficientLightweight označava inteligentnu laganu konstrukciju koja znatno pridonosi povećanju vozne dinamike i učinkovitosti. Smanjenje težine temelj je za najbolju voznu dinamiku i primjerenu učinkovitost. Materijali za optimizaciju težine, kao što su čelik visoke čvrstoće, aluminij i magnezij, koriste se pri izgradnji različitih komponenti.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manje potrošnje goriva i više zadovoljstva u vožnji: BMW EfficientDynamics je naziv strategije za smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2, istodobno povećavajući dinamiku i zadovoljstvo u vožnji. Paket funkcija pokriva pogonski sustav, upravljanje energijom i koncept vozila.

Pročitajte više

POVEZIVOST & POMOĆ VOZAČU.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije određene su prema europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji električne energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.