VOZNA SKULPTURA.

Dizajn BMW-a serije 6 Gran Turismo.

VOZNA SKULPTURA.Dizajn BMW-a serije 6 Gran Turismo.

Svojim jasnim konturama moderni dizajn BMW-ove serije 6 Gran Turismo prava je privlačnost. Zatvoren iza fluidnog jezika dizajna je koncept udobnosti koji je i luksuzan i funkcionalan. Izrađen da udovoljava najvišim težnjama, idealan je putujući pratitelj koji kombinira eleganciju sa sportskim dojmom.

 

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,2-8,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 187-184

Pročitajte više

* prikazani model može se razlikovati od trenutnog modela

Pročitajte više

PRISUTNOST, S KARIZMOM.

Sa svojim uskim dizajnom i jedinstveno oblikovanim svjetlosnim cijevima, prilagodljiva LED prednja svjetla stvaraju širok i snažan dojam za prednji kraj BMW-ove serije 6 Gran Turismo. Stražnja svjetla u obliku slova L okružuju obrise elemenata LED svjetla u tri dimenzije, dajući vozilu dinamičan rep.

Više o konceptu svjetla.

AMBIJENT S FAKTOROM DOBROBITI.

Atmosfera BMW-ove serije 6 Gran Turismo je avantura za osjetila. Ambijentalna rasvjeta u jedanaest opcijskih dizajna nudi vam osvjetljenje koja odgovara svakom putovanju. Osiguravanje svježe klime za unutrašnjost je Ambient Air paket. I veliki panoramski stakleni krov s površinom od gotovo četvornog metra stvara posebno otvoreno iskustvo prostora za putnike.

ORIGINALNI BMW DODACI.

Bilo za putovanje za vikend ili veliku turneju, originalni BMW dodaci nude pravo rješenje za sve zahtjeve - i jedinstvenu paletu proizvoda za individualno opremanje BMW-ove serije 6 Gran Turismo.

*prikazani model može se razlikovati od trenutnog modela

VOZNA DINAMIKA I UČINKOVITOST.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije određene su prema europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji električne energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.