BMW serije 6 Gran Coupé

DIZAJNIRAN DA NADAHNE.

BMW serije 6 Gran Coupé.

DIZAJNIRAN DA NADAHNE.BMW serije 6 Gran Coupé.

Najveća snaga u kW (KS) na o/min (650i)

330 (450)/5,500

Emisije CO2 u g/km (650i)

206–199

Ubrzanje 0 – 100 km/h u s (650i)

4.6

Najveći okretni moment na o/min (650i)

650/2,000–4,500

Izduljena silueta, karakteristični blatobrani, naborane linije, kromirane pojedinosti – BMW serije 6 Gran Coupé ne stidi se pokazati što nudi, ponajprije otmjenost, ekskluzivnost i sportski duh. U unutrašnjosti su uporabljeni samo probrani materijali vrhunske kakvoće. Ozračje upotpunjuju najfinija koža te ergonomski razmješteni instrumenti i zasloni. Ekskluzivna oprema BMW Individual omogućava da personalizirate svoje vozilo i učinite ga apsolutno jedinstvenim. To je vozilo pravo umjetničko remek-djelo koje zahvaljujući konceptu 4+1 sjedala na kraćim putovanjima nudi dovoljno mjesta za petero putnika. Idealan je način za uživanje u maksimalnoj snazi nagrađivanih BMW-ovih motora TwinPower Turbo, primjera vrhunskih tehnologija BMW EfficientDynamics. Brojne kamere i sustavi pomoći vozaču dodatna su podrška u svim situacijama i cestovnim uvjetima. Rezultat svega je iznimno zadovoljstvo vožnje u prostranom i udobnom ozračju.

UPOZNAJTE BMW SERIJE 6 GRAN COUPÉ.

Dizajn

Dizajn.

Široka, karakteristična linija počinje s prednje strane, proteže se duž izduženog poklopca motora, ide prema gore preko vjetrobranskog stakla, a zatim se pretače preko krova na impozantan stražnji kraj vozila. Složeni bočni pregibi stvaraju impresivne kombinacije svjetla i sjene, što dodatno ističe ekskluzivnu i dinamičnu eleganciju BMW-a serije 6 Gran Coupé. BMW serije 6 Gran Coupé ima samo jedan cilj: postići još ekskluzivniju interpretaciju sportske elegancije, što se jasno vidi i u unutrašnjosti automobila. Duge linije i pomno oblikovane površine stvaraju iznimno raskošan dojam prostranosti. Opcije poput detalja iz kolekcije BMW Individual, ukrasne letvice i obloge od plemenitog drva bijelog jasena ili pak kožnate presvlake iz palete BMW Individual u nijansi smeđe boje Amaro zaokružuju ekskluzivni karakter vozila.
Pročitajte više
Udobnost

Udobnost.

Dok sistematska okrenutost vozaču olakšava usmjeravanje pozornosti na cestu i prometnu situaciju, putnici na stražnjim sjedalima mogu se opustiti u sportskim, prema tijelu oblikovanim sjedalima. Svojim vrhunskim materijalima i izvanrednim audiosustavom kabina poziva sve putnike da se zavale u sjedala i opuste. Prvorazrednom zadovoljstvu u vožnji pridonose brojne mogućnosti pohrane i držači za čaše koji oslobađaju sav potreban prostor.
Pročitajte više
Oprema

Oprema.

Elegantan izgled: Na raspolaganju su tri ekskluzivna paketa opreme – Pure Excellence, Pure Experience i M sport. Još više posebnih opcija nudi oprema iz kolekcije BMW Individual. A paleta originalnih BMW dodataka proširuje mogućnosti personalizacije vozila i povećanje njegove praktičnosti.
Pročitajte više