BMW serije 6 Cabrio

KRADLJIVAC POGLEDA.

BMW serije 6 Cabrio.

KRADLJIVAC POGLEDA.BMW serije 6 Cabrio.

Najveća snaga u kW (KS) na o/min (650i)

330 (450)/5,500

Emisije CO2 u g/km (650i)

213-208

Ubrzanje 0 – 100 km/h u s (650i)

4.6

Najveći okretni moment na o/min (650i)

650/2,000–4,500

Bez obzira na to bila riječ o kratkim ili dužim putovanjima, BMW serije 6 Cabrio nudi maksimum glede udobnosti, dinamike i učinkovitosti. Za to su uvelike zaslužni BMW-ovi motori TwinPower Turbo iz BMW-ove palete EfficientDynamics. Velik izbor opcijskih paketa opreme poput Design Pure Experience, Design Pure Excellence ili M Sport omogućuje isticanje različitih vidova BMW-a serije 6 Cabrio prema vlastitim željama. Ti su paketi povezani s inovacijama BMW-ova sustava ConnectedDrive, primjerice BMW Head-Up Displaya, usluge Concierge ili različitih sustava pomoći u vožnji. Viša razina sportskosti, otmjenosti ili ekstravagantnosti dobiva se i velikim izborom kotača, uključujući 20-inčne lakometalne višekrake naplatke tip 616.

UPOZNAJTE BMW SERIJE 6 CABRIO.

Dizajn

Dizajn.

Gledan iz svakog kuta BMW serije 6 Cabrio utjelovljenje je dinamike, aerodinamičnosti i spremnosti na utrkivanje. Za nezaboravan pogled sprijeda zaslužna je izražajna, prema naprijed nagnuta maska na koju se sa strane, iznad velikih usisnika, nastavljaju serijska LED prednja svjetla s dnevnim svjetlima. Elegantna, sportski uređena unutrašnjost BMW-a serije 6 Cabrio naizgled se neprimjetno nastavlja na dizajn karoserije. S opremom paketa Pure Experience prostranu, elegantnu unutrašnjost karakteriziraju meke presvlake od posebne napa kože u kombinaciji svjetlosmeđe i crne boje s raskošno dimenzioniranim ukrasnim površinama od plemenita drva 'Fineline'.
Pročitajte više
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost

Motori s vrlo velikim okretnim momentom i složene tehnologije podvozja udružile su se kako bi ponudile vrhunski doživljaj vožnje – a sve nadopunjava prekrasna zvučna kulisa sportskog ispušnog sustava. Iznimna dinamika i agilnost BMW-a serije 6 Cabrio ponajprije se zrcale u tehnologijama BMW EfficientDynamics, primjerice vrhunskim i vrlo učinkovitim motorima BMW TwinPower Turbo ili sportskim osmerostupanjskim automatskim mjenjačem Steptronic.
Pročitajte više
Oprema

Oprema.

BMW serije 6 Cabrio opremljen je svime što vam je potrebno da se osjećate dobro i opušteno. Na raspolaganju je brojna oprema: paketi Pure Experience, Pure Excellence i M Sport omogućavaju da automobil opremite u skladu s vašim željama. Opremom kolekcije BMW Individual automobil možete posve personalizirati i podariti mu jedinstven izgled i karakter. A još će više praktičnosti omogućiti ponuda originalnih BMW dodataka.
Pročitajte više