Oprema za BMW serije 6 Cabrio

JAVNA TAJNA: ČISTA ELEGANCIJA.

Oprema za BMW serije 6 Cabrio.

JAVNA TAJNA: ČISTA ELEGANCIJA.

Oprema za BMW serije 6 Cabrio.

BMW serije 6 Cabrio opremljen je svime što vam je potrebno da se osjećate dobro i opušteno. Na raspolaganju su brojni paketi opreme: paketi Pure Experience, Pure Excellence i M Sport omogućavaju da automobil opremite u skladu s vašim željama. Opremom kolekcije BMW Individual automobil možete posve personalizirati i podariti mu jedinstven izgled i karakter. A još će više praktičnosti omogućiti ponuda originalnih BMW dodataka.

JAVNA TAJNA: ČISTA ELEGANCIJA.Oprema za BMW serije 6 Cabrio.

BMW serije 6 Cabrio opremljen je svime što vam je potrebno da se osjećate dobro i opušteno. Na raspolaganju su brojni paketi opreme: paketi Pure Experience, Pure Excellence i M Sport omogućavaju da automobil opremite u skladu s vašim željama. Opremom kolekcije BMW Individual automobil možete posve personalizirati i podariti mu jedinstven izgled i karakter. A još će više praktičnosti omogućiti ponuda originalnih BMW dodataka.

Pročitajte više

OPREMA PURE EXPERIENCE.

Lakometalni 20-inčni višekraki naplaci tipa 616 i maska sa sjajnim crnim letvicama nedvojben su dokaz da je paket opreme Pure Experience usredotočen na sportski duh vozila. Elegantan izgled BMW-a serije 6 Cabrio izvana upotpunjuju crno kromirani sportski završeci ispušnih cijevi, a iznutra brojni indirektni izvori LED rasvjete.

 • Vanjština

  Dizajn Pure Experience ističe sportsku karoseriju sa sjajnim Shadow detaljima iz palete BMW Individual te druge tamno obojene sportske elemente poput crnih detalja na bočnim "škrgama", sjajnih uspravnih letvica na maski vozila, sjajne crne letvice na stražnjem dijelu vozila i crno kromiranih završetaka ispušnih cijevi. Dinamičan izgled prednjeg dijela dodatno naglašavaju LED maglenke. Kad se vozilo promatra sa strane, u oči najprije upadaju sportski i iznimno luksuzni opcijski 20-inčni lakometalni naplaci s višestrukim krakovima 616.
  Uz karoseriju crvene boje Melbourne, ovaj se paket opreme može naručiti u bilo kojoj boji iz palete BMW i kolekcije BMW Individual. Na raspolaganju su također i svi 20-inčni naplaci koje se može naći u paleti BMW-ovih i BMW Individual dodataka.

 • Unutrašnjost

  Oprema Pure Experience odlikuje se sportskom i elegantnom unutrašnjošću s ekskluzivnim presvlakama od dvobojne (smeđe-crne) napa kože te letvicama i umecima od plemenitog smeđeg drva 'Fineline'. Luksuzno ozračje unutrašnjosti dodatno je istaknuto brojnim indirektnim LED izvorima rasvjete, a vrlo su upečatljiva i osvijetljena gazišta vrata.
  Ovaj se paket opreme može kombinirati sa svim kožnatim presvlakama iz kolekcije BMW Individual, sivim jasenovim letvicama, odnosno svim letvicama na raspolaganju u interijernom programu BMW Individual.

OPREMA PURE EXCELLENCE.

Paket opreme Pure Design Pure Excellence nudi možda i najelegantniji oblik vožnje na svježem zraku. Obilježja poput 19-inčnih lakometalnih kotača s V krakovima tipa 366 i profinjeni keramički ukrasi u unutrašnjosti, baš kao i bezvremenska, ekskluzivna bjelokosno-crna napa koža pridonose iznimno elegantnom izgledu BMW-a serije 6 Cabrio. Sve su detalje unutrašnjosti uskladili vrhunski dizajneri tvrtke BMW.

 • Vanjština

  Opcijski 19-inčni lakometalni kotači s V krakovima tipa 366 iz paketa opreme Pure Excellence obogaćuju vanjštinu BMW-a serije 6 Cabrio posebnom notom luksuza. Sjajne crne letvice B-stupova i kućišta vanjskih zrcala ističu sportski duh automobila. Suvremene LED maglenke nagovještavaju brojne druge fascinantne tehnologije vozila.
  Oprema unutrašnjosti paketa Pure Excellence obuhvaća i površine obojene metalik bojama. Međutim, valja istaknuti da se taj paket opreme može kombinirati sa svim bojama karoserije iz običnog BMW programa, baš kao i s bojama kolekcije BMW Individual.

 • Unutrašnjost

  Oprema paketa Pure Excellence u unutrašnjosti stvara uistinu luksuzno ozračje, dodatno istaknuto indirektnom rasvjetom brojnih LED izvora svjetlosti. Dvobojna bjelokosno-crna napa koža širi se unutrašnjošću, a njezine kontrastne šavove prekrasno nadopunjava kožom obložena instrumentna ploča na kojoj ćemo zbog prekrasnih detalja naći i sive letvice od plemenita drva topole. Keramički obrubi kontrola vozila, primjerice ručice mjenjača, iDrive Controllera, audiosustava i klima-uređaja, ekstravagantni su elementi tog luksuznog paketa opreme zaokruženog osvijetljenim gazištima na pragovima vrata.


  Opcijski je na raspolaganju i dvobojna smeđe-crna napa koža koja se proteže i na obloge, baš kao i sve kožnate presvlake iz programa BMW te smeđe ukrasne drvene letvice 'Fineline', ali i sve druge unutarnje ukrasne letvice iz kolekcije BMW Individual.

PAKET M SPORT.

Svi dijelovi paketa M Sport imaju samo jednu svrhu: da BMW serije 6 Cabrio izgleda još dinamičnije. Bez obzira na to je li riječ o ekskluzivnim ukrasnim aluminijskim letvicama u unutrašnjosti ili jednako ekskluzivnoj metalik antracitnocrnoj boji karoserije, vanjskim dijelovima u boji karoserije ili kožnatom M upravljaču s multifunkcijskim kontrolama – svaki detalj odraz je pravoga sportskog duha.

 • Vanjština

  Oprema vanjštine M Sport paketa:

  • M Aerodynamics paket s prednjim donjim dijelom branika, bočnim otvorima u boji karoserije, stražnjim donjim dijelom branika s difuzorskim umetkom Dark Shadow metalik boji
  • LED svjetla za maglu
  • M lakometalni kotači od 19 inča Double-spoke stila 351 M s mješovitim gumama, alternativno M lakometalni kotači od 20 inča Double-spoke stila 703 M u Bicolor izvedbi s mješovitim gumama i run-flat svojstvima
  • BMW Individual Shadow Line visokog sjaja
  • M oznaka na bočnim stranama
  • Završeci ispušnih cijevi u Chrome dark boji
  • Ekskluzivna boja karoserije u Carbon Black metalik boji, dostupne ostale boje karoserije
  • Kočne čeljusti, obojene u crnu boju
 • Unutrašnjost

  M Sport paket opreme unutrašnjosti:

  • M gazišta pragova vrata, M oslonac za noge vozača
  • Sportska sjedala za vozača i suvozača u kombinaciji Alcantara/koža 'Nappa' u Antracite boji, dostupne su i druge presvlake
  • M kožni upravljač s višenamjenskim funkcijama
  • BMW Individual stropna obloga u Anthracite boji, alternativno BMW Individual stropna obloga u Alcantara ili Alcantara Anthracite boji
  • Letvice unutrašnjosti u Aluminum Hexagon boji, alternativno u 'Carbon Fiber' opciji, dostupne ostale letvice

OPREMA BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera otkriva se u svakom detalju jer je upravo to izvor prave ekskluzivnosti. Opcijskom opremom iz kolekcije BMW Individual za novi BMW M6 Cabrio potpuno izrazite svoju težnju savršenstvu.

Izraz vaše osobnosti.

 • Oprema BMW Individual za vanjštinu automobila

  Četiri najekskluzivnija mjesta pod suncem – u kabini BMW-a serije 6 Cabrio s opremom i obilježjima kolekcije BMW Individual. Jedan je primjer metalik plava boja karoserije nazvana Tanzanite nadahnuta mineralom istog naziva. Pod izravnom svjetlošću tamnomodra površina počinje svjetlucati tirkiznim preljevima. U kolekciji BMW Individual na raspolaganju je još deset podjednako upečatljivih boja karoserije, među njima i metalik Moonstone. Ta se boja odlikuje mnoštvom pigmenata koji površini daju dubinu jer svjetluca od plavosivih do zlatnožutih nijansi. Tu je također i smiren, tehnološki dojam metalik zamrznute srebrne boje sa satenskom, mat površinom – osobitog i vrlo privlačnog izgleda. Bez obzira na to koju boju karoserije odabrali, možete biti sigurni da će savršeno pristajati uz 20-inčne lakometalne kotače s V krakovima tipa 349 I iz palete BMW Individual koji veličinom i oblikom ističu dinamičnu siluetu vozila.

 • BMW Individual za unutrašnjost automobila

  Izraz vašeg karaktera i blizina prirode. Povjetarac u kosi, sunce na licu, nebo na dohvat ruke – doživljaj u BMW-u serije 6 Cabrio koji može poboljšati samo ekskluzivna oprema kolekcije BMW Individual. Posebno skladna kombinacija su posve opalnobijele presvlake od finozrnate merino kože s bijelim letvicama od plemenita jasenovog drva. U kombinaciji s bojom karoserije jako podsjeća na unutrašnjost elegantnih sportskih jahti. Međutim, unutrašnjost se ne odlikuje samo prekrasnim bojama nego, ponajprije, prvorazrednim materijalima i detaljima. Osobito lijepa i meka finozrnata merino koža na različitim površinama ističe se elegantnim šavovima i uzdignutim rubovima kontrastnih boja. Rezultat je neusporediv osjećaj vrhunske kakvoće. U kabini je stvoren dojam osjetilnog savršenstva kojem pridonose stropna obloga od alkantare i kožnati upravljač s fino obrađenim drvenim umetkom usklađenim s ostalim unutarnjim ukrasima iz kolekcije BMW Individual. Međutim, ta je kombinacija tek jedna od mnogobrojnih iz palete BMW Individual. Štoviše, sve dodatne boje, dekorativne mogućnosti i plemenito drvo omogućavaju vam da posve izrazite svoju osobnost.

 • Kombinacija BMW Individual

  Za svoj dobar ukus nagrađeni ste ekskluzivnom opremom BMW Individual Composition. Elegantna kombinacija kožom obložene opreme BMW Individual s izvanredno lijepim ukrasnim detaljima i drugim obilježjima BMW Individual ima vrlo privlačnu cijenu.

ORIGINALNI BMW DODACI.

Dodajte dodatne sportske detalje ili poboljšajte svakodnevnu praktičnost vašeg BMW-a serije 6 Cabrio. Originalni BMW dodaci nude širok raspon visokokvalitetnih i praktičnih proizvoda za odabir.

 • Lakometalni kotači

  Visokokvalitetni BMW M Performance lakometalni kotači od 20 inča V-spoke 464 M dostupni su u fascinantnoj Bicolour Ferric Grey boji, vrhunski poliranoj ili sjajnoj Liquid Black boji. Obje inačica imaju vidljive vijke kotača i M logotip te čine kompletan RDC komplet kotača s runflat miješanim gumama, veličina kotača 8.5J x 20 s veličinom guma 245/35 R20 95Y RSC na prednjoj strani i 9J x 20 s veličinom guma 275/30 R20 97Y RSC na stražnjoj strani.

 • Oprema M Performance

  Kućišta vanjskih zrcala iz palete BMW M Performance ručno su posve načinjena od ugljikovih vlakana pa odlično ističu sportski i visokotehnološki karakter automobila. Dinamičnog su oblika i pridonose sportskom izgledu.
  Vrlo upečatljivu BMW M masku čine kromirane ukrasne letvice u sjajnom crnom okviru. Tako na jednostavan, ali vrlo efektan način ističu dinamičan i elegantan karakter prednjeg dijela vozila.

 • Informacije i komunikacije

  Osnovni mobitelski adapter namijenjen je sigurnom držanju i istodobnom punjenju različitih modela Appleovih iPhonea™. S pomoću adaptera za glazbu, medije i povezivanje sadržaj pohranjen na pametnom telefonu može se slušati preko BMW-ova audiosustava.
  Držač za Apple iPad™ 2, 3 ili 4 sigurno drži uređaj i zahvaljujući okretnom kućištu može se postaviti u bilo koji položaj. Držač se može vrlo lako umetnuti u osnovni nosač sustava Travel & Comfort (dostupan kao opcijska oprema).