Ponude i usluge za BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 bočni pogled

THE 2

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ: PONUDE I USLUGE

Vaš BMW serije 2 Gran Coupé u najboljim je rukama s nama. Naš opsežni asortiman originalnih BMW dodataka daje vašem BMW-u osobni dodir, dok BMW M Performance dijelovi pružaju autentičan motosport osjećaj na bilo kojoj cesti. Atraktivni spektar usluga BMW jamči potpunu sveobuhvatnu zaštitu u hitnim slučajevima, zajedno s servisom i pokrivanjem održavanja koji osiguravaju da se možete u potpunosti usredotočiti na užitak vožnje. BMW Financial Services također nudi fleksibilne i atraktivne pakete leasinga i financiranja koji uvijek na prvo mjesto postavljaju vaše potrebe.

Pročitajte više
THE 2BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ: PONUDE I USLUGE

  ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA.

  Osjećam se dobro, osjećam se poznato.

  Svi BMW vozači standardno uživaju u vožnji. Originalni BMW dodaci postoje kako bi zadovoljili vaše posebne želje. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka i opreme koji u kvaliteti, dizajnu i izvedbama savršeno odgovaraju vašem vozilu, nudeći vam maksimalnu dodanu vrijednost - bez obzira na to što imate na umu.

  BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 tročetvrtinski prednji pogled
  19" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 555 M Bicolour BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 vanjština

  19" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 555 M Bicolour

  Visokokvalitetni, težinom optimizirani 19" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 555 M dizajnirani su u Bicolour Jet Black mat boji, te naglašavaju atletičnost vozila do najsitnijih detalja. TPMS ljetni komplet kotača, veličina kotača 8 J x 19 s veličinom guma 235/35 R 19 91Y XL.
  18" M Performance kovani kotači V-spoke stila 554 M Jet Black mat BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 vanjština

  18" M Performance kovani kotači V-spoke stila 554 M Jet Black mat.

  Sportski 18" M Performance kovani kotači V-spoke stila 554 M dizajnirani su u Jet Black mat i naglašavaju upečatljiv izgled vozila. Ljetni komplet kotača TPMS, veličina kotača 8 J x 18 s veličinom guma 225/40 R 18 92Y XL.
  18" lakometalni kotači Y-spoke stil 711 M Ferric Grey BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 vanjština

  18" lakometalni kotači Y-spoke stil 711 M Ferric Grey.

  Visokokvalitetni 18" lakometalni kotači Y-spoke stil 711 M kompatibilni su s lancima za snijeg, dizajnirani u Ferric Grey boji i daju veoma sportski i ekskluzivan izgled vozilu. TPMS zimski kompletni kotač, veličina kotača 6,5 J x 18 s veličinom guma 205/55 R 18 96H XL.
  BMW nosač daske za surfanje za prijevoz na krovu BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 vanjština

  BMW nosač daske za surfanje za prijevoz na krovu.

  Držač se može koristiti za sigurno postavljanje daske za surfanje i jarbola na bilo koji BMW sustav krovnih nosača. Sadrži inovativan sustav pričvršćivanja koji rukovanje čini posebno jednostavnim.
  BMW LED projektori na vratima BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 vanjština

  BMW LED projektori na vratima.

  Inovativni BMW LED projektori na vratima automatski se aktiviraju prilikom otvaranja vrata i projiciraju sliku na tlo pored vozila pomoću izmjenjivog klizača. Na raspolaganju je nekoliko motiva za savršeno osvjetljavanje područja ulaza u individualnom stilu.
  BMW prednje podne prostirke za sve vremenske prilike BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 unutrašnjost

  BMW prednje podne prostirke za sve vremenske prilike.

  Savršeno namještene, izdržljive podne prostirke s povišenom obrubom i elegantnim dizajnom štite prednji dio stopala od vlage i prljavštine. Crne su boje i imaju umetke od nehrđajućeg čelika.
  BMW stražnje podne prostirke za sve vremenske prilike BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 unutrašnjost

  BMW stražnje podne prostirke za sve vremenske prilike.

  Savršeno namještene protuklizne podne prostirke s povišenom obrubom i elegantnim dizajnom štite stražnji prostor za noge od vlage i prljavštine. Dizajnirane su u crnoj boji.
  BMW prtljažni prostor mat BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 unutrašnjost

  BMW prtljažni prostor mat.

  Savršeno postavljen protuklizni prostirač sa povišenim obrubima sa svih strana štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Dizajniran je u crnoj boji.

  BMW USLUGE.

  Nemojte voditi vaše brige na put.

  BMW Service Inclusive čovjek vozi BMW

  BMW Service Inclusive.

  Samo se prepustite i koncentrirajte se na ono što je doista važno - uživanje u vožnji. Sa uslugom BMW Service Inclusive možete učiniti upravo to. Jednokratnim plaćanjem dobivate sve uključene usluge i održavanja u razdoblju po vašem izboru.
  Apple CarPlay® preparation in the BMW 2 Series Gran Coupé

  Apple CarPlay® preparation.

  Why go without the features of your iPhone in your BMW when you can continue operating it as usual? The preparation for Apple CarPlay® gives you remote access to telephony as well as apps like iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify and Apple Music. You can also use the voice button on the steering wheel to access Siri, Apple’s voice assistant.

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.1–6.7
   CO2 emisije u g/km (kombinirane): 162–153

   BMW 218i Gran Coupé:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5.4–5.0
   CO2 emisije u g/km (kombinirane): 123–114

   BMW 220d Gran Coupé:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4.5–4.2
   CO2 emisije u g/km (kombinirane): 119–110

   Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uključuje dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

   Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila mogu se naći u 'Smjernicama o potrošnji goriva i putničkih vozila za nove putničke automobile', koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

   Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulativi i prevode se natrag u vrijednosti ekvivalentne NEDC kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze u vezi s vozilima ili druge dažbine koje se zasnivaju (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.