BMW serije 2 Gran Coupé F44
Potrošnja goriva, kombinirana7.3–6.5 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel

THE 2

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Potrošnja goriva, kombinirana7.3–6.5 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel
THE 2BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Prvi ikada BMW serije 2 Gran Coupé uvodi novi oblik autoriteta smjelog karaktera u kompaktnoj klasi. To je prije svega beskompromisna, izvedbeno orijentirana estetika koja nepogrešivo otkriva svoje ambicije. U skladu s vrhunskim tehnologijama i savršeno podešenim značajkama dinamike vožnje, BMW serije 2 Gran Coupé s lakoćom se izdvaja iz gomile i slijedi svoj vlastiti put.

Pročitajte više

PREDLOŽENE KONFIGURACIJE ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW 218i Gran Coupé

ADVANTAGE

BMW 220i Gran Coupé

SPORT LINE

BMW M135i xDrive

EDITION COLOR VISION

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI I VANJŠTINE BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Prvi ikada BMW serije 2 Gran Coupé daje iznimno lagan izgled autoritetu na kotačima veličine do 19″. Prepoznatljiva BMW bubrežna maska, LED prednja i stražnja svjetla, vrata bez okvira, moćne bočne stranice i sportski stražnji dio – čisti autoritet koji se također odražava u unutrašnjosti. Sa osvijetljenim letvicama unutrašnjosti i opcijskim sportskim sjedalima, kokpit orijentiran na vozača stvara ugođaj koji je u jednakoj mjeri ekskluzivan i dinamičan. U isto vrijeme, dva zaslona od 10,25 inča s Live Cockpit Professional i BMW Head-Up zaslonom vas obavještavaju u potpunosti.
BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metalik, tročetvrtinski pogled sprijeda s visoka
BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metalik u pogledu izbliza

BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu.

BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu u potpunosti je dovršena u Cerium Grey boji i ima detaljno dizajniranu rešetku iznutra. Ova mrežasta struktura, inspirirana utrkama, daje dubinu i vrijednost prednjoj strani i postavlja visokokvalitetan i dinamičan naglasak u detaljima.
Vrata bez okvira BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metalik vanjština

Vrata bez okvira.

Elegantna vrata bez okvira naglašavaju elegantne linije i sportski karakter vozila.

Obloge ispušne cijevi BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metalik u pogledu izbliza

Obloge ispušnih cijevi.

Obloge ispušne cijevi daju vizualni dojam s promjerom od 90 mm i čine vozilo još sportskijim.
Sport sjedala BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Sport sjedala za vozača i suvozača.

Sportska sjedala za vozača i suvozača karakteriziraju podupirači sjedala i naslona koji su veći od onih na standardnim sjedalima te, zajedno s podesivom potporom za bedra, za izvrsnu ergonomiju i bolju bočnu potporu tijekom brzih zavoja. Osim dubine sjedala (mehanički), širina naslona (električno) može se podesiti i na vozačkom sjedalu.
Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Brooklyn' BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Brooklyn'.

Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Boston' sa 'Triangle' naglaskom na instrumentnoj ploči i oblogama vrata daju unutrašnjosti progresivan ambijent s visokim osjećajem vrijednosti. Svjetlucavi uzorak diskretno osvijetljenih završnica stvara privlačnu i ugodnu atmosferu u vozilu.
Panoramski stakleni krov BMW serije 2 Gran Coupé F44 u pogledu iz ptičje perspektive

Panoramski stakleni krovni otvor.

Kada je otvoren, panoramski stakleni krov pruža savršenu dozu svježeg zraka. Zatvoren, kreira svijetlu atmosferu u unutrašnjosti. Otvara se i zatvara potpuno automatski pritiskom na tipku ili s ključem automobila, te je opremljen s funkcijama klizanja i podizanja, zaštitom od sunca i zaštitom od vjetra.

-

-

 • -
 • -
 • -
-
-

Dizajn prednjeg dijela.

-

-

Dizajn stražnjeg dijela.

- -

-

-

-

-

-

- -

-

-

- -

-

-

- -

VOZNA DINAMIKA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Motor, komponente pogona i šasije BMW-a serije 2 Gran Coupé.

S dinamičnom opremom kao što su prilagodljivi ovjes, mjenjač s dvostrukom spojkom i xDrive pogon na sve kotače, BMW serije 2 Gran Coupé preuzima vodeću ulogu u svom segmentu u pogledu agilnosti. U kombinaciji sa snažnim i visoko učinkovitim TwinPower Turbo benzinskim i dizelskim motorima, s lakoćom se izdvaja iz gomile i pruža izvanrednu samouvjerenost na svakoj ruti.
M Sportski upravljač sa Servotronicom BMW serije 2 Gran Coupé F44 kokpit

M Sportski upravljač.

M Sportski upravljač sa Servotronic stvara izravan i okretan odziv upravljanja i smanjuje napor upravljanja. Vaše vozilo se može preciznije usmjeriti, nudeći izrazito atletske karakteristike upravljanja, osobito na zavojitim cestama.
8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač BMW serije 2 Gran Coupé F44

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatski ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.
BMW serije 2 Gran Coupé F44 sa BMW xDriveom u pogledu izbliza

BMW xDrive.

Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronički kontrolirana raspodjela snage suzbija podupravljanje i preupravljanje u zavojima.
M Sport ovjes BMW serije 2 Gran Coupé F44

M Sport ovjes.

M Sport ovjes spušta vozilo za otprilike deset milimetara. Također ima kraće opruge ovjesa i čvršće postavke amortizera, kao i tvrđe stabilizatore. U kombinaciji, rezultiraju još izravnijim dizajnom ovjesa, koji omogućuje izrazito sportski stil vožnje.

SUSTAVI POMOĆI I KOMFORNE FUNKCIJE U BMW-U SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW serije 2 Gran Coupé prikazuje tehnički progresivan zaslon do najsitnijih detalja. Inovativni sustavi pomoći vozaču kao što je pomoćnik za vožnju unatrag podržavaju vas tijekom putovanja, dok BMW inteligentni osobni asistent podiže komunikaciju između vozača i vozila na višu razinu, a digitalni ključ pruža veću udobnost omogućujući zaključavanje i otključavanje vrata putem pametnog telefona.
Paket za sigurnost Driving Assistant BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Driving Assistant.

Sigurnosni paket Driving Assistant uključuje sustave za upozorenje na prednji sudar koji se temelji na kameri s funkcijom kočenja, pomoć pri ograničenju brzine uklj. Informacije o ograničenju brzine s indikatorom zabrane pretjecanja s pregledom i upozorenjem o napuštanju trake. Dodatno, oprema temeljena na radaru uključuje stražnje upozorenje na križanje prometa, upozorenje na promjenu trake i upozorenje na sudar straga.
Parking Assistant BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Parking Assistant.

Parking Assistant čini parkiranje vozila lakšim. Kamera za vožnju unatrag pruža jasniji pregled iza vozila. Active Park Distance Control nudi povećanu zaštitu od oštećenja uzrokovanih parkiranjem. Parking Assistant automatski parkira vozilo, paralelno ili okomito na ulicu, te napušta paralelna parkirna mjesta. Pomoćnik za vožnju unatrag podržava vas pri vožnji unatrag, npr. u uskim trakama.
Aktivni tempomat sa Stop&Go funkcijom BMW serije 2 Gran Coupé F44

Aktivni tempomat.

Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go održava u rasponu brzina od 30 do 160 km/h unaprijed definiranu udaljenost od vozila ispred, uključujući zaustavljanje i ponovno pokretanje u stani-i-kreni prometu. Speed Limit Assist omogućuje preuzimanje ograničenja brzine u tempomatu. Upozorenje na prednji sudar s intervencijom kočenja reagira na vozila koja miruju, pješake i bicikliste.
BMW Live Cockpit Professional BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona koja se sastoje od 10,25" upravljačkog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalne instrument ploče od 10,25". BMW-ovim operativnim sustavom 7 također se može upravljati putem iDrive kontrolera.
Integracija pametnog telefona u BMW serije 2 Gran Coupé F44

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? Integracija pametnog telefona bežično povezuje vaš pametni telefon putem Apple CarPlay i Android Auto. To vam omogućuje praktično korištenje funkcija i različitih aplikacija izravno putem kontrolnog zaslona.

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ MODELI.

Model Advantage.

Za interijer i eksterijer, Model Advantage nudi različite funkcionalne opcije opreme koje povećavaju udobnost i sigurnost.
 • Park Distance Control (PDC)
 • Paket za odlaganje
 • Tempomat s funkcijom kočenja
BMW serije 2 Gran Coupé F44 Model Advantage Mineral White tročetvrtinski pogled sprijeda

Model Sport Line.

Model Sport Line čini izgled vozila još dinamičnijim. Upečatljivi elementi dizajna u crnoj boji visokog sjaja osiguravaju posebno sportski izgled. Sportska sjedala za vozača i suvozača nude maksimalnu udobnost i optimalnu potporu. Sadržaj modela Advantage i ambijentalna rasvjeta upotpunjuju ponudu.
 • BMW rešetka bubrega sa okvirom u kromu visokog sjaja i ekskluzivno dizajnirane uzdužne letvice rešetke u crnoj boji visokog sjaja
 • M Shadow Line visokog sjaja
 • Sportska sjedala za vozača i suvozača od antracit tkanine/Sensatec sa sivim naglascima; dostupne ostale presvlake
 • Sportski kožni upravljač
BMW serije 2 Gran Coupé F44 Model Sport Line Melbourne Red tročetvrtinski pogled sprijeda

Model M Sport.

Model M Sport daje vozilu još više sportskog karaktera. Uz izoštrene detalje na vanjštini i u unutrašnjosti, model M Sport jamči i veću voznu dinamiku. M Sport ovjes uključujući M Sport upravljač i M Aerodynamics paket značajno optimiziraju voznu dinamiku. Sadržaj modela Advantage i LED svjetla za maglu upotpunjuju ponudu.
 • 18" M lakometalni kotači Double-spoke stil 819 M Bicolour; ostali kotači dostupni
 • M Sport ovjes uključujući M Sport upravljač; ostali ovjesi dostupni
 • Sportska sjedala za vozača i suvozača u kanini Trigon Sensatec Black; ostale presvlake dostupne
 • M kožni upravljač
BMW serije 2 Gran Coupé F44 Model M Sport Misano Blue metalik tročetvrtinski pogled sprijeda
 • Model Advantage.
 • Model Sport Line.
 • Model M Sport.

ORIGINALNI BMW DODACI.

Dobar osjećaj, poznat osjećaj.

Svi BMW vozači uživaju u zadovoljstvu u vožnji kao standard. Originalni BMW dodaci dostupni su za vaše posebne zahtjeve. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka koji su po kvaliteti, dizajnu i performansama savršeno prikladni za vaše vozilo nudeći vam maksimalnu dodanu vrijednost - što god imali na umu.
19" M Performance naplatak od lakih legura Double-spoke 555 M Bicolor BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks blue metalik F44 vanjština

19" M Performance naplatak od lakih legura Double-spoke stil 555 M Bicolour.

Visokokvalitetni 19" M Performance naplatci od lakih legura Double-spoke 555 M u izvedbi Bicolor Jet Black mat, optimizirane mase, sjajni, naglašavaju sportski karakter do najmanjeg detalja. TPMS komplet ljetnih kotača, dimenzije naplataka 8 J x 19 s gumama 235/35 R19 91Y XL.
Idite na proizvod
BMW nosač surfboarda za krovni transport BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalik F44 vanjština

BMW nosač surfboarda za krovni transport.

Nosač sigurno pričvršćuje surfboard i jarbol na sve BMW sustave krovnih nosača. Sadrži inovativan koncept pričvršćivanja i impresivan je jer je osobito jednostavan za rukovanje.
Idite na proizvod
BMW LED projektori za vrata BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalik F44 vanjština

BMW LED projektori za vrata.

Novi BMW LED projektori za vrata s poboljšanom kvalitetom projiciranja i natprosječnim životnim vijekom čine ulazak i izlazak iz vozila jedinstvenim iskustvom. Oni se automatski aktiviraju kada se vrata otvore i osvjetljavaju ulazni prostor na potpuno individualan način projicirajući sliku na tlo pored vozila. Vozač može osobno odabrati projiciranu sliku pomoću zamjenjivih dijapozitiva i može birati između BMW logotipa i BMW M logotipa.
Idite na proizvod
BMW prednje podne prostirke za sve vremenske prilike BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalik F44 unutrašnjost

BMW podne prostirke za sve vremenske prilike

Skrojene po mjeri, izdržljive podne prostirke s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i nečistoće. Dizajnirane su u crnoj boji.
Idite na proizvod
BMW stanica za punjenje univerzalna bežična BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

BMW univerzalna bežična stanica za punjenje.

Bežično punjenje, bilo kad i bilo gdje: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon može se jednostavno i učinkovito napuniti bez kabla u vozilu. Mobitel se sprema na stabilan i siguran način. Posebno pametno: Integrirana eksterna baterija može se ukloniti i omogućuje bežično punjenje izvan vozila.
Idite na proizvod
BMW podloga za prtljažnik BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalik F44 unutrašnjost

BMW podloga za prtljažnik.

Savršeno skrojena, protuklizna, izdržljiva podloga za prtljažnik s povišenim rubom sa svih strana štiti prtljažni prostor od nečistoće i vlage. Dizajnirana je u crnoj boji.
Idite na proizvod

TEHNIČKI PODACI ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW 220i xDrive.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:  

131 (178)/4.750-5.500

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

7.1

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

7,4-6,5

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

166-149

BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue, pogled sprijeda sa otvorenim vratima i dvoje ljudi u vozilu

CIJENE, FINANCIRANJE i LEASING ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue pogled straga sa ženom u prvom planu

Dođite brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim financijskim rješenjima ili pravoj ponudi leasinga za vaš novi BMW serije 2 Gran Coupé.

BMW SERVICES.

BMW zaposlenik se rukuje sa strankom

BMW usluge osiguravaju vam potpunu bezbrižnost dok vozite:

  • Uz BMW Service Inclusive uživate u 100% transparentnosti zahvaljujući uslugama kao što su provjera vozila, zamjena mikrofiltra ili provjera kočione tekućine po fiksnoj cijeni
  • Teleservices iz BMW ConnectedDrive daju vašem BMW servisnom partneru sve relevantne informacije o vozilu kada je servis potreban
  • Pomoć koju pruža BMW Breakdown and Accident Services dostupna vam je besplatno, 24 sata dnevno i 365 dana u godini
  BMW zaposlenik savjetuje kupca

  ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

  Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW serije 2 Gran Coupé, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

  Potrošnja goriva i emisija CO2.

  BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.8–7.1
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 177–162


  BMW 220i xDrive:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.3–6.5
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 165–149

   

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu određeni su u skladu s obveznim mjernim postupkom i u skladu su s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP testnom ciklusu uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Za novotestirana vozila od 01.01.2021. službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

  Pročitajte više

  Potrošnja goriva i emisija CO2.

  • Disclaimer reference invalid