#WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE.

BEZBRIŽNO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI. ZA SVAKOG VOZAČA I ZA SVAKI BMW.

Vi i vaš BMW ste u najboljim mogućim rukama s vašim BMW servisnim partnerom. Od dugoročnih servisnih paketa, kao što je BMW Service Inclusive, preko atraktivnih sveobuhvatnih cijena BMW Value Service, do naših BMW Repair & Care i mnogih drugih individualnih usluga. Uvijek imamo optimalnu ponudu za vas – za svaki model BMW-a, za vaše potrebe i za mnoge bezbrižne kilometre koji su još pred vama.

Muškarac upravlja svojim pametnim telefonom

REZERVIRAJTE SVOJ BMW SERVIS ONLINE – BRZO I JEDNOSTAVNO.

Dobra usluga počinje online – brzo, jednostavno i u bilo koje vrijeme. Bilo da se radi o servisu kočnica, zamjeni ulja ili bilo kojoj drugoj usluzi: uz BMW online zakazivanje termina nudimo praktično rješenje za ugovaranje vašeg sljedećeg posjeta servisu. Uostalom, nitko ne poznaje vaše vozilo tako dobro kao naši BMW servisni stručnjaci. Jednostavno odaberite uslugu koju želite i zatim potražite dostupne termine kod vašeg lokalnog BMW servisnog partnera.

BMW PREGLED & ODRŽAVANJE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive BMW ispred ljetnog prizora s modelom

Jednostavno se prepustite i samo se koncentrirajte na ono što je stvarno važno – čisto zadovoljstvo u vožnji. BMW Service Inclusive vam to omogućuje. Plaćate fiksni iznos samo jednom i sve uključene usluge i radovi na održavanju u budućnosti pokriveni su za razdoblje po vašem izboru. U isto vrijeme, vaš BMW je uvijek u najboljim rukama i to se odnosi na sve uključene BMW servisne partnere diljem svijeta.

BMW PRODULJENO JAMSTVO.

BMW produljeno jamstvo Žena i muškarac sjede u BMW-u i gledaju kroz prozor

Uživajte u većoj sigurnosti do 5 godina. S BMW produženim jamstvom imate priliku produljiti dvogodišnje standardno jamstvo na rok od 3 do 5 godina ili 200.000 kilometara. Iskoristite prednosti sveobuhvatne usluge kao što su brzi popravci s originalnim BMW dijelovima i uživajte u ohrabrujućem osjećaju da ste spremni na sve.

VIŠE BMW USLUGA ZA VAS.

Uvijek smo tu za vas - sa stručnim osobljem, najsuvremenijim tehnikama popravka kao i originalnim BMW dijelovima. Naši stručnjaci osiguravaju brzo i profesionalno vraćanje vašeg vozila u izvorno stanje kako bi vaš BMW ostao pravi BMW. Ipak, u slučaju nezgode ili kvara, naši stručnjaci pružaju pomoć bilo gdje i bilo kada. Iskoristite prednosti usluge BMW Breakdown Assistance koja vam pomaže na brz i jednostavan način.
Proaktivna njega, pregled i održavanje Žena sa žutom košuljom i pametnim telefonom u ruci naslonjena na bijeli BMW poklopac motora

Proaktivna njega.

Tu smo za vas prije nego što je hitno - to je naše obećanje usluge. Osjetljivi senzori rano otkrivaju potrebu za održavanjem ili popravkom vašeg BMW-a. Ako senzori prepoznaju nešto neobično, bit ćete kontaktirani.

BMW Repair & Care BMW stručnjak polira automobil

BMW Repair & Care.

Bilo da se radi o nezgodi ili kozmetičkom popravku, otklanjanju oštećenja na karoseriji ili lakiranju oštećenog dijela: nakon detaljne analize oštećenja, naši stručnjaci nude popravak koji točno odgovara vašim potrebama – transparentno, prema najvišim standardima kvalitete i optimalno prilagođen vašem BMW-u.

Opoziv dva muškarca razgovaraju

BMW opoziv.

Sigurnost naših kupaca i proizvoda su nam najveća briga. Zbog toga kontinuirano provodimo inspekcije kontrole kvalitete. Pomoću identifikacijskog broja vozila (Vehicle Identification Number) možete provjeriti primjenjuju li se trenutno na vaš BMW neke radnje opoziva. U takvim slučajevima BMW snosi troškove svih opoziva i servisnih aktivnosti.

Saznajte više
Ruka za provjere i održavanje BMW vozila na BMW poklopcu motora

Provjera i održavanje BMW vozila.

Naši BMW stručnjaci rade s inovativnim tehnologijama radionica i originalnim BMW dijelovima. To osigurava vaš užitak u vožnji i sigurnost te zadržavanje vrijednosti vašeg BMW-a. Bez obzira vozite li novi BMW ili stariji model.

BMW Teleservices Žena upravlja zaslonom in BMW-u

BMW Teleservices.

BMW Teleservices čini vaš život udobnijim: Ako je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, vaš željeni BMW servisni partner dobiva sve relevantne informacije o vozilu, a zatim će vas kontaktirati kako biste dogovorili termin. Jedan od uvjeta je da ste registrirali svoje vozilo online na portalu BMW ConnectedDrive i da ste naveli servisnog partnera.

Originalni BMW dijelovi BMW stručnjak montira originalni BMW dio

Originalni BMW dijelovi.

Ako vaš BMW želi ostati u potpunosti funkcionalan, mora postojati besprijekorno međusobno djelovanje između svih dijelova. Zbog toga biste trebali odabrati originalne BMW dijelove: Bilo da su novi originalni BMW dijelovi ili originalni BMW obnovljeni rabljeni dijelovi – svaki originalni BMW dio nudi maksimalnu kvalitetu za optimalnu izvedbu.

Odmah otkrijte

ORIGINALNI BMW DIJELOVI.

Original BMW Parts BMW specialist installing a Original BMW Part

Ako vaš BMW želi ostati u potpunosti funkcionalan, mora postojati besprijekorno međusobno djelovanje između svih dijelova. Zbog toga biste trebali odabrati originalne BMW dijelove: Bilo da su novi originalni BMW dijelovi ili originalni BMW obnovljeni rabljeni dijelovi – svaki originalni BMW dio nudi maksimalnu kvalitetu za optimalnu izvedbu.

BMW SERVICE: NAJVAŽNIJA PITANJA I ODGOVORI.

  • Što je usluga BMW Service?
  • Koliko često trebam zakazati termin za servis i koji su preporučeni servisni intervali za moje vozilo?
  • Kako mogu znati koji servis treba moj BMW?
  • Gdje je moj najbliži BMW servisni centar?
  • Kolika je cijena pregleda BMW servisnog partnera?
  • Što je BMW VIN broj i gdje ga mogu pronaći?