PREKRASNA FIGURA – IZVANA I IZNUTRA.

Udobnost i funkcionalnost u BMW-u X4.

Iznimno raskošna unutrašnjost: vanjština BMW-a X4 oduševljava otmjenom kupeovskom linijom krova, a u unutrašnjosti nudi nenadmašnu funkcionalnost i udobnost. Standardna stražnja klupa koja se može preklopiti u omjeru 40:20:40 omogućuje još više prostora za sve vaše potrebe.

Pročitajte više

UDOBAN PRISTUP.

Udoban pristup

UDOBAN PRISTUP.

Inovativan i jednostavan za uporabu – sustav udobnog (olakšanog) pristupa s beskontaktnim otvaranjem prtljažnika omogućava da bez uporabe ključa otvorite vrata automobila i pokrenete motor. Možda vam je ključ u džepu hlača ili u aktovci no sustav ga automatski prepoznaje čim se približite automobilu. Nakon što se vrata automatski otključaju, vozač može ući u automobil i pokrenuti motor pritiskom na gumb Start/Stop.
Sustav udobnog pristupa također uključuje funkciju pametnog otvaranja koja obuhvaća ugrađeni senzor koji detektira kratak i usmjeren pomak noge ispod stražnjeg odbojnika te automatski otvara i zatvara prtljažnik bez dodira.
Sustav udobnog pristupa oslanja se na provjeru autentičnosti ključa kako bi se zajamčila sigurnost.

PROSTRANOST.

Unatoč liniji kupea, unutrašnjost BMW-a X4 iznimno je prostrana i funkcionalna. Ne samo da sadrži visokokvalitetne materijale, nego i praktične mogućnosti pohrane i mnogo prostora za putnike koji će se odlično osjećati u kabini. Funkcionalnost se ogleda u brojevima: pet sjedala, stražnja klupa koja se preklapa u omjeru 40:20:40 te prtljažnik čiji se obujam može povećati sa 500 litara na maksimalnih 1400 litara. Pokrivač prtljažnika i opcijski paket za pohranu s mrežama, vodilicama i podom zaštićenim od proklizavanja tereta dodatno povećava dojam udobnosti i svakodnevne praktičnosti vozila koje je sve samo ne svakodnevno.

POMOĆNI GRIJAČ.

Kad je vani hladno, vozač bez obzira na to vožnju može započeti u ugodno zagrijanom vozilu jer se temperatura unutrašnjosti može namjestiti neovisno o radu motora putem pomoćnog grijača opremljenog i prikladnim tajmerom. Tako ćete također izbjeći maglenje i zaleđivanje stakala. Pomoćni grijač uključujete i njime upravljate odvojenim daljinskim upravljačem, aplikacijom My BMW Remote ili iDrive kontrolerom.
Uređaj za zagrijavanje vode služi kao izvor topline koji se opskrbljuje energijom iz sustava izgaranja goriva. I hladan motor također možete unaprijed zagrijati grijačem čime dodatno smanjujete potrošnju goriva prilikom zagrijavanja. Pomoćni grijač namješten je za automatsko uključivanje kad vanjska temperatura padne ispod 15 °C ili ga možete ručno uključiti na bilo kojoj temperaturi.

Beskontaktno otvaranje prtljažnika

BESKONTAKTNO OTVARANJE PRTLJAŽNIKA.

Kad poslije velike kupnje ruku prepunih vrećica želite otvoriti prtljažnik vozila, obično ćete se naći u situaciji da nespretno kopate po torbi ili džepu u potrazi za ključem. No zahvaljujući inovativnom sustavu udobnog pristupa s beskontaktnim otvaranjem prtljažnika možete to izbjeći.
Brz, precizan pokret stopala ispod stražnjeg odbojnika dovoljan je za aktivaciju senzora koji otvaraju prtljažnik. Zahvaljujući djelovanju opruga ili sustava za automatsko otvaranje prtljažnika, sustav otključava i otvara prtljažnik. Senzori ugrađeni na različitim visinama stražnjeg branika registriraju pokret stopala i otvaraju prtljažnik. Uz tu inovativnu funkciju sustava BMW ConnectedDrive otvaranje i zatvaranje prtljažnika te ukrcavanje prtljage postaje još jednostavnije.