INTENZIVIRANA SLOBODA.

The BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

INTENZIVIRANA SLOBODA.

INTENZIVIRANA SLOBODA.The BMW X3 M40i.

Ubrzava vaš puls: pogonjen impresivnom izlaznom snagom od 360 KS i opremljen s nepogrešivim genima M Performance obitelji, BMW X3 M40i pomiče granice. Njegova zapanjujuća agilnost, velika preciznost u upravljanju i iznimno visoka stabilnost vožnje na svakoj površini čine ga neospornim liderom u svojoj klasi.

BMW X3 M40i:
Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 8.4–8.2
Kombinirana emisija CO2 u g/km: 193–188

Pročitajte više

PROIZVODI ZNAČAJNO VIŠE RAZINE ADRENALINA.

PROIZVODI ZNAČAJNO VIŠE RAZINE ADRENALINA.

Beskompromisna snaga i čisto ubrzanje. M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor BMW X3 M40i katapultira vozilo od nula do stotinu u impresivnih 4,8 sekundi. Maksimalni okretni moment od 500 Nm i izravna reakcija motora stvaraju potpuno novo iskustvo vožnje. Uključen adrenalinski udarac.

Pročitajte više

ZREO ZA SVAKI IZAZOV

ZREO ZA SVAKI IZAZOV

Snažan, dinamičan i zapanjujuće okretan. Iskustvo vožnje u BMW-u X3 M40i kombinira istinske performanse s intenziviranim zadovoljstvom u vožnji. Optimizirano za svladavanje svakog izazova. Sve komponente ovog vozila sustavno su dizajnirane za visoku učinkovitost. Izvanredna svojstva upravljanja, sportsko ugađanje M Sport ovjesa i izuzetno dinamičan pogon na sve kotače bez problema prenose impresivne performanse motora na cestu u svakom trenutku. Kada je potrebno, M Sport kočnice dovode koncentriranu snagu u mirovanje u sekundi. Doživite precizno rukovanje i maksimalnu vučnu snagu.

Pročitajte više

UZBUDLJIV PRIZOR.

BMW X3 M40i je odmah fascinantan svojom perpoznatljivom bojom Cerium Grey, koja je rezervirana isključivo za M Performance automobile. Među inspirativnim značajkama je impresivan prednji kraj s prepoznatljivom dvostrukom maskom u Cerium Grey boji i povećanim ulazima za zrak. Stražnji kraj nadahnjuje snažnim završecima dvostrukih ispušnih cijevi u crnom kromu s obje strane. Zaokružujući uzbudljivi ukupni dojam su kućišta retrovizora s naglaskom na boji i ekskluzivni M lakometalni kotači od 21 inča Double-spoke stila 718 M.

EKSKLUZIVAN DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI BMW-A X3 M40i.

Unutrašnjost BMW-a X3 M40i je izraz njegovog beskompromisnog standarda. Prije nego što i sjednete na sjedalo, ekskluzivna gazišta pragova vrata s oznakom modela M Performance jasno privlače pozornost na sportski DNK vozila. Kokpit orijentiran prema vozaču impresionira s kratkom udaljenosti od upravljača do svih ključnih funkcija. Istodobno se sve informacije relevantne za vozača pojavljuju na ultramodernom zaslonu s digitalnim modelnim oznakama. Sportska sjedala od vrhunske kože stalni su izvor inspiracije s njihovom savršenom ergonomijom i elegantnim sportskim izgledom.

POJAČANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

BMW MPerformance

POJAČANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

Sa svojim sjajnim dizajnom, M Performance automobili pokazuju izvanredan stil u kombinaciji s vrhunskim sportskim duhom i impresioniraju snažnim pogonom koji je među najvišim izvođačima u svakoj seriji modela. I donose fascinantnu voznu dinamiku bez žrtvovanja udobnosti. BMW M Performance automobili. Ili ukratko: pojačano zadovoljstvo u vožnji.

Pročitajte više

FOTOGRAFIJE I FILMOVI.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 utvrđene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u vrijeme odobrenja tipa. Brojevi se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različite veličine odabranih kotača i guma.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 utvrđuju se prema Direktivi 1999/94/EZ i Pkw-EnVKV i temelje se na potrošnji goriva i vrijednosti CO2 sukladno NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na poveznici https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.