BUDITE LOVAC. NE LOVINA.

Prvi ikad BMW X2.

BUDITE LOVAC. NE LOVINA.

Prvi ikad BMW X2.

BUDITE LOVAC. NE LOVINA.Prvi ikad BMW X2.

Apsolutno jedinstven. Vrlo izniman. Novi BMW X2 jasno obznanjuje svoje sportske ambicije na prvi pogled. Zahvaljujući svojem smjelom sportskom duhu, pruža dinamične i okretne performanse koje su bez premca u ovom razredu. Uparen s visokokvalitetnom unutrašnjošću i mnogim inovativnim tehnologijama, on je ekstrovertirani protagonist nove ere. Jeste li spremni?

BMW X2 xDrive20d:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4.8-4.6
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 126-121

Read more

5 ČINJENICA:

 • 01 Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4.8-4.6
 • 02 Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 126-121
 • 03 Dostupan po prvi put uz M Sport X paket
 • 04 Izvanredna vozna dinamika i moćni motori
 • 05 Inovativni koncept upravljanja i neprekidna povezanost

OSTAJE JEDINSTVEN.

Detalji dizajna vanjštine.

Novi BMW X2 slijedi svoj vlastiti put - i on to pokazuje. Njegov ekstrovertni oblik u kombinaciji s njegovim dinamičkim konturama pruža mu karakter iznimno sportskog kupea. Istovremeno, impresivni proporcije i jedinstveni inovativni dizajn osiguravaju izvanredan izgled. Idealno za sve koji žele istražiti nove smjerove.

Read more

Otvori za zrak.

Ostavlja bez daha na prvi pogled: samouvjereni prednji dio sa snažnim branikom i velikim trodijelnim ulazima za zrak kako bi se osiguralo još bolje hlađenje kočnica i motora. Prednji otvori za strujanje zraka (Air Curtains) integrirani u otvore za zrak dodatno pomažu smanjiti otpor karoserije.
Read more

Kućišta kotača.

Cjelovita sportska slika: istaknuta kućišta kotača u Frozen Grey boji iz M Sport X paketa pružaju posebno dinamičan okvir za spektakularne kotače. Baš kao i posebni bočni otvori, koji su neizostavni pokazatelj da je BMW X2 punopravni član X obitelji.
Read more

Bočni otvori.

Što BMW X2 pokrene, odradi do kraja. Nove ploče iznad bočnih otvora u Frozen Grey boji također demosntriraju navedenu tvrdnju. One formiraju besprijekornu vezu između kućišta kotača koji također imaju završnu obradu u Frozen Grey boji i sustavno nastavljaju snažno međusobno djelovanje boja i dekorativnih elemenata do stražnjeg kraja.
Read more

M stražnji spojler.

Dinamičnost do najsitnijih detalja: Opcijski M stražnji spojler dodatno ističe sportski oblik proširene siluete u obliku kupea. Zahvaljujući svojim iznimnim konturama, M stražnji spojler je još jedna značajka koja privlači poglede a koja savršeno zaokružuje stražnji kraj BMW-a X2 sa svojim širokim stavom.
Read more

Dizajn stražnjeg kraja.

Sustavno promišljeno: jedinstveni jezik dizajna se proteže na stražnji kraj. Prtljažnik je u ravnini s donjim dijelom branika, stvarajući iznimno estetski izgled. Kako bi se isto nadopunilo, ručka prtljažnika diskretno je integrirana u BMW oznaku.
Read more

Panoramski stakleni krov.

Također otvoren za efekte osvjetljenja kada je zatvoren: opcijski dvodijelni panoramski krov pokriva gotovo cijelu stropnu oblogu BMW-a X2. Time pruža dodatnu svjetlost unutrašnjosti i fascinantno ekspanzivan osjećaj prostora. Prednji dio može se otvoriti u različitim stupnjevima.
Read more

IDE PREMA NAPRIJED. NIKAD UNATRAG.

Vozna dinamika.

IDE PREMA NAPRIJED. NIKAD UNATRAG.

Vozna dinamika.

Snažni motori. Izravno upravljanje. Opcijski sportski M ovjes. Visoko precizno rukovanje koje postavlja standarde unutar klase. Za dinamiku punu duha i živahnu okretnost - bilo za sprint ili za velike udaljenosti, urbane vožnje ili planinske ceste pune zavoja. I sve to može se dodatno poboljšati s opcijskim pogonom na sve kotače BMW xDrive. Pruža novom BMW-u X2 izvanrednu stabilnost vučne snage, omogućujući mu da izlazi iz najvećih zavoja kao vođen tračnicama. Također je uključen puls za utrke - za sve one koji su spremni.

Read more

MIJENJA DNEVNU RUTINU.

Malo je toga što može sputavati BMW X2. Osobito kada je opremljen brojnim dodacima. Kojim god putem išao: spreman je za sve. Iskusite njegove visoko kvalitetne i praktične dodatke - tako da i vi možete mijenjati svakodnevnu rutinu.

LOREM IPSUM.

LOREM IPSUM.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X2 M35i(2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.4–8.1
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 191–185

  Ovdje prikazane vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije utvrđene su prema Europskoj Uredbi (EK) 715/2007 u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Oznake se odnose na vozila s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon smatra opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupnim na odabranom modelu i mogu varirati tijekom konfiguracije.

  Vrijednosti vozila označene sa (2) su preliminarne.

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.