BUDITE LOVAC. NE LOVINA.

Prvi ikad BMW X2.

BUDITE LOVAC. NE LOVINA.

Prvi ikad BMW X2.

BUDITE LOVAC. NE LOVINA.Prvi ikad BMW X2.

Apsolutno jedinstven. Vrlo izniman. Novi BMW X2 jasno obznanjuje svoje sportske ambicije na prvi pogled. Zahvaljujući svojem smjelom sportskom duhu, pruža dinamične i okretne performanse koje su bez premca u ovom razredu. Uparen s visokokvalitetnom unutrašnjošću i mnogim inovativnim tehnologijama, on je ekstrovertirani protagonist nove ere. Jeste li spremni?

BMW X2 xDrive20d (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4.9–4.7
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 128–124

Pročitajte više

5 ČINJENICA:

  • 01 Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): .9-4.7⁽³⁾
  • 02 Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 128–124⁽³⁾
  • 03 Dostupan po prvi put uz M Sport X paket
  • 04 Izvanredna vozna dinamika i moćni motori
  • 05 Inovativni koncept upravljanja i neprekidna povezanost

OSTAJE JEDINSTVEN.

Detalji dizajna vanjštine.

Novi BMW X2 slijedi svoj vlastiti put - i on to pokazuje. Njegov ekstrovertni oblik u kombinaciji s njegovim dinamičkim konturama pruža mu karakter iznimno sportskog kupea. Istovremeno, impresivni proporcije i jedinstveni inovativni dizajn osiguravaju izvanredan izgled. Idealno za sve koji žele istražiti nove smjerove.

Pročitajte više

Otvori za zrak.

Ostavlja bez daha na prvi pogled: samouvjereni prednji dio sa snažnim branikom i velikim trodijelnim ulazima za zrak kako bi se osiguralo još bolje hlađenje kočnica i motora. Prednji otvori za strujanje zraka (Air Curtains) integrirani u otvore za zrak dodatno pomažu smanjiti otpor karoserije.
Pročitajte više

Kućišta kotača.

Cjelovita sportska slika: istaknuta kućišta kotača u Frozen Grey boji iz M Sport X paketa pružaju posebno dinamičan okvir za spektakularne kotače. Baš kao i posebni bočni otvori, koji su neizostavni pokazatelj da je BMW X2 punopravni član X obitelji.
Pročitajte više

Bočni otvori.

Što BMW X2 pokrene, odradi do kraja. Nove ploče iznad bočnih otvora u Frozen Grey boji također demosntriraju navedenu tvrdnju. One formiraju besprijekornu vezu između kućišta kotača koji također imaju završnu obradu u Frozen Grey boji i sustavno nastavljaju snažno međusobno djelovanje boja i dekorativnih elemenata do stražnjeg kraja.
Pročitajte više

M stražnji spojler.

Dinamičnost do najsitnijih detalja: Opcijski M stražnji spojler dodatno ističe sportski oblik proširene siluete u obliku kupea. Zahvaljujući svojim iznimnim konturama, M stražnji spojler je još jedna značajka koja privlači poglede a koja savršeno zaokružuje stražnji kraj BMW-a X2 sa svojim širokim stavom.
Pročitajte više

Dizajn stražnjeg kraja.

Sustavno promišljeno: jedinstveni jezik dizajna se proteže na stražnji kraj. Prtljažnik je u ravnini s donjim dijelom branika, stvarajući iznimno estetski izgled. Kako bi se isto nadopunilo, ručka prtljažnika diskretno je integrirana u BMW oznaku.
Pročitajte više

Panoramski stakleni krov.

Također otvoren za efekte osvjetljenja kada je zatvoren: opcijski dvodijelni panoramski krov pokriva gotovo cijelu stropnu oblogu BMW-a X2. Time pruža dodatnu svjetlost unutrašnjosti i fascinantno ekspanzivan osjećaj prostora. Prednji dio može se otvoriti u različitim stupnjevima.
Pročitajte više

IDE PREMA NAPRIJED. NIKAD UNATRAG.

Vozna dinamika.

IDE PREMA NAPRIJED. NIKAD UNATRAG.

Vozna dinamika.

Snažni motori. Izravno upravljanje. Opcijski sportski M ovjes. Visoko precizno rukovanje koje postavlja standarde unutar klase. Za dinamiku punu duha i živahnu okretnost - bilo za sprint ili za velike udaljenosti, urbane vožnje ili planinske ceste pune zavoja. I sve to može se dodatno poboljšati s opcijskim pogonom na sve kotače BMW xDrive. Pruža novom BMW-u X2 izvanrednu stabilnost vučne snage, omogućujući mu da izlazi iz najvećih zavoja kao vođen tračnicama. Također je uključen puls za utrke - za sve one koji su spremni.

Pročitajte više

MIJENJA DNEVNU RUTINU.

Malo je toga što može sputavati BMW X2. Osobito kada je opremljen brojnim dodacima. Kojim god putem išao: spreman je za sve. Iskusite njegove visoko kvalitetne i praktične dodatke - tako da i vi možete mijenjati svakodnevnu rutinu.

LOREM IPSUM.

LOREM IPSUM.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Disclaimer reference invalid