BMW X7 M Automobili M50i M50d u Mineral White boji, G07, stacionaran, prikaz prednjeg kraja

THE X7

BMW X7 M AUTOMOBILI U DETALJIMA

THE X7BMW X7 M AUTOMOBILI U DETALJIMA

NEVJEROVATNO ATRAKTIVAN: ODMAH OTKRIJTE KARAKTERISTIKE BMW-a X7 M50d i BMW-a X7 M50i

Snažan. Vjerodostojan. Elegantan. BMW X7 M Automobili kombiniraju prvoklasni M specifični dizajn s izvanrednim offroad performansama. Savršeno podešeni motori i luksuzne značajke jamče vrhunsku udobnost i izuzetna vozačka iskustva. Uz značajke kao što su M Aerodynamics paket, BMW X7 M50d i BMW X7 M50i isporučuju samouvjerene performanse, kako po izgledu, tako i po voznoj dinamici. Osim toga, elegantna unutrašnjost, inovativni sustavi pomoći i brojne digitalne tehnologije pružaju vrhunsku udobnost.

Read more

PERFORMANSE DOSTIŽU SAVRŠENSTVO

MOTORI, VOZNA DINAMIKA I DIZAJN BMW-a X7 M50d I BMW-a X7 M50i NA PRVI POGLED

Savršeno zadovoljstvo u vožnji: vozna dinamika i dizajn BMW-a X7 M Automobili postavljaju nove standarde unutar svoje klase. Sportski karakter podupiru izuzetno snažne trkaće komponente kao što su 8-stupanjski Steptronic Sport prijenos i M Sport ispušni sustav - standardne značajke koje razlikuju i BMW X7 M50d i BMW X7 M50i. Atletski i luksuzni izgled zaokružuju M specifične karakteristike i dizajnerski detalji za vanjštinu i unutrašnjost.
BMW X7 M Automobili u Mineral White boji, G07, stacionaran, tročetvrtinski lijevi prikaz prednjeg kraja
BMW X7 M50d motor, G07, oznaka modela na stražnjem kraju

BMW X7 M50d

BMW X7 M50d nudi izvanrednu preciznost i okretnost. Dinamičke karakteristike su povećane, a intenzivno zadovoljstvo u vožnji osigurano je zahvaljujući kalibraciji ovjesa specifičnoj za M50d, promjenjivom sportskom upravljanju, standardnoj M Sport kočnici, M Sport diferencijalu i M Sport ispušnom sustavu.
BMW X7 M50i motor, G07, oznaka modela na stražnjem kraju

BMW X7 M50i

BMW X7 M50i nudi izvanrednu preciznost i okretnost. Dinamičke karakteristike su povećane, a intenzivno zadovoljstvo u vožnji osigurano je zahvaljujući kalibraciji ovjesa specifičnoj za M50i, promjenjivom sportskom upravljanju, standardnoj M Sport kočnici, M Sport diferencijalu i M Sport ispušnom sustavu.
BMW X7 M Automobil s M sport diferencijalom, G07, detaljan prikaz stražnjeg kraja

M sport diferencijal

M sport diferencijal optimizira vučnu snagu i stabilnost vožnje pri mijenjanju traka ili ubrzanju van zavoja, pri skretanju u zavoj pri velikim brzinama ili na različitim cestovnim površinama. Vučna snaga se optimizira pomoću elektroničkog uređaja koji smanjuje razliku u brzini vrtnje stražnjih kotača.
BMW X7 M Automobili sa Steptronic Sport prijenosom, G07, Kokpit

Steptronic Sport prijenos

Steptronic Sport prijenos sa 8 stupnjeva prijenosa nudi nevjerojatno sportsku promjenu brzina. Bez obzira radi li se o automatskom ili ručnom korištenju ručica na upravljaču ili ručice mjenjača - za udobno i nevjerojatno dinamično upravljanje. U SPORT režimu i s ručicom mjenjača u lijevom S/M položaju, ručice se podešavaju za maksimalne performanse.
BMW X7 M Automobili s M Sport ispušnim sustavom, G07, prikaz stražnjeg kraja

M Sport ispušni sustav

M sport ispušni sustav* pruža zvuk koji se može prilagoditi još intenzivnijem zvuku motora pomoću tipki za voznu dinamiku u programima SPORT i SPORT+, dok programi orijentirani na udobnost pružaju prednost diskretnijoj akustičnosti motora.
BMW X7 M Automobili s M Sport kočnicom, G07, detaljan prikaz lakometalnih kotača

M Sport kočnica

Kočnica M Sport ima fiksne čeljusti sa četiri klipa sprijeda i lebdeće čeljusti s jednim klipom na stražnjoj strani plave boje s M oznakom, a imaju velike kočne diskove kako bi se osigurao izvanredan kočioni učinak.
BMW X7 M Automobili s M Aerodynamics paketom, G07, tročetvrtinski prikaz s bočne desne strane

M Aerodynamics paket

M Aerodynamics paket naglašava sportski duh vozila i modificira njegov protok zraka. Uključuje donji dio prednjeg branika s većim otvorima za zrak, jedinstvene bočne pragove i donji dio stražnjeg branika s difuzorskim umetkom u Dark Shadow metalik boji.
BMW X7 M Automobili s Executive Drive Pro sustavom upravljanja ovjesom, G07, tročetvrtinski prikaz stražnjeg kraja

Executive Drive Pro

Executive Drive Pro sustav upravljanja ovjesom osigurava izvanrednu udobnost u vožnji istovremeno s izvanrednom voznom dinamikom. Sustav se temelji na aktivnim stabilizatorima protiv okretanja koji se kontinuirano reguliraju elektromehanički tijekom vožnje, smanjujući tako nagibe karoserije na minimum.
BMW X7 M Automobili s M specifičnim završecima ispušnih cijevi, G07, detaljan prikaz ispušnih cijevi

M specifični završeci ispušnih cijevi

M specifični završeci ispušnih cijevi u Cerium Grey boji stvaraju vizualnu oznaku i pojačavaju sportski dojam vozila.
BMW X7 M Automobili s M lakometalnim kotačima V-spoke 755 M, G07, detaljan prikaz kotača

M lakometalni kotači

22'' M lakometalni kotači V-spoke 755 M Bicolour Cerium Grey boje s mješovitim i runflat gumama, sjajni, prednji 9.5J x 22 s 275/40 R22 gumama, stražnji 10.5J x 22 s 315/35 R22 gumama.
BMW X7 M Automobili, kokpit s M kožnim upravljačem, G07

M kožni upravljač

M kožni upravljač koji sadrži multifunkcijske tipke, M značku i integrirani zračni jastuk na bočnom dijelu vozača sadržan je u dizajnu s tri kraka. S obručem volana u 'Walknappa' koži crne boje s crnim šavovima i konturiranim naslonom za palčeve, pruža izravan, sportski doživljaj upravljanja.
BMW X7 M Automobili, unutrašnjost s M višenamjenskim sjedalima, G07

M višenamjenska sjedala

M višenamjenska sjedala za vozača i suvozača u ekskluzivnom dizajnu reflektira sportski dojam vozila. Niže baze sjedala i više bočne strane naglašavaju oblik školjke i garantiraju besprijekornu bočnu potporu. Kada ih prati opsežan raspon mogućnosti prilagodbe, udobnost je zajamčena.
BMW X7 M Automobili, unutrašnjost s Panorama staklenim krovom Sky Lounge, G07

Panorama stakleni krov Sky Lounge

Panorama stakleni krov Sky Lounge stvara atmosferičan ugođaj, posebno u mraku, s grafikom osvjetljenja sastavljenom od preko 15.000 rasvjetnih elemenata. Dizajn svjetla se može se prebacivati između šest boja ambijentalne svjetlosti.
BMW X7 M Automobili, unutrašnjost s BMW Individual unutrašnjosti od produljene 'Merino' kože, G07

BMW Individual unutrašnjost od produljene 'Merino' kože

BMW Individual unutrašnjost od produljene 'Merino' kože VATQ Tartufo, Black boja unutrašnjosti.

DOM ZA INOVACIJE

INOVATIVNE ZNAČAJKE BMW-a X7 M AUTOMOBILA

BMW X7 M Automobili, kokpit s fokusom na digitalnu instrument ploču i ploču vozača, G07
Nagnuti niski kut prikaza usluge BMW Live Cockpit Professional BMW-a X7 M Automobila, G07

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dvije visokokvalitetna zaslona koji se sastoje od 12.3" upravljačkog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalnog 12.3" zaslona s instrumentima.
BMW X7 M Automobili, Muškarac i žena sjede u autu, žena primjenjuje kontrolu gestama

BMW kontrola gestama

Pomoću BMW kontrole gestama, možete upravljati određenim funkcijama pomoću definiranih pokreta ruke. Za određene operacije sustav će, na primjer, prepoznati geste poput "povlačenja" ili "pokazivanja" za prihvaćanje ili odbijanje dolaznog poziva ili kružnim pokretima kažiprsta za podešavanje glasnoće.
BMW X7 M Automobili, Driving Assistant Professional: Detaljan prikaz vozačke ploče, G07

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i maksimalnu sigurnost tijekom puno kritičnih ili monotonih situacija u vožnji s opcijom Steering and lane control assistant, uklj. podrška na uskim mjestima, Emergency Stop Assistant, upozorenje o lokalnoj opasnosti, Lane Keeping Assistant s aktivnom bočnom zaštitom od sudara i druge sigurnosne funkcije.
BMW X7 M Automobili, Parking Assistant Plus: Detaljan prikaz vozačke ploče, G07

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i upravljanje vozilom. Među ostalim ima sustav Surround View koji uključuje Top View, Panorama View, Remote View 3D, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, opciju Active Park Distance Control, funkciju kočenja u nuždi, Parking Assistant s linearnim usmjeravanjem i Reversing Assistant.
BMW X7 M Automobili, Nakošeni prikaz s vrha, Welcome Light Carpet se projicira na područje ulaza ispred vozačevih vrata, G07

Welcome Light Carpet

Funkcija Welcome Light Carpet projicira grafiku osvjetljenja ispred vrata vozila i stvara pozivajući ambijent dobrodošlice odmah na ulazu. Čini izlazak u mrak još ugodnijim i sigurnijim.
BMW X7 M Automobili, unutrašnjost s Harman Kardon surround sustava ozvučenja, G07

Harman Kardon surround sustav ozvučenja

Tonalno izvanredan sustav surround ozvučenja Harman Kardon sadrži 464 W digitalno pojačalo, devet kanala i 16 zvučnika. Njegov sofisticirani zvuk savršeno ispunjava unutarnji prostor.
BMW X7 M Automobili, unutrašnjost, Nakošeni prikaz opcije Professional zabava na zadnjem dijelu prednjih sjedala, G07

Professional zabava na zadnjem dijelu prednjih sjedala

Professional zabava na stražnjem sjedalu uključuje dva odvojena zaslona u boji visoke rezolucije od 10,2", dodirnom funkcijom, koji se mogu naginjati te Blu-ray pogon. Na ovaj način postaje moguće koristiti navigacijske i internetske funkcije za vrijeme vožnje (ako postoji ugovor o mobilnom telefonu). Osim toga, uključeni su USB priključak i priključci za MP3 playere, igraće konzole i slušalice (čak i bežične).
BMW X7 M Automobili, unutrašnjost, detaljan prikaz središnje konzole s fokusom na držače za čaše s opcijom kontroliranja temperature, G07

Držači za čaše s opcijom kontroliranja temperature

Držači za čaše s opcijom kontroliranja temperature na središnjoj konzoli mogu pojedinačno hladiti ili čuvati pohranjene napitke toplim. Kontrola temperature se aktivira pomoću tipki s lijeve i desne strane. Osvjetljenje okoline također označava funkciju (plava za hlađenje ili crvena za grijanje).
BMW X7 M Automobili, unutrašnjost, detaljan prikaz automatskog klima uređaja s kontrolom od 5 zona, G07

Automatski klima uređaja s kontrolom od 5 zona

Zahvaljujući automatskom klima uređaju s upravljanjem od 5 zona, temperatura za vozača i suvozača, lijeva i desna strana drugog reda sjedala i za 3. red sjedala mogu se postaviti neovisno jedna o drugoj. Tako svaki suvozač može uživati u ugodnoj klimi za njega ili nju.

POTROŠNJA GORIVA I CO2 EMISIJE

Disclaimer reference invalid

Read more