SPORTAŠ+

BMW M

Dizajn BMW-a M4 Coupé.

SPORTAŠ+

SPORTAŠ+Dizajn BMW-a M4 Coupé.

BMW M4 Coupé odmah baca svoju čaroliju na promatrača. LED svjetla na prednjem i stražnjem kraju kao standard naglašavaju aerodinamičnu karoseriju. Veliki otvori za zrak naglašavaju sportske ambicije, kao i 20-inčni lakometalni kotači iz opcijskog M Competition paketa. Sportski elementi kao što su okrugla mjerila instrumenata daju ekskluzivne detalje u kokpitu. Sve o ovom sportskom automobilu signalizira snagu i dinamičnost.

BMW M4 Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 8.8 (8.3)
Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 204 (194)

Brojke u zagradama odnose se na vozila s sedam-stupanjskim M mjenjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.


Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

Pročitajte više
BMW M

FASCINANTAN OBRAZAC JEZIKA.

Uzbudljiv dizajn.

Bezuvjetnog sportskog duha, s dinamičnim dizajnom i opipljiv intenzitetom koji je bez premca na cesti. Impresivan prednji dio s velikim ulazima za zrak najavljuje ogromnu snagu BMW-a M4 Coupé, kao i izražajni aluminijski lakometalni kotači i mišićava stražnja strana.
Pročitajte više

Atletska coupé linija.

Zakrivljeno oblikovanje s tipičnim blagim kosim linijama coupé krova, u kombinaciji s ekskluzivnim lakometalnim kotačima i aerodinamički optimiziranim M vanjskim retrovizorima daje koncentrirani sportski izgled. Razdužena silueta je zaključena prepoznatljivom stražnjom stranom i izražava suzdržanu snagu.
Pročitajte više

Moćan prednji kraj.

Prednji kraj koji ubada s visokim crnim sjajem dvostruke rešetke i veliki usisnici zraka su naglašeni LED prednjim svjetlima s preciznim obrubima. Njihov filigranski dizajn i impresivan sjaj jamče samouvjerenu prisiutnost tijekom dana te savršeno osvjetljavaju cestu ispred vas noću.
Pročitajte više

Izražajan stražnji kraj.

Zaobljeni lukovi kotača izražavaju ogromnu moć BMW M4 Coupé. Prtljažnik pojačan karbonskim vlaknima s integriranim stražnjim spojlerom ujedinjuje funkcionalnost i dizajn. Redizajnirana LED stražnja svjetla naglašavaju odlučan stav sportskog coupéa, bez obzira jesu li upaljena ili ne. M difuzor i d M dvostruke ispušne cijevi se izvrsno uklapaju u stražnji donji dio s karakterističnim zračnim izlazima.
Pročitajte više

Aerodinamični elementi.

Kroz dva okomita otvora za "zračnu zavjesu" i M škržne elemente na obje strane s integralnim elementima "škrga" smanjuje se aerodinamički otpor oko kučišta kotača. Za optimalno aerodinamičke performanse i, slučajno, za povećan broj otkucaja srca.
Pročitajte više

Ekskluzivan karbonski krov.

Kao dio inteligentnog laganog koncepta gradnje BMW-a, karbonski krov izrađen od ojačane plastike od karbonskih vlakana (CFRP) pomaže u smanjenju težine vozila, pomicanju težišta automobila prema dolje. To dovodi do povećanja agilnosti i dinamike prilikom ulaska u zavoje, ubrzanja i kočenja.
Pročitajte više

Potpuna LED svjetla.

U stražnjim svjetlima se također rasvjetne funkcije izvode isključivo pomoću svjetlećih dioda. Njihova produženi L-oblik s dizajnom kontinuirane rasvjete tvori fluidan prijelaz s poklopcem prtljažnika, ističući prepoznatljiv stil stražnjeg kraja.
Pročitajte više

IZRAŽAJNI KOTAČI.

Kotači optimizirane težine BMW-a M3 Sedan osiguravaju samouvjereni izgled. Čak i standardna opcija ima impresivne 18” lakometalne kotače s V krakovima, dok posebna oprema ima 19” M krakove s dvostrukim krakovima. Opcijski dostupno u željezno sivoj ili crnoj boji, otkrivaju snažne M karbonsko keramičke kočnice ili M kompozitne kočnice s M logotipom. Jednako kao i opcionalni 20” lakometalni kotači sa zvjezdastim krakovima koji su dodatno dostupni u crnoj boji. Za koju god verziju da se odlučite, standardne različite gume BMW-a M3 Sedan sa svojim širim stražnjim kotačima će pojačati mišićni izgled repa uz optimizaciju kontrole upravljanja i prianjanja.

BMW INDIVIDUAL KOLEKCIJA.

Poseban način da izraziš svoju osobnost - BMW Individual radionica ispunjava težnje na jedinstven način s BMW Individual kolekcijom. Osmislite svoj BMW M4 Coupé što individualnije kao što ste sami.

BMW M PERFORMANCE DIJELOVI.

BMW M predstavlja dinamiku, inovativne tehnologije i desetljeća iskustva u motorističkom sportu sporta. BMW M Performance dijelovi dodati još dinamičniju i ekskluzivnu notu BMW-u M4 Coupé. Bilo da se radi o vanjštini ili unutrašnjosti: mogućnosti su gotovo neograničene.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

  • Brojke u zagradama odnose se na vozila s sedam-stupanjskim M mjenjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

    Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva i ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

    Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

    Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu dio ponude; oni su namijenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tijekom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.