BMW serije 1 M135i xDrive (F40) in Black Sapphire metallic Driving car in urban environment
Performanse i okretni moment306 PS, 225 KW, 450 NM
Vrsta motoraBenzinDizel

THE 1

BMW M135i xDRIVE.

BMW serije 1 M135i xDrive (F40) in Black Sapphire metallic Driving car in urban environment
Performanse i okretni moment306 PS, 225 KW, 450 NM
Vrsta motoraBenzinDizel
THE 1BMW M135i xDRIVE.

Nudeći više performansi, više stila i više zabave u vožnji, BMW M135i xDrive nije tu da se natječe – već da postavlja nove standarde. Njegova atletska vanjština to naglašeno prikazuje s prepoznatljivim detaljima kao što su M135i xDrive specifična dvostruka rešetka bubrega u mrežastom dizajnu, M stražnji spojler i dvije ispušne cijevi od 100 mm. Ipak, i na cesti, BMW M135i xDrive daje ton: kombinacija standardnog M Sport diferencijala, BMW xDrive, Steptronic Sport mjenjača i M sportskog upravljanja čini ga najboljim vozilom u svojoj klasi u smislu agilnosti i zavoja. Pokrenut M TwinPower Turbo 4-cilindričnim benzinskim motorom s visokim brojem okretaja, ovaj samouvjereni BMW serije 1 M automobil nudi performanse i dinamiku vožnje na novoj razini.

 

BMW M135i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.9–7.4
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 178–168

ODGOVARA SVOJOJ SNAŽNIJOJ STRANI.

Sportski i progresivni dizajn novog BMW-a M135i xDrive gotovo je mogao biti stvoren da privuče poglede divljenja u rekordnom vremenu. Iznimno prepoznatljiv prednji dio s velikim otvorima za zrak, istaknutom dvostrukom rešetkom u dizajnu mrežice i nagnutim adaptivnim LED prednjim svjetlima osiguravaju nezaboravan prvi dojam. Impresivni 19-inčni naplatci od lake legure zajedno s dinamičnim konturama naglašavaju atletski karakter vozila. Sa stražnje strane dominira široka stražnja pregača s izgledom difuzora i dvije velike ispušne cijevi od 100 mm u Cerium Grey boji. Interijer BMW-a M135i xDrive inspirira jednako brzo: M Sport sjedala, osvijetljene ukrasne obloge i veliki panoramski stakleni krov stvaraju posebno dinamičan i izdašan vrhunski ambijent.

Pročitajte više

DIZAJN.

Visokokvalitetna oprema za vanjštinu i unutrašnjost BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik sa BMW rešetkom bubrega u mrežastom dizajnu u Cerium Grey

BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu.

BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu u potpunosti je dovršena u Cerium Grey boji i ima detaljno dizajniranu rešetku iznutra. Ova mrežasta struktura, inspirirana utrkama, daje dubinu i vrijednost prednjoj strani i postavlja visokokvalitetan i dinamičan naglasak u detaljima.
BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik, pogled straga na M Aerodynamics paket

M Aerodynamics paket.

M Aerodynamics paket sa M specifičnim prednjim donjim dijelom odbojnika, stražnjim donjim dijelom odbojnika i bočnim otvorima komunicira čistu dinamiku, naglašavajući atletski karakter vozila. Dijelovi ukrasa obojeni su u boju karoserije i imaju umetke u crnoj boji visokog sjaja.
BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik, pogled straga na M stražnji spojler

M stražnji spojler.

M stražnji spojler naglašava atletsku siluetu vozila i smanjuje neželjeno aerodinamičko podizanje. Proizvodeći potisnu silu na stražnjoj osovini, pruža vozilu veću stabilnost u vožnji.
BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik pogled straga na lijevu i desnu ispušnu cijev u Cerium Grey

Ispušne cijevi.

Ekskluzivno za M135i xDrive: nakošene ispušne cijeve lijevo i desno u boji Cerium Grey. Na taj način, ispušne cijevi promjera 100 mm daju vizualni izraz i naglašavaju sportski duh M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40) unutrašnjosti sa M sportskim sjedalima za vozača i suvozača

M sportska sjedala za vozača i suvozača.

M sportska sjedala s integriranim naslonima za glavu, dubokom površinom za sjedenje i visokim bočnim i naslonima za leđa pružaju vozaču i suvozaču poboljšanu potporu, čak i pri brzim prolascima kroz zavoje. Osim toga, sjedalo se može prilagoditi vašoj individualnoj veličini tijela zahvaljujući integriranom podešavanju širine naslona.
BMW M135i xDrive (F40) unutrašnjost sa M pojasevima

M pojasevi.

M pojasevi s zatezačem pojasa i ograničivačem sile pojasa mogu se pohvaliti izuzetnim prošivima u klasičnim M bojama i naglasiti iznimno kvalitetan i sportski ambijent u unutrašnjosti vozila.
BMW M135i xDrive (F40) kokpit sa M kožnim upravljačem

M kožni upravljač.

M kožni upravljač s višenamjenskim tipkama, M oznakom i integriranim zračnim jastukom na strani vozača predstavljen je u dizajnu s tri kraka. S obručem upravljača u koži 'Walknappa' Black s crnim šavovima i oblikovanim naslonima za palce, pruža izravno, atletsko iskustvo upravljanja.
BMW M135i xDrive (F40) unutrašnjost sa letvicama unutrašnjosti 'Illuminated Boston'

Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Boston'.

Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Boston' sa 'Mesh' naglaskom na instrumentnoj ploči i oblogama vrata daju unutrašnjosti progresivan ambijent s visokim osjećajem vrijednosti. Svjetlucavi uzorak diskretno osvijetljenih završnica stvara privlačnu i ugodnu atmosferu u vozilu.
BMW M135i xDrive (F40) u M Misano Blue metalik u videu

VOZNA DINAMIKA.

Dinamičke značajke vožnje BMW-a M135i xDrive.

M TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor u BMW M135i xDrive (F40)

BMW M135i xDrive motor.

Vrhunski sportaš koji prenosi čisti užitak u vožnji: M TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor u BMW-u M135i xDrive posebno je snažan jer je opremljen novim klipovima, većim turbopunjačem, optimiziranim usmjeravanjem usisnog zraka, rashladnim paketom visokih performansi i M ispušnim sustavom kontroliranjem klapne.
BMW M135i xDrive (F40) sa Steptronic Sport mjenjačem

Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatski ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.
BMW M135i xDrive (F40) sa M Sport ovjesom

M Sport ovjes.

M Sport ovjes spušta vozilo za otprilike deset milimetara. Također ima kraće opruge ovjesa i čvršće postavke amortizera, kao i tvrđe stabilizatore. U kombinaciji, rezultiraju još izravnijim dizajnom ovjesa, koji omogućuje izrazito sportski stil vožnje.
BMW M135i xDrive (F40) sa M Sport kočnicama

M Sport kočnice.

M Sport kočnice sprijeda imaju fiksne čeljusti sa četiri klipa i straga plutajuće čeljusti s jednim klipom u plavoj boji s M oznakom te velike kočne diskove za izvanredne performanse kočenja.
BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik sa M Performance paketom tročetvrtinski pogled sprijeda

BMW M135i xDRIVE SA M PERFORMANCE PAKETOM.

M Performance paket dodatno pojačava sportski potencijal vozila. Smanjenje težine postignuto mjerama na podvozju, u unutrašnjosti i korištenjem laganih kovanih kotača od 18" jamči maksimalno ubrzanje i osjetno povećava dinamiku vožnje. U isto vrijeme, M Performance paket sa svojim upečatljivim crnim elementima dizajna kao što su poklopci vanjskih retrovizora, BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu i ukrasi ispušne cijevi čine povećanu učinkovitost jasno vidljivom izvana.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

Povezivost i digitalne usluge u BMW M135i xDrive.

Od vašeg digitalnog karaktera BMW Inteligent Personal Assistant preko slobodno programabilnog, BMW Live Cockpit Professional do udobne Remote Software Upgrade: najnovije tehnologije povezivanja i inovativne digitalne usluge nude vam maksimalnu povezanost i udobnost u vašem BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40) sa BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s navigacijskom funkcijom uključuje visokokvalitetnu mrežu zaslona koja se sastoji od kontrolnog zaslona visoke razlučivosti od 10,25" kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalnog 10,25" zaslona instrumenata. BMW operativnim sustavom 7 može se između ostalog upravljati putem iDrive Touch Controllera.
Telefonija sa bežičnim punjenjem u BMW M135i xDrive (F40)

Telefonija s bežičnim punjenjem.

Telefonija s bežičnim punjenjem uključuje priključnu stanicu za bežično punjenje i drugi mikrofon za bolju kvalitetu glasa bez upotrebe ruku za vas i vašeg suvozača. Dodatna zračna veza poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio uređaj mogu se istovremeno povezati putem Bluetootha. Uključen je i tehnički kapacitet za Wi-Fi žarišnu točku.
BMW M135i xDrive (F40) sa integracijom pametnog telefona

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.
BMW M135i xDrive (F40 MP) Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key (digitalni ključ) pretvara vaš kompatibilni pametni telefon* u ključ vozila. Za otključavanje jednostavno držite pametni telefon uz kvaku na vratima; prije pokretanja vašeg BMW-a stavite ga na ladicu za pametni telefon. Osim toga, možete poslati Digital Key do pet prijatelja, pa čak i ograničiti maksimalnu brzinu, na primjer – idealno za vozače početnike.

*BMW Digital Key kompatibilan je samo s odabranim pametnim telefonima. Popis kompatibilnih pametnih telefona dostupan je na bmw.com/digitalkey. Za korištenje BMW Digital Key potrebna je Teleservices oprema.

TEHNIČKI PODACI BMW M135i xDRIVE.

BMW M135i xDrive.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

225 (306) pri 5,000–6,250

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

4.8

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

7.8–7.4

CO2  kombinirana emisija u g/km: 

179–168

Skica tehničkih podataka BMW-a serije 1 F40

BMW SERVICES.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW M135i xDRIVE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
  • Servis provjere vozila
  • Servis mikrofiltra
  • Servis kočne tekućine
Saznajte više o BMW Service Inclusive
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW M135i xDrive, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

BMW M135i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 7.8–7.4
Emisije CO2 u g/km (kombinirano): 179–168

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom iu skladu s Uredbom (EU) 715/2007 s izmjenama i dopunama. WLTP brojke uzimaju u obzir svaku dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su nedavno homologirana od 01.01.2021., službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP metodama mjerenja možete pronaći na www.bmw.de/wltp

 

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2.

  • BMW M135i xDrive:
    Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 7.9–7.4
    Emisije CO2 u g/km (kombinirano): 178–168

    Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom iu skladu s Uredbom (EU) 715/2007 s izmjenama i dopunama. WLTP brojke uzimaju u obzir svaku dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su nedavno homologirana od 01.01.2021., službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP metodama mjerenja možete pronaći na www.bmw.de/wltp