Potpuno novi BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, tročetvrtinski bočni prikaz prilikom vožnje.
Engine and Fuel TypeGasoline

THE 1

BMW M

Potpuno novi BMW M135i xDrive: 306 KS, 225 kW, 450 Nm.

Engine and Fuel TypeGasoline
THE 1Potpuno novi BMW M135i xDrive: 306 KS, 225 kW, 450 Nm.

Nudeći više performansi, više stila i više zabave u vožnji, potpuno novi BMW M135i xDrive ne postoji da bi se natjecao - već da bi postavio nove standarde. Njegova sportska vanjština to naglašeno prikazuje s prepoznatljivim detaljima kao što su M135i xDrive specifična dvostruka rešetka maske u dizajnu mrežice, M stražnji spojler i dvije 100 mm ispušne cijevi. Ipak, i na cesti, BMW M135i xDrive postavlja pravila: kombinacija standardnog M Sport diferencijala, BMW xDrive, Steptronic Sport prijenosa i M sportskog upravljanja čini ga najboljim vozilom u svojoj klasi u smislu agilnosti i vožnji u zavojima. Pokretan M-TwinPower Turbo četverocilindarskim benzinskim motorom BMW M135i, ovaj siguran BMW 1 serije M automobil nudi performanse i voznu dinamiku nove razine.

BMW M135i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.1–6.8
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 162–155

Read more

KLASA ZA SEBE.

BMW M135i xDrive prikazuje svoja sportska uvjerenja.

M TwinPower Turbo četverocilindarski benzinski motor BMW-a M135i xDrive s 225 kW (306 KS).

SNAŽNI MOTOR.

S volumenom od samo 1.998 litara, BMW M135i xDrive razvija impresivnih 225 kW (306 KS) i visoki okretni moment od 450 Nm. Za ove impresivne performanse je odgovorna kombinacija povećanog turbopunjača, optimiziranog kanala za usis zraka, paket hlađenja visokih performansi i M Performance ispušne jedinice s kontrolom odzračivanja.

Potpuno novi BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, tročetvrtinksi bočni prikaz prilikom parkiranja.

VRHUNSKA VOZNA DINAMIKA.

Kombinacija dvostupanjskog punjenja M TwinPower Turbo motora, brzog Steptronic Sport prijenosa s 8 brzina, M Sport ovjesa s M Sport diferencijalom kao standardnom opremom i BMW xDrive pogona omogućuje performanse vozne dinamike na vrhunskoj razini.

BMW M135i xDrive unutrašnjost s M kožnim upravljačem i M Sport sjedalima.

SPORTSKA UNUTRAŠNJOST.

U unutrašnjosti BMW-a M135i xDrive putnici mogu očekivati vrhunski ugođaj sa sportskim karakterom. Zajedno s čvrstim prianjanjem M kožnog upravljača, nova M Sport sjedala pojačavaju dinamično iskustvo vožnje, savršeno popraćeno diskretnim osvjetljenjem ukrasnih letvica. Ključni sastavni dio kokpita orijentiranog prema vozaču je BMW Live Cockpit Professional s dva 10.25" potpuno digitalna zaslona - što jamči savršen pregled.

BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, tročetvrtinski prikaz prednjeg kraja prilikom vožnje, sa ženom u prvom planu.

ČISTI SPORTSKI DUH.

Prepoznatljiv, sportski, autoritativan - sa široke prednje strane s velikim ulazima za zrak i M135i xDrive specifičnom dvostrukom rešetkom maske u dizajnu mrežice, preko dinamične spuštajuće krovne siluete s M stražnjim spojlerom do izražajnog stražnjeg kraja s ispušnim cijevima od 100 mm. U interakciji s upečatljivim opcijama opreme standardno opremljenog M Aerodynamics paketom, dizajn vanjštine BMW-a M135i xDrive utjelovljuje vrhunsku razinu sportskog duha i čistog zadovoljstva u vožnji.

Sportska M Sport sjedala s integriranim naslonom za glavu u unutrašnjosti BMW-a M135i xDrive.

SPORTSKA M SPORT SJEDALA.

Spremni ste za ozbiljnu zabavu u vožnji: u budućnosti niti jedan kutak neće biti preuzak i vožnja neće biti previše dinamična zahvaljujući ergonomski usavršenim M Sport sjedalima za vozača i suvozača. S integriranim naslonom za glavu i M oznakom, postavljaju snažne optičke detalje u unutrašnjosti BMW-a M135i xDrive. U isto vrijeme, M Sport sjedala nude različite opcije podešavanja, omogućujući savršeno prilagođavanje tipu tijela i namjeni.

ODGOVARA NJEGOVOJ SNAŽNOJ STRANI.

Značajke dizajna BMW-a M135i xDrive na vanjštini i u unutrašnjosti.

Pravi lovac na poglede: sportski i progresivni dizajn novog BMW-a M135i xDrive je stvoren kako bi privukao poglede pune divljenja u rekordnom vremenu. Izuzetno prepoznatljiv prednji kraj s velikim otvorima za zrak, istaknuta dvostruka rešetka maske s dizajnom mrežice i kosim prilagodljivim LED prednjim svjetlima osigurava nezaboravan prvi dojam. Impresivni 19-inčni lakometalni kotači zajedno s dinamičnim konturama naglašavaju sportski karakter vozila. Na poleđini dominira široki donji dio stražnjeg branika s izgledom difuzora i dvije velike ispušne cijevi od 100 mm u Cerium Grey boji. Unutrašnjost BMW-a M135i xDrive jednako brzo inspirira: M Sport sjedala, osvijetljene ukrasne letvice i veliki Panorama stakleni krov stvaraju posebno dinamičan i velikodušan vrhunski ambijent.
BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, tročetvrtinski prikaz prednjeg kraja prilikom vožnje, sa ženom u prvom planu.
BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, parkiran, ptičja perspektiva bočne strane.
BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, prikaz stražnjeg kraja prilikom parkiranja.
BMW M135i xDrive premium unutrašnjost s osvijetljenim ukrasnim letvicama.
Potpuno novi BMW M135i xDrive na filmu.
BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, tročetvrtinski prikaz prednjeg kraja prilikom vožnje, sa ženom u prvom planu.

SPORTSKI SPEKTAKL.

Uska, precizno oblikovana prilagodljiva LED prednja svjetla, upečatljiv dizajn M-specifične maske s dvostrukim rešetkama Cerium Grey boje s dizajnom mrežice i prepoznatljiv M donji dio prednjeg branika s velikim otvorima za zrak definiraju izuzetno sportski prednji kraj BMW-a M135i xDrive.

BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, parkiran, ptičja perspektiva bočne strane.

IZBRUŠEN STAS.

Bočni prikaz BMW-a M135i xDrive odlikuje niska ležište na cesti, snažni oblici i jasno definirane vodoravne linije. Dodavanje fluidne linije krova i izražajnih 19-inčnih lakometalnih kotača daje cjelovitu sliku čiste dinamike.

BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, prikaz stražnjeg kraja prilikom parkiranja.

SMIONA ZAVRŠNA OBRADA.

Upečatljivo oblikovan donji dio stražnjeg branika u izgledu difuzora u interakciji je s dvije velike ispušne cijevi od 100 mm u Cerium Grey boji, uskim LED stražnjim svjetlima i M stražnjim spojlerom kako bi proizveo upečatljiv stražnji kraj s impresivnim samouvjerenim karakterom.

BMW M135i xDrive premium unutrašnjost s osvijetljenim ukrasnim letvicama.

PREMIUM ATMOSFERA.

Velikodušno proporcionalna unutrašnjost BMW-a M135i xDrive odlikuje se vrhunskim karakterom i sustavnom orijentacijom prema vozaču. Istovremeno, visokokvalitetne značajke opreme kao što su M Sport sjedala, osvijetljene ukrasne letvice ili veliki Panorama stakleni krov stvaraju otvorenu, sportsku i ekskluzivnu atmosferu. Posebno unutarnje iskustvo zaokružuju inovativne tehnologije kao što su BMW Live Cockpit Professional ili BMW Intelligent Personal Assistant.

Potpuno novi BMW M135i xDrive na filmu.

Potrošnja goriva i emisije CO2 BMW-a M135i xDrive.

  • Vrijednosti vozila označene sa (2) su preliminarne.

    Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani doseg uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Auto centar Tomić.

    Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze vezane uz vozilo ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.