CONNECTED+

Povezanost & Sustavi pomoći u BMW-u serije 4 Gran Coupé.

CONNECTED+

Povezanost & Sustavi pomoći u BMW-u serije 4 Gran Coupé.

CONNECTED+Povezanost & Sustavi pomoći u BMW-u serije 4 Gran Coupé.

Uživajte u savršenoj povezanosti u BMW-u serije 4 Gran Coupé zahvaljujući brojnim inovativnim tehnologijama, od navigacije i funkcija zabave do uporabe osobnih aplikacija pametnih telefona. Time se osigurava da stignete na odredište uz još veću udobnost i sigurnost.

Pročitajte više

BMW CONNECTED.

BMW Connected je aplikacija za osobnu mobilnost koja olakšava svakodnevnu mobilnost i pomaže vozačima u dolasku na njihova odredišta opušteno i na vrijeme. Informacije relevantne za mobilnost kao što su preporuka za optimalno vrijeme polaska su dostupne na daljinu putem uređaja iPhone® ili Apple Watch i može se jednostavno prenijeti u automobil.

APPLE CARPLAY®.

APPLE CARPLAY®.

Priprema za Apple CarPlay®* podržava praktičnu i bežičnu primjenu odabranih iPhone® funkcija u vozilu. To omogućuje sadržaje pametnog telefona, zajedno s funkcijama kao što su glazba, iMessages/SMS poruke, telefoniju, Siri, navigaciju i odabrane aplikacije treće strane koji će biti prikazani i upravljani preko korisničkog sučelja vozila i putem glasovne kontrole.


*Dostupno po želji
 

Pročitajte više

NAVIGACIJSKI SUSTAV PROFESSIONAL.

Navigacijski sustav Professional, uključujući korištenje bez ruku, USB sučelje, 8,8-inčni LCD zaslon u boji i radio BMW Professional s DVD uređajem, dolazi s trodimenzionalnim prikazom karata i 20 GB memorije. Sustavom se intuitivno upravlja putem iDrive Touch kontrolera. Ažuriranja karata dostupna su tri godine bez naknade*.
 

* Ažuriranje se odnosi isključivo na podatke karata za Njemačku.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display* u punoj boji projicira informacije relevantne za putovanja izravno u vozačevo vidno polje, a time dopuštajući im da u potpunosti koncentriraju na vožnju. Zaslon sadrži podatke kao što su trenutna brzina, smjerivi navigacije, informacije o ograničenjima brzine s upozorenjem na zabrane pretjecanja, zajedno sa telefonskim adresarima i glazbenim popisima.


* Dostupno po želji

Pročitajte više

VIŠENAMJENSKI ZASLON S INSTRUMENTIMA.

Multifunkcionalni zaslon s instrumentima s tehnologijom Black Panel i dijagonalom zaslona od 10,25'' pruža vrlo impresivnu vizualizaciju iskustva vožnje. U klasteru instrumenata se mogu prikazati tri različita režima rada i njihovi specifični zasloni - od kojih svaki ima vlastitu shemu boja i grafički stil - ECO PRO, COMFORT i SPORT.

TAKO POVEZANI DA STE PRAKTIČKI SLOBODNI.

TAKO POVEZANI DA STE PRAKTIČKI SLOBODNI.

BMW ConnectedDrive označava inteligentnu interakciju između vozila, vozača i vanjskog svijeta. Uživajte u više udobnosti, više zabave i umirujućem osjećaju sigurnosti na svim pravcima. Ili da pojednostavnimo: više zadovoljstva u vožnji.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW 440i Gran Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 6.8–6.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 159–154

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu dio ponude; oni su namijenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tijekom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.