RADIKALNO DINAMIČAN.

Vozna dinamika i učinkovitost u BMW-u serije 2 Coupé.

RADIKALNO DINAMIČAN.Vozna dinamika i učinkovitost u BMW-u serije 2 Coupé.

BMW serije 2 Coupé ima jasnu, radikalnu poruku: dinamikom do savršenstva. I okuplja one elemente koji definiraju krajnje zadovoljstvo u vožnji: konfiguracije sportskog dizajna pogona na stražnje kotače, savršene raspodjele opterećenja osovine i snažne pogonske jedinice, koje oslobađaju adrenalin od prvog trenutka. Rezultat je čista snaga uz savršeno rukovanje i impresivnu učinkovitost.

BMW M240i Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.8
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 179

Pročitajte više

DOMINIRA SPRINTEVIMA I VELIKIM UDALJENOSTIMA.

Svaki je kutak avantura, svaki odgovor jasna izjava. Sportski pogon na stražnje kotače, optimizirana aerodinamika i precizno podešen ovjes prenose impresivne rezultate BMW-a serije 2 Coupé na cestu. Funkcija polaska s mjesta (Launch Control) Steptronic Sport prijenosa s 8 brzina oslobađa maksimalni zakretni moment i fascinira užitkom vožnje na granicama centrifugalne sile. Zahvala je potrebna i promjenjivom sportskom upravljanju, koje usavršuje sportsku avanturu ekstremno preciznim rukovanjem.

 • Rukovanje

  Okretan, osebujan, precizan. Upravljanje BMW-ove serije 2 Coupé je uzbudljiva mješavina neotkrivene snage, kao i precizno praćenje i kontrola. Nepobitni argumenti uključuju dinamični pogon na stražnje kotače, funkcija polaska s mjesta (Launch Control), prilagodljivo sportsko upravljanje i savršena 50:50 raspodjela opterećenja. Sve se stisnulo u kompaktne proporcije radikalnog sportskog kupea. Svaki manevar, svaki kutak, svaki dodir na papučici gasa stvara jedinstveni osjećaj vožnje koji prkosi svim standardima. I nikada ne dopušta vozaču da ode.

 • Prilagodljiv M ovjes

  Sportska okretnost, mjerljiva do najsitnijih detalja: zahvaljujući elektronički upravljanim amortizerima, prilagodljivi M ovjes idealno se prilagođava stilu vožnje i uvjetima na cesti. Spuštanje od deset milimetara dodatno povećava sportsku agilnost i aktivacija režima rada putem kontrole doživljaja vožnje odabire znatno tvrđe podešavaje amortizera. U Sport + režimu rada, umjesto dinamičkog nadzora stabilnosti (DSC - Dynamic Stability Control) aktivan je dinamički nadzor prianjanja (DTC - Dynamic Traction Control), što omogućuje još sportskiji stil zbog kasnije intervencije DSC-a.

 • Prilagodljivo sportsko upravljanje

  Prilagodljivo sportsko upravljanje sa Servotronicom stvara izravnu i okretnu reakciju na upravljanje i osigurava manje fizičkog napora za okretanje upravljača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. To poboljšava rukovanje tijekom dinamičke vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i okretanja.

OD 0 DO TRKAĆEG PULSA PRITISKOM NA GUMB.

Maksimalno ubrzanje sa stajaćeg položaja s funkcijom polaska s mjesta (Launch Control).

OD 0 DO TRKAĆEG PULSA PRITISKOM NA GUMB.

Maksimalno ubrzanje sa stajaćeg položaja s funkcijom polaska s mjesta (Launch Control).

Maksimalno ubrzanje od stajaćeg položaja, uključujući i trkaći puls - ništa manje ne možete očekivati od funkcije polaska s mjesta (Launch Control) Steptronic prijenosa s 8 stupnjeva. Jednostavno dajte naredbu: odaberite Sport + režim rada, namjestite ručicu mjenjača u položaj S, lagano otpustite kočnicu i čvrsto pritisnite papučicu gasa. Kada pustite kočnicu, BMW serije 2 Coupé šalje adrenalin koji pulsira kroz vaše arterije. Uvjerite se sami.

Pročitajte više

NEOBUZDANO NAKUPLJANJE SNAGE.

BMW TwinPower Turbo motori.

NEOBUZDANO NAKUPLJANJE SNAGE.

BMW TwinPower Turbo motori.

Vrhunski moderni BMW TwinPower Turbo motori čine BMW serije 2 Coupé pokretačkom snagom svoje klase. Spontana reakcija, potencijal visokih performansi i impresivna učinkovitost, čak iu visokom stupnju okretanja, ujedinjuju se s izuzetno odlučnim iskustvom vožnje. S iznimnom uglađenošću i maksimalnom udobnošću vožnje.

Pročitajte više

Steptronic prijenos sa brzina.

Steptronic prijenos sa 8 brzina omogućava posebno visoku razinu promjena brzina i udobnosti vožnje zahvaljujući uskom rasporedu omjera prijenosa i minimiziranim intervalima okretaja. Time se kombinira maksimalna udobnost s osjećajem impresivne dinamike i malom potrošnjom goriva.

VLADA SVAKIM TERENOM.

Inteligentni sustav pogona na sve kotače BMW xDrive.

VLADA SVAKIM TERENOM.

Inteligentni sustav pogona na sve kotače BMW xDrive.

Više vučne snage, više kontrole, uz stalnu visoku okretnost. Inteligentni sustav pogona na sve kotače BMW xDrive osigurava maksimalnu udobnost vožnje u BMW-u serije 2 Coupé i istaknutim bonusom sigurnosti - čak iu nepovoljnim vremenskim uvjetima i u teškim uvjetima vožnje. 

Pročitajte više

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manje potrošnje goriva. Više zadovoljstva u vožnji. To je BMW Efficient Dynamics. Pokriva inovativni tehnološki paket koji utječe na pogonski sustav, upravljanje energijom i koncept vozila. Rezultat je manja potrošnja goriva i manje emisija CO2 s više dinamike i zadovoljstva u vožnji u isto vrijeme. Standardna značajka u svakom BMW-u - i naravno u BMW-u serije 2.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Rezultati EU ciklusa ispitivanja i emisija CO2 ovise o odabranom formatu kotača i guma. Podaci potrošnje su određeni u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.