URBANI IGRAČ.

Novi BMW serije 2 Active Tourer.

URBANI IGRAČ.Novi BMW serije 2 Active Tourer.

Snaga motora u kW (PS) pri 1/min (220i)

141 (192)/5,000–6,000

Kombinirana potrošnja u l/100 km (220i)

5.9–5.6(1)

Kombinirane emisije CO2 u g/km (220i)

134–127(1)

Kapacitet prtljažnika

468 do 1.510 litara

Postavite puls grada: s radošću, stilom i karakterom. BMW serije 2 Active Tourer je dio današnjih velikih gradova. Baš kao na trgovima i kafićima, avenijama i čvorištima. On se hvata u koštac sa urbanim izazovima uz zabavu i polet i vješto ih savladava. Bilo da je to navigiranje kroz uske uličice s dinamikom i agilnošću ili ispunjavanje prepunog rasporeda uz svestranost i učinkovitost - to je savršeno vozilo za sve koji su aktivni i na putu.

BMW 220i Active Tourer(1):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5.9–5.6
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 134–127

RAZGLEDAVANJE ZA PROLAZNIKE.

Ne samo da je atraktivan na prvi pogled: novi BMW serije 2 Active Tourer impresionira iz svakog kuta - i sa svakim detaljem. Velika maska i neprekinuti ulazi za zrak u prednjem dijelu prenose svoju žeđ za akcijom dok LED svjetla naglašavaju prepoznatljiv izgled. Dinamična silueta s vodoravnim naglascima i izrazito oblikovani bočni otvori pružaju BMW serije 2 sportski i moderan karakter.

"Za mene, BMW serije 2 Active Tourer je najfunkcionalniji BMW i reinterpretira čisto zadovoljstvo u vožnji."
Dr. Norbert Reithofer, predsjednik nadzornog odbora tvrtke BMW AG

SVAKO MJESTO JE MODERNO SUSJEDSTVO.

Puno prostora u gradu? Ništa ne može biti lakše kad ste vani u BMW-u serije 2 Active Tourer. Nudi puno prostora i fleksibilnosti. S do 1.510 l promjenjivog prostora za prtljagu, uvijek je spreman za nove aktivnosti. Istodobno je izuzetno primamljivo: velika vrata pružaju udobno ulaženje i izlaženje, opcionalno beskontaktno otvaranje i zatvaranje vrata prtljažnika olakšava odlaganje i pruža maksimalnu udobnost. Za sve na vašem popisu obveza.

SPAŠAVA VAS GUŽVE.

SPAŠAVA VAS GUŽVE.

S BMW-om serije 2 Active Tourer grad postaje avantura. Slobodni i učinkoviti motori spremni su za svako ubrzanje. Istodobno, prilagodljivi ovjes i brojne aerodinamičke značajke osiguravaju optimalan kontakt s cestom. Kontrola doživljaja vožnje omogućuje vam prijelaz između različitih načina vožnje pritiskom na tipku - od posebno udobnih do izuzetno sportskih. Čista vozna dinamika dok putujete kroz urbanu džunglu.

Pročitajte više

CESTOVNI TRKAČ.

Performanse. Snaga. Kontrola. Od posebno ekonomičnog trocilindarskog dizelskog motora do 4-cilindarskog benzinskog motora karaktera visokih okretaja i impresivnog okretnog momenta. BMW serije 2 Active Tourer pruža sportske performanse u svakom trenutku. I to izuzetno glatko zahvaljujući sportskom ugađanju 7-brzinskog prijenosa s dvostrukim kvačilom ili inteligentnim pogonom na sve kotače xDrive. Za optimalno prijanjanje i više zadovoljstva u vožnji.

ELEKTRIZIRAJUĆI.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELEKTRIZIRAJUĆI.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

OPREMLJEN ZA SVAKU PRIGODU.

Širok raspon opcija opreme omogućuje individualizaciju vašeg BMW-a serije 2 Active Tourer u potpunosti u skladu s vašim osobnim preferencama. Bilo da vam trebaju dodaci u vidu dodatnog prostora za prtljagu ili elegantnih dodataka za tu posebnu prigodu - jednostavno poboljšajte savršen izgled.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon razmatra opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

    (1) Vrijednosti su primjenjive do 15. travnja 2018. godine. Provjerite dostupnost za svoj BMW.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.