Žena i muškarac se smiju na snijegu sa automobilom sa zimskim gumama

Svestran kao i sama zima.

#whateverhappens. Uživajte u hladnoj sezoni s BMW originalnim naplatcima i gumama, dodacima za jesen i zimu te BMW servisu.

Kad se sezona mijenja, vrijeme je za istraživanje krajolika. Jer kišno i hladno vrijeme nije razlog za ostanak kod kuće. Nego je prilika za otkrivanje čarobne strane našeg svijeta. Nudimo savršenu opremu s kojom ćete biti sigurni na putu i uživati u svakom trenutku vašeg putovanja - bez obzira gdje vas odvelo. Doživite BMW servis, BMW komplete zimskih kotača i BMW dodatke za jesen i zimu koji savršeno odgovaraju vašem BMW-u.

Pročitajte više
Svestran kao i sama zima.#whateverhappens. Uživajte u hladnoj sezoni s BMW originalnim naplatcima i gumama, dodacima za jesen i zimu te BMW servisu.

ORIGINALNI BMW NAPLATCI OD LAKIH LEGURA I DODACI.

Zadovoljstvo u vožnji ne poznaje vremenske uvjete.

Za vozače koji žele uklopiti novi uzorak gaznog sloja i uživati ​​u optimalnom prianjanju u jesen i zimi, stvorili smo posebne sezonske ponude za gume označene zvjezdicom u suradnji s vrhunskim proizvođačima guma (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli). Gume s oznakom BMW zvjezdice osiguravaju glatku vožnju, optimalno prianjanje i veliku sigurnost. Dakle, jedno je jasno: originalni BMW-ovi zimski kotači i gume nisu kompromis u stilu, već primjer istoga.

BMW dodaci jesen i zima dodaci 18" BMW V-spoke 684 Orbit Grey, zimski kotač

18" BMW V-spoke 684 Orbit Grey, zimski kotač.

Visokokvalitetni 18" BMW naplatci od lakih legura V-spoke 684 u boji Orbit Grey daju vozilu posebno sportski izgled. Zimski kotač s monitorom tlaka u gumama i run-flat gumom, dimenzije naplatka 8J x 18 s gumom 245/45 R18 100V XL. EU-oznaka
BMW jesen zima dodaci 17" BMW lakometalni kotač V-spoke stil 618 Reflex silver, komplet zimskih kotača

17" BMW lakometalni kotač V-spoke stil 618 Reflex silver, komplet zimskih kotača.

Visokokvalitetni 17" BMW lakometalni kotač V-spoke stil 618 u Reflex silver svojim izgledom daje vozilu vrlo sportski izgled. Zimski kompletni kotač s monitorom tlaka u gumama, kompatibilan s lancima za snijeg, veličina kotača 7,5J x 17 s veličinom guma 225/55 R17 97H. EU-oznaka
BMW jesen zima dodaci 19" BMW naplatak od lakih legura V-spoke 635 Bicolor (Night Gold, sjajni), zimski kotač

19" BMW naplatak od lakih legura V-spoke 635 Bicolor (Night Gold, sjajni), zimski kotač.

Elegantni 19" BMW naplatci od lakih legura V-spoke 635 u boji Bicolor Night Gold, sjajni, daju vozilu blistav izgled. Zimski kotač s monitorom tlaka u gumama i run-flat gumama, dimenzije naplatka 8J x 19 s gumom 245/40 R19 98V XL RSC sprijeda i 9J x 19 s gumom 275/35 R19 100V XL RSC straga. EU-oznaka
BMW dodaci jesen zima BMW sustav zaključavanja vijaka naplataka

BMW sustav zaključavanja vijaka naplataka.

Vrhunska kvaliteta, iznimno pouzdan sustav zaključavanja vijaka naplataka ima četiri bravice s posebnim BMW kodom. Vijci se mogu skinuti s posebnim alatom uključenim u paket, pružajući veliku zaštitu od krađe naplatka.
BMW dodaci jesen zima BMW lanci za snijeg Comfort

BMW lanci za snijeg Comfort.

BMW lanci za snijeg Comfort su jednostavni za montažu i pružaju najbolje moguće prianjanje. Budući da savršeno pristaju gumama, nije potrebna nikakva dodatna zaštita naplataka, dok ih integrirani čelični obruč čini jednostavnima za montažu.
BMW dodaci jesen zima M Performance torbe za gume

Torbe za gume M Performance.

Ekskluzivan osjećaj utrkivanja u garaži: M Performance torbe za gume štite i vozača i vozilo od prljavštine. Jače prianjanje osigurava udoban transport kotača. Zahvaljujući posebnim oznakama, pojedinačne gume se mogu brzo uskladiti u bilo kojem trenutku. U sportskom M Perforormance dizajnu.
BMW dodaci jesen zima BMW nepomična plutajuća kapica glavčine kotača

BMW nepomična plutajuća kapica glavčine kotača.

Nepomična plutajuća kapica glavčine sastoji se od BMW logotipa koji se ne okreće s kotačem već ostaje vodoravna cijelo vrijeme. Poklopac se može montirati na sve BMW naplatke od lakih legura s promjerom kruga od 120 mm.
BMW dodaci jesen zima BMW poklopci ventila s logotipom

BMW poklopci ventila s logotipom.

Visokokvalitetni BMW aluminijski poklopci ventila učinkovito štite TPMS aluminijske ventile od prljavštine i vlage. Istodobno, izgledaju odlično na gumama. S BMW logotipom.
BMW dodaci jesen zima BMW poklopci ventila s M logotipom

BMW poklopci ventila s M logotipom.

Visokokvalitetni BMW aluminijski poklopci ventila učinkovito štite TPMS aluminijske ventile od prljavštine i vlage. Istodobno, poboljšavaju izgled gume. S M logotipom.
BMW dodaci jesen zima BMW komplet za mobilnost guma

BMW komplet za mobilnost guma.

Intuitivan za upravljanje, BMW-ov komplet za mobilnost guma olakšava povratak na cestu u slučaju puknuća gume. Bez obzira na dimenzije guma, oštećenja na gaznom sloju gume manja od 4 mm mogu se popraviti, što omogućuje nastavak vožnje do sljedećeg BMW servisnog partnera.

BMW SERVIS KOTAČA I GUMA.

BMW servis kotača i guma

Dobro je znati da su važne stvari u najboljim rukama.

Prave gume za hladnu sezonu: dođite na BMW servis guma - ne samo da ćemo vam zamijeniti gume, nego ćemo provjeriti i dubinu profila i kočnice. Naša ponuda za maksimalnu udobnost: očistit ćemo vaše ljetne gume i čuvati ih za vas do proljeća.

ORIGINALNE BMW GUME S OZNAKOM ZVJEZDICE.

Originalne BMW gume s oznakom zvjezdice

Kvaliteta, iskustvo i sigurnost glavni su prioriteti kad se radi o kotačima i gumama.

Zvijezda označava da je guma posebno proizvedena za BMW - i u skladu s najvišim BMW standardima. Razvoj guma također počinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati do tri godine, a kulminira opsežnim testiranjem. Gume sa zvjezdicom testirane su u šest općih područja: sigurnost, trošenje, udobnost, učinkovitost i - karakteristično za BMW - u dva područja užitka u vožnji: stilu vožnje i sportskom ponašanju. Osim toga, razvijeni su u suradnji s odabranim vrhunskim proizvođačima (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli). Jednostavno pitajte svog BMW servisnog partnera za gume s oznakom zvjezdice - precizno odgovaraju, provjerene i sigurne.

ORIGINALNI BMW DODACI ZA JESEN I ZIMU ZA VANJŠTINU.

Inspiracija, gdje god pogledate.

Ako želite uživati u zimskom vremenu, trebali biste biti dobro opremljeni. To nije problem s originalnim BMW dodacima. Iskoristite veću udobnost u vožnji i otkrijte široki raspon opcija osmišljenih kako bi vaš BMW postao savršen partner za vaše zimske planove.

BMW dodaci jesen zima BMW krovna kutija 420 crna/titan srebrna

BMW krovna kutija 420 crna/titan srebrna.

Moderna BMW krovna kutija u crnoj boji s titan srebrnim bočnim stranama ima kapacitet skladištenja 420 litara i kompatibilna je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, prikladna je za utovar i može se zaključati za zaštitu od krađe.
BMW dodaci jesen zima BMW krovni nosač

BMW krovni nosač.

Krovne poprečne letvice mogu se kombinirati sa svim BMW nosačima krovnih nosača i krovnim kutijama te su savršeni vizualni dodatak vozilu u cjelini. Jednostavno ih je instalirati bez alata i udovoljavaju najvišim standardima kvalitete i sigurnosti zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i sustavu zaključavanja protiv krađe.
BMW dodaci jesen zima BMW nosač za skije i snowboard

BMW nosač za skije i snowboard.

BMW nosač za skije i snowboard koji se može zaključati i produžiti sa strane, pruža sigurno mjesto za do pet pari skija ili četiri snowboarda. Može se kombinirati s bilo kojim BMW krovnim nosačem.
BMW dodaci jesen zima BMW prostirka za prtljažni prostor

BMW prostirka za prtljažni prostor.

Izdržljiva, protuklizna, vodootporna BMW prostirka s povišenim obrubima sa svih strana i elegantnim dizajnom štiti prtljažnik od prljavštine i vlage. Dizajnirana u crnoj boji i opremljena visokokvalitetnim umetkom od nehrđajućeg čelika u obliku brojke '5', prostirka se savršeno uklapa u unutrašnjost prtljažnika.
BMW dodaci jesen zima BMW LED projektori

BMW LED projektori.

Inovativni BMW LED projektori na vratima automatski se aktiviraju kad se vrata otvore i projiciraju sliku na tlo pokraj vozila putem izmjenjivog klizača. Kako biste savršeno osvijetlili ulazno područje u individualnom stilu, na raspolaganju imate nekoliko motiva.

ORIGINALNI BMW DODACI ZA JESEN I ZIMU ZA UNUTRAŠNJOST.

Izvanredni iznutra.

Vjerni svom nazivu, originalni BMW dodaci su dizajnirani s preciznošću i inspirirani čistim performansama. Proširite svoj prostor, svoj stil, svoju sigurnost - ili sve navedeno. Ovo je lagan način za kombiniranje sigurnosti i stila.

BMW dodaci jesen zima BMW sigurnosno kućište za 10,5" Apple iPad™ Pro za Travel & Comfort sustav

BMW sigurnosno kućište za 10,5" Apple iPad™ Pro za Travel & Comfort sustav.

Sigurnosno kućište nudi optimalnu zaštitu za sve 10,5-inčne Apple iPad™ Pro tablete. Crni silikonski pokrov pouzdano štiti od ogrebotina i udaraca, a kad se koristi s uključenim filmom za zaslon, štiti i od prskanja vode. Koristi se zajedno s univerzalnim držačem Travel & Comfort sustava (dostupan zasebno), a može se pričvrstiti u automobil na podesiv i prikladan način, a istovremeno ostati siguran u slučaju sudara.
BMW dodaci jesen zima BMW univerzalni nosač za tablete s BMW sigurnosnim kućištem za Travel & Comfort sustav

BMW univerzalni nosač za tablete s BMW sigurnosnim kućištem za Travel & Comfort sustav.

Univerzalni nosač je podesiv u smislu veličine i postavlja se na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu Travel & Comfort. Pruža sigurni oslonac širokom spektru Apple ili Samsung tableta s BMW sigurnosnim kućištem od 7" do 11". Okreće se za 360° i zaključava pri željenom kutu.
BMW dodaci jesen zima BMW univerzalna vješalica za Travel & Comfort sustav

BMW univerzalna vješalica za Travel & Comfort sustav.

Univerzalna vješalica Travel & Comfort sustava omogućuje vješanje odjeće ili laganih torbi na stražnjoj strani naslona te ih tako štiti od prljavštine u području nogu. Zahvaljujući utičnoj spojnici, univerzalna vješalica se pričvršćuje jednostavno na način otporan na sudar na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu Travel & Comfort.
BMW dodaci jesen zima BMW vješalica za odjeću za Travel & Comfort sustav

BMW vješalica za odjeću za Travel & Comfort sustav.

BMW vješalica za odjeću omogućuje vješanje odjeće na stražnjoj strani naslona. Utična spojnica omogućuje jednostavno pričvršćivanje na način otporan na sudar na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu Travel & Comfort. Zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vješalica za odjeću), vješalica se također može koristiti izvan vozila.
BMW dodaci jesen zima BMW prednje podne prostirke za sve vremenske prilike

BMW prednje podne prostirke za sve vremenske prilike.

Savršeno skrojene, izdržljive BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prostor za noge od vlage i prljavštine te održavaju noge suhima. Crne su boje i imaju visokokvalitetan umetak od nehrđajućeg čelika u obliku brojke '5'.
BMW dodaci jesen zima BMW stražnje podne prostirke za sve vremenske prilike

BMW stražnje podne prostirke za sve vremenske prilike.

Savršeno skrojene, izdržljive BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prostor za noge od vlage i prljavštine te održavaju noge suhima. Crne su boje i imaju visokokvalitetan umetak od nehrđajućeg čelika u obliku brojke '5'.
BMW dodaci jesen zima BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je visokoosjetljiva full-HD kamera koja bilježi događaje ispred i iza automobila, čak i kad je vozilo parkirano. U slučaju bilo kakvih smetnji i neobičnih pokreta izvan vozila, kamera automatski snima situaciju kako bi zabilježila moguće nesreće ili (pokušaje) provale.
BMW dodaci jesen zima BMW LED svjetiljka, na punjenje

BMW LED svjetiljka, na punjenje.

BMW LED svjetiljka odlikuje se elegantnim dizajnom u nehrđajućem čeliku i impresionira vrlo niskom potrošnjom energije, vijekom trajanja do 3.000 punjenja i ogromnim rasponom osvjetljenja. Za punjenje baterije visokih performansi, svjetiljka se jednostavno priključi na 12-voltnu utičnicu.
Žena i muškaraca na snijegu gledaju u tablet

VAŠ BMW SERVISNI PARTNER ĆE BITI SRETAN DA VAS SAVJETUJE.

Vaš BMW servisni partner sa zadovoljstvom će vas osobno savjetovati o svim proizvodima, uslugama i jesenskoj i zimskoj dodatnoj opremi za vaš BMW. Priuštite si više vremena za lijepe stvari u životu i odmah se obratite BMW servisnom partneru u vašem području!

PROIZVODI ZA NJEGU.

Visokokvalitetna i nježna briga za vaš BMW.

Čuvajte svoj automobil. Nudimo vam prave alate za jasnu vidljivost i sjajan izgled u svakoj situaciji - uostalom, vaši naplatci nisu napravljeni da bi sjajili bez razloga.

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima BMW sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla s antifrizom

BMW sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla s antifrizom.

Sprječava smrzavanje sustava za pranje vjetrobranskog stakla i osigurava savršen, jasan pogled u hladnoj sezoni zahvaljujući visokokvalitetnim tvarima za čišćenje. S ugodnim mirisom Apricelle, tipičnim za BMW.

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima BMW sredstvo za odleđivanje stakla

BMW sredstvo za odleđivanje stakla.

Odmrzava zaleđena stakla u nekoliko sekundi. Štiti od ponovnog smrzavanja i osigurava jasan pogled sa svih strana. S ugodnim mirisom Apricelle, tipičnim za BMW proizvode za njegu. Pouzdano uklanja led iz vidnog polja.

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima BMW sredstvo za čišćenje naplataka

BMW sredstvo za čišćenje naplataka.

BMW sredstvo za čišćenje naplataka bez napora uklanja tvrdokornu prljavštinu poput izgorjele prašine kočnica ili ostataka ulja i gume.

Pročitajte više

NAJBOLJI DIJELOVI JESENI: M PERFORMANCE DIJELOVI.

Doživite uzbudljiv motorsport osjećaj s ekskluzivnim BMW M Performance dijelovima.

Motorsport postaje sveprisutan. Svaki M Performance dio jedinstven je sam za sebe i daje vašem BMW-u istinski trkaći karakter. Na raspolaganju vam je veliki izbor dodataka iz kategorije aerodinamike, pogona, vanjskog dizajna, kokpita, podvozja i kotača. Jeste li spremni doživjeti sportsku individualnost?

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima 20" M Performance Double Spoke 669 M Jet Black mat/sjajni ljetni kotač

20" M Performance Double Spoke 669 M Jet Black mat/sjajni ljetni kotač.

Visokokvalitetni 20" BMW M Performance naplatci od lakih legura u izvedbi Bicolor mat Black, ekskluzivna su kombinacija glodanog i lakiranog dizajna na vidljivoj strani gdje je i BMW M logotip. Komplet kotača s run-flat mješovitim gumama. Prednji kotač 8J x 20 s gumama 245/35 R20 95Y XL RSC i stražnji kotač 9J x 20 s gumama 275/30 R20 97Y XL RSC. EU-oznaka

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima M Performance rešetka bubrega Iconic Glow

M Perrformance rešetka bubrega Iconic Glow.

M Perrformance rešetke bubrega Iconic Glow daju vozilu jedinstveni sjaj. LED rasvjeta ekskluzivno postavlja scenu za BMW rešetku bubrega i zonu ispred vozila od otvaranja do pokretanja motora i od isključivanja motora do zaključavanja vozila.

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima M Performance produžetak na bočnom pragu, od karbonskih vlakana

M Performance produžetak na bočnom pragu, od karbonskih vlakana.

Nadahnjujući vizualni elementi: produžetak na bočnom pragu BMW M Performance izrađen je od vrhunskih karbonskih vlakana i precizno ručno izrađen. Optički produžava vozilo, dajući mu još dinamičniji izgled. Za posebno sportski i elegantan izgled.

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima M Performance stražnji spojler Pro, od karbonskih vlakana

M Performance stražnji spojler, od karbonskih vlakana.

Još impresivniji: stražnji spojler M Performance Pro, ugljična vlakna naglašavaju vrhunsku kvalitetu i dinamičan izgled vozila. Optimizira aerodinamiku i pruža još dinamičnije vozne karakteristike.

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima BMW M Performance upravljač

M Performance upravljač.

Zanimljive činjenice: zahvaljujući području hvata od Alcantare, M Performance upravljač pruža izvrstan osjećaj i prianjanje - za još izravniji osjećaj upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka izrađena od crvene kože naglašavaju njegov motorsport karakter.

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima M Performance podne prostirke

M Performance podne prostirke.

Premium izgled, izvanredno prianjanje: M Performance podne prostirke daju individualan sportski ojećaj prostoru za noge, dajući cijelom vozilu dinamičniji izgled. Sa M Performance oznakom. Premium dizajn je naglašen okruženjem u koži s ukrasnim prošivima u kontrastnim bojama i trakom u M bojama.

Pročitajte više
BMW dodaci jesen zima M Performance torbe za gume

M Performance torbe za gume.

Ekskluzivan trkaći osjećaj u garaži: M Performance torbe štite i vozača i vozilo od prljavštine. Jače prianjanje osigurava udoban transport kotača. Zahvaljujući posebnim oznakama, pojedinačne gume se mogu brzo uskladiti u bilo kojem trenutku. U sportskom M Performance dizajnu.  

Pročitajte više

BMW SERVIS IZRAĐEN PO MJERI.

Računajte na nebrojene mogućnosti.

Uživajte maksimalno u hladnoj sezoni i iskoristite BMW Service gdje će se naši stručnjaci pobrinuti za vaš automobil. Naš je posao pobrinuti se da vaš BMW uvijek bude u savršenom stanju kako biste prošli kroz jesen i zimu sigurno i s nesmanjenim zadovoljstvom u vožnji.

BMW dodaci jesen zima žena gleda kroz prozor BMW-a
BMW dodaci jesen zima BMW Value Service

BMW Value Service.

Za modele starije od 5 godina, BMW Value Service nudi prvoklasni servis optimalno prilagođen vašem modelu - s transparentnim i atraktivnim cijenama. Napokon, putem svog BMW servisnog partnera vaš BMW dobiva upravo onaj servis koji zaslužuje - tako da ostane s vama još dugo.
Naručite se online na servis
BMW dodaci jesen zima beskontaktni servis BMW Service

Beskontaktni BMW Service.

BMW Service - u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Mnoge BMW servisne usluge možete bez problema rezervirati i pratiti putem Interneta. I iskoristite svoje vrijeme za zaista važne stvari u životu.
Naručite se online na servis
BMW dodaci jesen zima BMW servis kotača i guma

BMW servis kotača i guma.

Prave gume za hladnu sezonu: dođite na BMW servis guma - ne samo da ćemo vam zamijeniti gume, nego ćemo provjeriti i dubinu profila i kočnice. Naša ponuda za maksimalnu udobnost: očistit ćemo vaše ljetne gume i čuvati ih za vas do proljeća.
Naručite se online na servis