BMW na šumskom putu s muškarcem i ženom

“KIŠA ILI SUNCE: NAŠE GUME VLADAJU.”

Preuzmite kontrolu. Originalni BMW kotači i gume sa zvjezdicom.

Na cesti ste, glazba odjekuje iz zvučnika i odjednom kreće kiša. Preuzmite kontrolu i potražite originalne BMW kotače i gume sa oznakom zvjezdice. Apsolutno pouzdano - s više sigurnosti za loše vremenske prilike, bilo kakve situacije u vožnji i bilo koju cestovnu površinu. Ugodnost i sigurnost u vožnji - za dobro raspoloženje.

Pročitajte više
“KIŠA ILI SUNCE: NAŠE GUME VLADAJU.”Preuzmite kontrolu. Originalni BMW kotači i gume sa zvjezdicom.

TRI UVJERLJIVA RAZLOGA.

Na putu s velikom lakoćom: BMW kotači i gume sa oznakom zvjezdice.

Okrenuti naplatak sa blatobranom, BMW M
Okrenuti naplatak sa blatobranom, BMW M
Fotografija izbliza oznake zvjezdice, BMW kotač
Fotografija izbliza oznake zvjezdice, BMW kotač
BMW naplatak u vožnji sa BMW logotipom
BMW naplatak u vožnji sa BMW logotipom

“MI TESTIRAMO SVE, TAKO DA VI NE MORATE TESTIRATI SVOJU SREĆU.”

Originalni BMW kotači i gume sa oznakom zvjezdice.

Zvjezdica označava da je guma posebno izrađena za BMW - i u skladu s najvišim BMW standardima. Razvoj guma također započinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati do tri godine, a vrhunac je u opsežnom ispitivanju. Gume sa oznakom zvjezdice testirane su u šest općih područja: sigurnost, potrošnja, udobnost, učinkovitost i - karakteristično za BMW - u dva područja užitka u vožnji: stil vožnje i sportsko ponašanje. Pored toga, razvijene su u suradnji s odabranim premium proizvođačima (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli). Jednostavno zatražite od BMW-ovog servisnog partnera gume sa oznakom zvjezdice - precizno odgovaraju, testirane su i sigurne.

BMW kotač sa oznakom zvjezdice, pogled izbliza
Muškarac i žena u šumi sa podignutim rukama u zrak

Napravljen po mjeri.

Svi originalni BMW kotači i gume zasebno su razvijeni za dinamiku vožnje i dizajnerski jezik određenog BMW modela.
Fotografija muškarca i žene u šumi s leđa

Testirano.

Svaka je guma prošla stroga ispitivanja s do 50 različitih kriterija kvalitete (EU oznaka guma zahtijeva sukladnost sa samo tri kriterija).
Nasmijana djevojka ispred planinskog krajolika

Sigurno.

Gume sa oznakom zvjezdice imaju posebno dug životni vijek, vrhunske sigurnosne ocjene i najsuvremeniju run-flat tehnologiju.

SIGURAN I STILSKI SVESTRAN.

Originalni BMW komplet kotača.

Zašto birati kada možete imati sve? S originalnim BMW kompletom kotača sigurnost ide ruku pod ruku sa savršenim stilom. Kada se testiraju originalni BMW kompleti kotača, ništa se ne može prepustiti slučaju. U opsežnim simulacijama i u najtežim situacijama praktične uporabe, oni moraju dokazati da su stekli titulu "Originalni BMW" u svim uvjetima vožnje. Dizajnerska raznolikost različitih stilova nudi svakom kupcu pravi komplet kotača.
BMW naplatak, pogled izbliza
20'' M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M

795 M.

Visoko kvalitetni 20'' M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M u Jet Black mat. TPMS ljetni kompet kotača sa run-flat miješanim gumama.
20" BMW M Performance lakometalni kotač

624 M.

20" BMW M Performance lakometalni kotači, kovani, dvo-bojni mat Black, brušeni. Imaju BMW M logo. Komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
20" BMW M Performance lakometalni kotač

669 M.

20" BMW M Performance lakometalni kotači, kovani, dvo-bojni mat Black, brušeni i sjajni sa vidljive strane. Komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
20" M Performance kovani kotači Multi-spoke stil 732 M

732 M.

Visoko kvalitetni 20" M Performance kovani kotači Multi-spoke stil 732 M u Bicolor Night Gold, sjajno-brušeni. TPMS ljetni komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
22'' M Performance lakometalni kotači Star-spoke stil 749 M

749 M.

Težinom optimizirani 22'' M Performance lakometalni kotači Star-spoke stil 749 M u Bicolor Jet Black, sjajno -tokari. TPMS ljetni komplet kotača sa miješanim gumama.
18'' M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 796 M

796 M.

18'' M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 796 M u Jet Black mat, kompatibilni sa zimskim lancima. TPMS zimski komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
20'' M lakometalni kotači Double-spoke stil 648 M

648 M.

Visoko kvalitetni 20'' M lakometalni kotači Double-spoke stil 648 M u Bicolor Orbit Grey, sjajno-tokareni. TPMS zimski komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
19" M Performance kovani kotači Double-spoke stil 786 M

786 M.

19" M Performance kovani kotači Double-spoke stil 786 M u Jet Black mat sa run-flat gumama, kompatibilni sa zimskim lancima. TPMS zimski komplet kotača.
19'' M lakometalni kotači Double-spoke stil 727 M

727 M.

Visoko kvalitetni 19'' M lakometalni kotači Double-spoke stil 727 M u Bicolor Orbit Grey, sjajno-tokareni. TPMS zimski komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
20'' M lakometalni kotači Star-spoke stil 748 M

748 M.

Visoko kvalitetni 20'' M lakometalni kotači Star-spoke stil 748 M u Jet Black mat, kompatibilni sa zimskim lancima. TPMS zimski komplet kotača sa run-flat gumama.
Kapice ventila BMW od aluminija

Kapice ventila.

Visokokvalitetne kapice ventila od aluminija za učinkovitu zaštitu TPMS aluminijskih ventila. S BMW logotipom.
Kapa glavčine

Kapa glavčine.

Plutajuća kapa glavčine sastoji se od logotipa BMW-a koji se više ne okreće s volanom, već umjesto toga ostaje u ravni.
Sustav zaključavanja vijaka kotača

Sustav zaključavanja vijaka kotača.

Vrhunski, iznimno pouzdan sustav zaključavanja vijaka s kotačima sadrži četiri brave s posebnim BMW vijcima.
Zimski lanci

Zimski lanci.

Zimski lanac “Disc” može se montirati vrlo brzo i jednostavno zahvaljujući fleksibilnom čeličnom obruču i bravici koja se lako učvršćuje.
 • Prednosti kompleta kotača
 • Prednosti lakometalnih kotača

PO VAŠOJ ŽELJI.

Beskonačne mogućnosti: odlučite se za pravi dizajn kotača i guma i učinite da vaš BMW postane jedinstven.

Pročitajte više
Muškarac i žena skaču na livadi u planinskoj dolini, stražnji pogled

SIGURNOST SUSREĆE DINAMIKU.

Originalni BMW komplet kotača i guma.

Kada je riječ o rukovanju bilo kojom cestovnom površinom, svi se slažu da je najvažnije maksimalno prianjanje. Ali univerzalnog rješenja nema. Svaki se model ponaša drugačije i stoga zahtijeva nijansiran pristup. Samo BMW detaljno poznaje jedinstvenu voznu fiziku i jezik dizajna svakog BMW-ovog modela te u skladu s tim prilagođava svoj razvoj guma. Što možete učiniti: redovito mijenjati gume. Vaš BMW servisni partner vam je uvijek na raspolaganju da odgovori na vaša pitanja i ponudi savjet o prikladnoj usluzi.

Pročitajte više

SIGURNOST SUSREĆE DINAMIKU.

Originalni BMW komplet kotača i guma.

Gazni sloj ljetnih guma, pogled izbliza

Ljetne gume.

Idealna guma za toplih mjeseci u godini: ljetne gume predstavljaju optimalni komfor, akustiku i otpor kotrljanja. Posebna struktura njihovog dezena ima gazni sloj koji ne postaje previše mekan čak i pri vrlo visokim temperaturama. S većim blokovima gazišta i manjom strukturom lamela, oni pouzdano sprječavaju akvaplaning i nude veću stabilnost smjera i preciznost upravljanja čak i pri velikim brzinama. Ne samo što vašu vožnju čini sigurnijom, već nudi i vrhunsku udobnost i rukovanje čak i pri velikim brzinama. Dobro je znati: kada temperature pređu 7° C, vaše gume treba promijeniti u ljetne.

Pročitajte više
Skice zimskih i ljetnih guma na cesti

Zimski kotači.

Savršeno za zimske uvjete na cesti. Zahvaljujući posebnoj gumenoj smjesi, zimske gume su sigurnije na cesti na temperaturama nižim od 7° C. Također su opremljeni uzdužnim i vodoravnim rebrima koji se otvaraju prilikom kotrljanja. Ovo stvara rubove prianjanja koji osiguravaju visoku vuču i stabilnost smjera na snijegu i blatu - odlučujući sigurnosni faktor. Dodatna sigurnost u prednosti je kraći put kočenja u odnosu na ljetne gume, koji je u vlažnim uvjetima i do 10% manji na ledu i snijegu.

Pročitajte više
Skice zaustavnog puta s različitim profilima guma

Zaustavni put.

Znatne razlike u zaustavnom putu u istom modelu rezultat su ne samo svojstava proizvoda, već i stanja na cesti - mogu povećati zaustavni put deset puta, npr. na skliskim cestama. Da bi isti bio što kraći, preporučujemo sezonske originalne BMW kompletne kotače i gume sa oznakom sa zvjezdicom, koji se idealno podudaraju s BMW-om. Dubina gaznoga sloja osobito je važna za prikladnost gume: stručnjaci preporučuju promjenu gume ako je dubina gaznoga sloja manja od 4 mm.

Pročitajte više
Muškarac sa sunčanim naočalima ispred plavog BMW-a

36 MJESECI OSIGURANJA NA BMW GUME.

Svi originalni BMW kompleti kotači s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranja guma. Važi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi vam optimalnu zaštitu uz do 100% nadoknade troškova.

 • Pokrivenost
 • Nadoknada štete

RJEČNIK BMW KOTAČA I GUMA.

Rječnik sadrži definicije za sve što se odnosi na kotače i gume.

 • Komponente gume
 • Bočna strana gume
 • RDC senzori
 • Cjelogodišnje gume
 • Dubina gaznoga sloja
 • Run-flat
 • Vrste guma