ŽIVOT SA STILOM.

Dobrodošli u BMW Lifestyle.

ŽIVOT SA STILOM. Dobrodošli u BMW Lifestyle.

BMW LIFESTYLE CENTAR U ZAGREBU

Posjetite nas u našem BMW Lifestyle centru u Zagrebu i pogledajte najnovije artikle iz kolekcija namijenjenih aktivnom provođenju slobodnog vremena.

Proizvodi iz BMW Lifestyle programa mogu se naručiti u svim našim poslovnicama.

BMW Lifestyle centar
Folnegovićeva 12, 10000 Zagreb
Tel: 01/6301-941
Fax: 01/6301-951

Pročitajte više

KOLEKCIJA BMW LIFESTYLE: ZA LJUBITELJE DINAMIČNOSTI.

Otmjeno, moćno, razigrano. Ništa ne opisuje duh BMW-a bolje od nove kolekcije BMW Lifestyle nadahnutog dizajna. Odjeća visoke kvalitete za sve vrste aktivnosti, široka paleta iznimno funkcionalnih rješenja za prtljagu i genijalni dodaci omogućuju i malim i velikim ljubiteljima BMW-a da pokažu što ih pokreće. Prolistajte najnoviji katalog i dopustite si da vas nadahnemo.

KOLEKCIJA BMW SPORTS.

Svaka aktivna osoba zna onaj osjećaj koji vas oslobađa, daje vam ne samo novu energiju nego i snagu za izvrsnost. I to je ono što vi i mi iz BMW-a imamo zajedničko - užitak je ono što nas pokreće! Bez obzira idete li na trčanje, istražiti nove golf terene ili navijati s tribina trkališta - svoju unutarnju snagu pronađite u visokokvalitetnoj kolekciji BMW Sports.

BMW SHOP ONLINE

Sve dostupne proizvode iz BMW Lifestyle programa možete pregledati na internacionalnoj internetskoj stranici BMW Shop Online.

Pročitajte više