BMW M GmbH

M. NAJMOĆNIJE SLOVO NA SVIJETU.

BMW M

BMW M GmbH: Za individualce.

Automobilistički sport naša je strast. Užitak u vožnji naša je misija. Savršenstvo je naša motivacija. I uvijek imamo jedan cilj: stvoriti automobile koji će postati legende. Ne pristajemo na kompromise.

M. NAJMOĆNIJE SLOVO NA SVIJETU.BMW M GmbH: Za individualce.

Automobilistički sport naša je strast. Užitak u vožnji naša je misija. Savršenstvo je naša motivacija. I uvijek imamo jedan cilj: stvoriti automobile koji će postati legende. Ne pristajemo na kompromise.

Pročitajte više
M automobili: osjetite strast

M AUTOMOBILI: OSJETITE STRAST.

Rođeni na trkaćoj stazi, spremni za svaku cestu: to je moto M automobila. Nadahnuti automobilističkim sportom, ti ekskluzivno opremljeni automobili s lakoćom ispunjavaju najstrože zahtjeve u pogledu okretnosti, dinamičnosti i snage. Snažni motori u kombinaciji s upečatljivim dizajnom i izraženom praktičnošću omogućuju vam da osjetite koliko je strasti uloženo u proizvodnju svakog automobila.

BMW Individual
BMW Individual
BMW Individual
BMW Individual

BMW INDIVIDUAL.

Definirati vlastito poimanje luksuza najveći je od svih luksuza: dizajnirajte svoj BMW točno onako kako želite s pomoću ekskluzivne opreme iz kolekcije BMW Individual. Kombinacija upečatljivih boja, kože vrhunske kvalitete, ukrasnih umetaka od plemenita drva i druge jedinstvene opreme omogućuje vam da personalizirate svoj BMW i nadahnete osjetila. Napravite korak dalje i ostvarite svoj san o zaista jedinstvenom automobilu: nenadmašnim stilom i savršenom izradom BMW Individual Manufaktur ispunit će vaše želje i stvoriti jedinstveno vozilo koje donosi jedinstven užitak u vožnji te maksimalno odražava vašu osobnost.

M oprema i paketi: savršena kombinacija

M OPREMA I PAKETI: SAVRŠENA KOMBINACIJA.

M oprema i paketi sastoje se od brojnih međusobno usklađenih dijelova: od ovjesa i dizajna do lakometalnih kotača i motora.

BMW Driving Experience

BMW DRIVING EXPERIENCE: STRAST KOJA OSTAVLJA TRAG.

Steknite iskustvo izvan cesta ograničenih prometnim propisima. Doživite zakone fizike u ekstremnim vozačkim situacijama i naučite tehniku sigurne vožnje. Osjetite duh klasičnih automobilističkih utrka na pravim trkaćim stazama: sve to i još više nudimo vam u sklopu brojnih programa za poduku vozača koje, među ostalim, provodimo i u M automobilima. Ukratko: BMW Driving Experience.

Automobili BMW M Performance

AUTOMOBILI BMW M PERFORMANCE: POWERED BY M.

Automobili BMW M Performance plod su naše strasti prema snazi i dinamičnim voznim svojstvima. Razvijeni su s posebnom pozornošću za detalje i na temelju iskustva inženjera odjela BMW M, a rezultat su vozila iznimno sportskog karaktera s jedinstvenom kombinacijom dinamičnosti, udobnosti i praktičnosti za svakodnevnu uporabu. Dodatna oprema BMW M Performance donosi duh automobilizma na običnu cestu: inovativni dijelovi za naknadnu ugradnju koji nose ekskluzivan potpis „Powered by M” razvijeni su u suradnji s tvrtkom BMW M GmbH i predstavljaju savršenu osnovu na kojoj svoj BMW možete učiniti još sportskijim.

BMW M u natjecanju MotoGP™
BMW M u natjecanju MotoGP™
BMW M u natjecanju MotoGP™
BMW M u natjecanju MotoGP™

BMW M U NATJECANJU MOTO GP™.

Duga i uspješna suradnja: od 1999. godine BMW M je „Službeni automobil natjecanja MOTOGP” te snažan i pouzdan partner društva Dorna Sports, organizatora natjecanja MotoGP. Temelj partnerstva čine sigurnosni automobili i flota službenih automobila. Ove sezone flotu čini pet modela BMW M i M Performance, na čelu sa sigurnosnim automobilom BMW M4 Coupé. Posljednjih godina BMW M GmbH neprestano širi svoje aktivnosti u natjecanju MotoGP. Od 2003. na kraju svake sezone vozaču koji je tijekom sezone ostvario najbolje rezultate u kvalifikacijama dodjeljuje se cijenjena nagrada BMW M. Posjetitelji događaja BMW M MotoGP Experience imaju priliku uživati u nezaboravnom trkaćem vikendu tijekom kojeg im je omogućen ekskluzivan uvid u događanja iza kulisa utrka motocikala na najvišoj razini, uključujući i posjet garažama u pratnji bivšega svjetskog prvaka Lorisa Capirossija te, kao vrhunac vikenda, vožnja aktualnim sigurnosnim automobilom BMW M. To su samo neke od aktivnosti odjela BMW M u natjecanju MotoGP. Više informacija o suradnji s natjecanjem MotoGP dostupno je na sljedećem linku: