Sjedište BMW Grupe

BMW GRUPA - USPJEŠNA NA MEĐUNARODNOJ RAZINI.

Društvo

Sa svojim markama BMW, MINI, Rolls-Royce i BMW Motorrad BMW Grupa je vodeći svjetski proizvođač premium automobila i motorkotača te pružatelj premium usluga financiranja i mobilnosti. Grupa ima radnu snagu od otprilike 125.000 zaposlenika širom svijeta.

Odnosi s ulagačima

Financijska izvješća BMW Grupe, ostali važni datumi i objave, kao i trenutna cijena BMW dionica, informacije o dividendama i obveznicama možete pronaći na mrežnoj stranici BMW Grupe, u dijelu vezanom za odnose s ulagačima.

Pročitajte više

Odgovornost

Uspjeh BMW Grupe uvijek se temeljio na dugoročnom razmišljanju i odgovornom djelovanju. Društvo je stoga uspostavilo ekološku i društvenu održivost kroz lanac vrijednosti, sveobuhvatnu odgovornost za proizvod i jasnu predanost očuvanju resursa kao sastavnog dijela svoje strategije.

Pročitajte više

Karijere

Strast u stvaranju novih puteva, razmišljanju prema budućnosti i stvaranju novih mogućnosti je naša zajednička pokretačka sila u BMW Grupi. Zato tražimo zaposlenike koji donose timski duh i inicijativu - i volju za kontinuiranim učenjem. Želite li podijeliti svoju strast i započeti svoju karijeru u BMW Grupi? Istražite naše trenutne ponude za zaposlenjem i poslovna okruženja širom svijeta na sljedećoj poveznici:

Pročitajte više