Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G14-inspire

BMW M850i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10,0–9,9
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 229–225

Ilustracije prikazuju opcijsku opremu.

Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji električne energije utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom VO (EU) 715/2007 u verziji koja je primjenjiva u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.

Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Auto centar Tomić.

Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP uredbi i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze povezane s vozilom ili druge trošarine koje se temelje (barem između ostalog) na emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.