BMW X5 putuje kroz grad noću

POSVE NOVI BMW X5.

Benzin Dizel Plug-in Hybrid

Motor i vrsta goriva

POSVE NOVI BMW X5.

Benzin Dizel Plug-in Hybrid

Motor i vrsta goriva

Vođa je stigao i postavlja nova pravila: potpuno novi BMW X5. Njegova je pojava jasna za sve - uspravna, snažna i elegantna. Moćna jednodijelna dvostruka maska upućuje na ono što će se dogoditi kad treba duboko udahnuti. A sjajni X dizajn prednjih svjetala ne ostavlja sumnje o tome tko će preuzeti vodstvo. Opremljen novim tehnologijama za veću sigurnost i maksimalnu voznu dinamiku na svakoj površini, novi BMW X5 zna gdje ide. I kako doći prvi.


BMW X5 xDrive40i(3)*:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.8–8.5
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 200–193

 

Pročitajte više

KVALITETE VOĐE ZA ČISTU PETICU

 • 01 Karakteristična X laserska svjetla s plavim elementima
 • 02 Maksimalna vozna dinamika zahvaljujući paketu xOffroad s 2-osovinskim zračnim ovjesom
 • 03 Tipični X dizajn interpretiran impresivnom snagom
 • 04 Savršene poveznice zahvaljujući inovativnoj tehnologiji povezanosti i pomoći vozaču
 • 05 Pametno upravljanje prostorom prtljažnika* za maksimalnu udobnost
Bočni pogled na BMW X5, uz obje otvorene sekcije prtljažnika
Prtljažnik BMW-a X5

SAVRŠENO UPRAVLJANJE.

Prtljažni prostor BMW-a X5 nudi novu generaciju udobnosti. Za praktično utovarivanje i pražnjenje, donji i gornji dio podijeljenog prtljažnika može se otvoriti i zatvoriti u potpunosti električno. U kombinaciji s opcijom Comfort Access, potreban je samo kratak pokret stopalom ispod stražnjeg branika. Paket prtljažnika* garantira red i sigurnost. Kada se vrata prtljažnika otvore, električni pokrov prtljažnika se uvlači i nestaje ispod podnog umetka pritiskom na tipku, klizne i protuklizne tračnice pružaju prtljazi potrebnu podršku tijekom kretanja.

Novi BMW X5 utjelovljuje DNA BMW X obitelji. U svojoj četvrtoj generaciji ovaj model daje najsnažniju izjavu do sada u smislu dojma i modernosti. Određuje novi jezik X dizajna na robustan, jasan i precizan način. Nova unutrašnjost nudi još više luksuza i intuitivan koncept upravljanja.
Adrian van Hooydonk, voditelj dizajna BMW Grupe
Kokpit i koncept upravljanja BMW-om X5

UPRAVLJAČKI CENTAR.

Inovativni koncept upravljanja BMW-om X5.

Inovativni koncept upravljanja BMW operativnog sustava 7.0 omogućava još lakši rad funkcija vozila putem gesta, govora, zaslona osjetljivog na dodir i iDrive sustava - vrlo intuitivno. U tu je svrhu nadograđena funkcionalnost kontrolera. Na primjer, sve digitalne usluge poput aplikacija sada se mogu izravno odabrati.

Pročitajte više

UPRAVLJAČKI CENTAR.

Inovativni koncept upravljanja BMW-om X5.

BMW TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor BMW-a X5

UZOR ZA RAVNOTEŽU IZMEĐU POSLOVNOG I PRIVATNOG ŽIVOTA.

BMW TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

BMW X5 xDrive40i* izvlači snagu iz svog punog raspona. Uz vrhunsku vučnu snagu pogona na sve kotače xDrive, profinjen BMW TwinPower Turbo motor pruža maksimalnu snagu koji obećava pravo zadovoljstvo u vožnji na najvišoj razini. Šesterocilindarski benzinski motor razvija punu snagu od 250 kW (340 KS), s gorivom koja se ubrizgava u cilindre do 350 bara za još učinkovitije izgaranje. Tlak koji BMW X5 pouzdano prevodi u vrhunske performanse.

Pročitajte više

UZOR ZA RAVNOTEŽU IZMEĐU POSLOVNOG I PRIVATNOG ŽIVOTA.

BMW TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

Stražnji pogled na BMW X5 M50d s gradom u pozadini

FOTOGRAFIJE I FILMOVI

Prikaz BMW-a X5 M50d tijekom vožnje noću u gradu

POSVE NOVI BMW X5 M50d.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Ovdje prikazane vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije utvrđene su prema Europskoj Uredbi (EK) 715/2007 u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Oznake se odnose na vozila s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu i može varirati tijekom konfiguracije.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za trošarine vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

  * Predviđena dostupnost od Q4/2018.