BMW X5 M50d na cesti u gradu noću

VUK LOVI ČOPOR.

Potpuno novi BMW X5 M50d.

BMW MPerformance

VUK LOVI ČOPOR.

Potpuno novi BMW X5 M50d.

VUK LOVI ČOPOR.Potpuno novi BMW X5 M50d.

Potpuno novi BMW X5 je događaj. Inženjeri su napravili BMW X model koji redefinira što je izvedivo u pogledu maksimalne snage, dinamike i okretnosti. Pokreće ga još učinkovitiji M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski dizelski motor. Sila koja se precizno primjenjuje na cestu pomoću prilagodljivog M ovjesa Professional. Pravi M Performance automobil - za sve koji očekuju više.

BMW X5 M50d(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.2–6.8
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 190–179

Pročitajte više
M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski dizelski motor BMW-a X5 M50d

RADOHOLIČAR.

M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski dizelski motor.

RADOHOLIČAR.

M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski dizelski motor.

Snažan karakter nastavlja se razvijati. Baš kao i novi M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski dizelski motor s dva niskotlačna i dva visokotlačna turbopunjača. Rezultat je još više maksimalne snage, vrlo okretna reakcija i 760 Nm zakretnog momenta koji se čini nepogrešiv čak i pri malim brojevima okretaja. Jedinica visokih performansi razvija 294 kW (400 KS) i ubrzava BMW X5 M50d od 0 do 100 km /h u samo 5.2 sekundi.

Pročitajte više
Novi BMW X5 M50d pokazuje što vozilo sportskih aktivnosti s M genima i xDrive opcijom može proizvesti: vrhunsku dinamiku i okretnost uz optimalnu vučnu snagu.
Jörn Sieke, upravljanje M Automobilima i BMW Individual proizvodima
Unutrašnjost BMW-a X5 M50d s kokpitom, zaslonom s instrumentima i središnjom konzolom
Detaljan prikaz ploče s instrumenatima BMW-a X5 M50d
Gazišta pragova vrata s BMW Individualnom natpisom BMW X5 M50d

STARTNA POZICIJA U SVAKOM SJEDALU.

Unutrašnjost BMW-a X5 M50d je suština sportskog ponašanja i ekskluzivnosti. M-specifičan natpis na gazištima pragova vrata i u klasteru instrumenata jamče brži rad srca. Kokpit je idealno prilagođen vozaču i M kožni upravljač savršeno leži u ruci. Materijali u visokokvalitetnoj završnoj obradi kao što su opcijska kvalitetna BMW Individual koža 'Merino' Tartufo sjedala, BMW Individual zaslon s instrumentima u koži i letvica unutrašnjosti u Aluminium Mesh Effect dark boji stvaraju sportski ambijent.

BMW X5 M50d stoji na cesti noću s gradom u pozadini

IMA SITUACIJU POD KONTROLOM.

Ovjes BMW-a X5 M50d.

IMA SITUACIJU POD KONTROLOM.

Ovjes BMW-a X5 M50d.

Kada putujete u BMW-u X5 M50d, odmah primijetite kakav treba biti osjećaj savršene prilagodbe. Uravnoteženo rukovanje, tipična okretnost i maksimalna preciznost - inženjeri su optimizirali svojstva ovjesa i reakcija upravljanja kako bi postigli taj rezultat. Načini vožnje "Sport" i "Sport +" omogućuju još čvršću i sportskiju postavku za dodatni prilagodljivi M ovjes Professional. U kombinaciji s integriranim aktivnim upravljačem i opcijom xDrive, rezultat je vozna dinamika bez premca u ovoj klasi.

Pročitajte više
Tri BMW M Performance automobila stoje na mokrom asfaltu

POJAČANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

M Performance automobili.

BMW MPerformance

POJAČANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

M Performance automobili.

Stražnji pogled na BMW X5 M50d s gradom u pozadini

FOTOGRAFIJE I FILMOVI

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Ovdje prikazane vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije utvrđene su prema Europskoj Uredbi (EK) 715/2007 u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Oznake se odnose na vozila s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu i može varirati tijekom konfiguracije.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za trošarine vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.