BMW X5 G05 2018 Mineral White metalik tročetvrtinski prednji prikaz u vožnji noću
Potrošnja goriva, kombinirana12.3-1.2 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizelPlug-in Hibrid

THE X5

BMW X5: SVE ZNAČAJKE

Potrošnja goriva, kombinirana12.3-1.2 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizelPlug-in Hibrid
THE X5BMW X5: SVE ZNAČAJKE

Opremljen s novim tehnologijama za još više sigurnosti i maksimalne vozne dinamike na svakoj podlozi, BMW X5 zna gdje ide.

BMW X5 xDrive40i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.7–8.9
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 244–204

Pročitajte više

DOŽIVITE VOZNU DINAMIKU BMW-A X5 U OVOM VIDEU.

BMW X5 nudi zadovoljstvo u vožnji na bilo kojem terenu zahvaljujući poboljšanoj BMW TwinPower Turbo pogonskoj jedinici i izvanrednoj vučnoj snazi pogona na sve kotače BMW xDrive. Opcionalno dostupan xOffroad paket pruža fino podešavanje: četiri moguća off-road načina precizno prilagođava pogon na sve kotače trenutnim uvjetima na voznoj podlozi.

Pročitajte više
BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor BMW X5 G05 2018

Vozilo prikazano u videu pokazuje opcionalnu opremu koja više nije dostupna.

Pročitajte više

BMW X5: IZVRSNO PRIANJANJE S xOFFROAD PAKETOM.

Način vožnje xSand BMW X5 G05 2018 Mineral White metalik bočni prikaz u vožnji na pijesku

xSand.

Sljedeći parametri su podešeni u off-road načinu rada "xSand": dodatni odmak od tla od 20 mm, off-road ABS se može aktivirati pri brzini od 10 km/h, lako kontroliran odziv papučice gasa. Rezultat: optimalno prianjanje čak i na neravnim cestama.
Način rada xGravel BMW X5 G05 2018 Mineral White metalik bočni prikaz u vožnja na rahlom, kamenitom tlu

xGravel.

Ako aktivirate "xGravel" način rada, podešeni su sljedeći parametri: dodatni odmak od tla od 20 mm, off-road ABS se može odmah aktivirati, ugodan odziv papučice gasa. Rezultat: savršena ravnoteža glatkoće rada i sigurnosti na rahlom, kamenitom tlu.
Offroad način rada xRocks BMW X5 G05 2018 Mineral White metalik bočni prikaz

xRocks.

U off-road načinu rada "xRocks" podešeni su sljedeći parametri: dodatni odmak od tla 40 mm, off-road ABS se može aktivirati pri brzini od 10 km/h, lako kontroliran odziv papučice gasa. Rezultat: dosljedan pogon i puno prostora ispod vozila.
Način rada xSnow BMW X5 G05 2018 Mineral White metalik bočni prikaz u vožnji na snijegu

xSnow.

Kad je zaleđeno i sklisko, sljedeći parametri su podešeni u "xSnow" načinu rada: aktiviran je DSC, pneumatski ovjes je podešen na normalnu razinu, vozilo kreće u drugom stupnju prijenosa. Rezultat: čak i na skliskim cestama osigurano je prianjanje.

BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID.

Najbolje od oba svijeta: s BMW-om X5 xDrive45e, možete doživjeti održivu mobilnost i učinkovitu voznu dinamiku. Istražite brojne prednosti ovog inovativnog BMW hibridnog vozila.

Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e G05 tročetvrtinski bočni prikaz punjenje
Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e G05 prednji prikaz ispred garaže s modelom

Plug-in hibridna tehnologija BMW-a X5 xDrive45e.

BMW X5 xDrive45e plug-in hibrid kombinira BMW eDrive tehnologiju električnog pogona sa snažnim BMW motorom s unutarnjim izgaranjem. Zajedno, ove dvije pogonske jedinice stvaraju svestrano iskustvo vožnje - ovisno o načinu vožnje, vožnji bez emisije, gotovo tihoj i s dovoljno rezervi čak i za udaljenija odredišta.
Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e G05 tročetvrtinski prednji prikaz u vožnji na ulici

Načini vožnje BMW-a X5 xDrive45e.

Potpuno električan na putu do posla ili snažan i dinamičan na vikend putovanju - s električnim dosegom do 88 kilometara, BMW X5 xDrive45e nudi sve mogućnosti. Dok je na cesti, inteligentni načini vožnje u svakoj situaciji osiguravaju optimalnu interakciju motora s unutarnjim izgaranjem i električnog motora.
Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e G05 bočni prikaz ispred garaže s modelom

Punjenje BMW-a X5 xDrive45e.

Bilo kod kuće ili na putu: BMW Charging nudi vam prilagođena rješenja za punjenje vašeg BMW-a X5 plug-in hibrida. * ponuda specifična za tržište
Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e G05 navigacijski sustav krupni plan

Digitalne usluge za BMW X5 xDrive45e.

BMW vam nudi inovativne digitalne usluge koje čine svakodnevicu s vašim BMW-om X5 xDrive45e još lakšom i praktičnijom. BMW Connected Charging pouzdano vas usmjeava do najbližih punionica na vašoj ruti i pruža dodatne detaljne informacije.

DIZAJN BMW-a X5.

BMW X5 G05 2018 Mineral White metalik tročetvrtinski prednji dio u mirovanju noću

Prednji dio.

Velika, blago heksagonalna prednja rešetka, opcionalno lasersko svjetlo s plavim X elementima i snažni otvori za zrak BMW-a X5 pretvaraju snagu i dinamiku u uzbudljivi dizajnerski jezik.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 Mineral White metalik tročetvrtinski stražnji prikaz

Stražnji dio.

Vodoravne linije na stražnjem dijelu novog BMW-a X5 naglašavaju visoku funkcionalnost ovog vozila: "Split Tailgate" mogu se otvoriti i zatvoriti u dva dijela, potpuno električno i to pritiskom na tipku.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 kokpit

Kokpit.

U unutrašnjosti BMW-a X5, jasan dizajnerski jezik s visokokvalitetnim materijalima rezultira ekskluzivnim ambijentom koji nudi atmosferu otvorenog prostora zahvaljujući opcionalnom panoramskom staklenom krovu. Opcionalni stakleni elementi na ručici mjenjača, BMW kontroler, Start/Stop tipka i kontrola glasnoće pružaju jedinstveno iskustvo dizajna na kokpitu.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 dodaci

Dodaci.

Velikodušan osjećaj prostora u BMW-u X5 proteže se se i na drugi red sjedala. Ako ukupno pet sjedala nije dovoljno, možete proširiti raspoloživi kapacitet sjedala straga s dva dodatna sjedala u trećem redu sjedala.

DODACI I BMW M PERFORMANCE DIJELOVI ZA BMW X5.

BMW M Performance dijelovi omogućuju vam da date svom BMW-u X5 maksimalnu količinu trkaćeg karaktera. Izaberite između optički poboljšanih dizajnerskih značajki za eksterijer, kao i atraktivnih kovanih i lakometalnih naplataka. S originalnim BMW dodacima, prilagođavate svoj BMW svojim osobnim željama: proizvodi se savršeno slažu s BMW-om X5 u smislu kvalitete, dizajna i performansi.

20’’ lakometalni naplatak Star-spoke 748 M BMW X5 G05 2018 vanjština

20" lakometalni naplatak Star-spoke 748 M Jet Black mat.

Visokokvalitetni 20’’ naplatak od lakih legura Star-spoke 748 M je dizajniran u izvedbi Jet Black mat s M logotipom u boji te daje vozilu izuzetno sportsku pojavu svojim ekskluzivnim izgledom. Pojedinačni prednji kotač, veličina naplatka 9J x 20, bez gume.
22’’ M Performance lakometalni naplatak Star-spoke 749 M u izvedbi Bicolor BMW X5 G05 2018 vanjština

22" M Performance lakometalni naplatak Star-spoke 749 M u Bicolor izvedbi.

Visokokvalitetan, 22'' M Performance lakometalni naplatak optimizirane mase Star-spoke 749 M dizajniran je u izvedbi Bicolor Jet Black, visokog sjaja, s M logotipom u boji i natpisom M Performance. Pojedinačni prednji kotač, veličina kotača 9,5J x 22, bez gume.
BMW krovna kutija 520 crna/titan srebrna BMW X5 G05 2018 vanjština

BMW krovna kutija 520 crna/titan srebrna.

Moderna krovna kutija u crnoj boji s titan srebrnim bočnim stranama ima kapacitet od 520 litara i kompatibilna je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, prikladna je za utovar i može se zaključati za zaštitu od krađe.
BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0 BMW X5 G05 2018 vanjština

BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0.

BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0 je lagan, ali čvrst te može nositi do 60 kg. Izuzetno jednostavan za korištenje, može prevoziti dva bicikla ili e-bicikla (proširivo na tri bicikla). Njegova funkcija naginjanja omogućuje lagani pristup prtljažniku u bilo kojem trenutku.
BMW prednje podne prostirke za sve vremenske prilike BMW X5 G05 2018 unutrašnjost

BMW prednje podne prostirke za sve vremenske uvjete.

Skrojene po mjeri, izdržljive podne prostirke s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i nečistoće. Crne boje, s umetkom od nehrđajućeg čelika.
BMW univerzalna kuka crna, Travel & Comfort BMW X5 G05 2018 unutrašnjost

BMW univerzalna kuka crna, Travel & Comfort

Univerzalna kuka Travel & Comfort sustava omogućuje vješanje odjeće ili laganih vrećica na naslon kako se zaštitile od prljavštine u prostoru za noge. Zahvaljujući spojnici, univerzalna kuka se može lagano postaviti na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu "Travel & Comfort".
Prostirka za prtljažni prostor BMW X5 G05 2018 unutrašnjost

Prostirka za prtljažni prostor.

Protuklizna, vodootporna i izdržljiva podloga za prtljažnik, s izdignutim obrubom sa svih strana štiti prtljažni prostor od nečistoće i vlage. U crnoj boji savršeno nadopunjuje unutrašnjost vozila s osnovnom opremom.
M Performance stražnji difuzor karbonska vlakna BMW X5 G05 2018 vanjština

M Performance stražnji difuzor od karbonskih vlakana.

100% visokotehnološki. 100% motorsport karakter. 100% centar pažnje. Stražnji difuzor je napravljen od karbonskih vlakana koja su pažljive ručne izrade. Stvara još dinamičniju pojavu - i čini mišićavi izgled vozila još impresivnijim.
M Performance stražnje krilce karbonska vlakna BMW X5 G05 2018 vanjština

M Performance stražnje krilce od karbonskih vlakana.

Široki dizajn: M Performance stražnja krilca proširuju stražnji dio vozila, naglašavajući njegov sportski, ekskluzivni izgled. Izrađena su od visokokvalitetnih karbonskih vlakana kako bi se savršeno uklopila u dizajn vozila i kako bi bila u savršenom skladu s ostalim dijelovima vanjštine izrađenim od karbonskih vlakana.
M Performance poklopac vanjskog retrovizora karbonska vlakna BMW X5 G05 2018 vanjština

M Performance poklopac vanjskog retrovizora od karbonskih vlakana.

Precizno ručno izrađeni od karbonskih vlakana, upečatljivi poklopci vanjskih retrovizora naglašavaju visokotehnološki pedigre vozila. Njihov dinamični dizajn osigurava privlačan premium izgled i dodaje individualni atletski osjećaj.
M Performance upravljač BMW X5 G05 2018 vanjština

M Performance upravljač.

Čvrsti argumenti: Zahvaljujući području hvata od Alcantare, M Performance upravljač pruža izvrstan osjećaj i prianjanje - za još izravniji osjećaj upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka izrađena od crvene kože naglašavaju njegov motorsport karakter.
M Performance navlake papučica od nehrđajućeg čelika BMW X5 G05 2018 unutrašnjost

M Performance navlake papučica od nehrđajučeg čelika.

Minimalistički dizajn, precizna izrada: Zahvaljujući asimetričnom dizajnu, navlake papučica od nehrđajućeg čelika daju prostoru za noge prepoznatljiv dinamičan visokotehnološki izgled. Savršena nadopuna ostalim M Performance proizvodima.

POVEZIVOST I DIGITALNE USLUGE U BMW-u X5.

BMW X5 ima najnoviju generaciju BMW tehnologija za povezivost. Inteligentne digitalne usluge i sustavi za pomoć vozaču stvaraju besprijekornu vezu s vanjskim svijetom i nude vam maksimalnu udobnost i najveću moguću sigurnost zahvaljujući intuitivnom radu.

Zaslon ploča s isntrumentima Driving Assistant Professional BMW X5 G05 2018 kokpit

Driving Assistant Professional.

Opcija Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Osim sadržaja opcije Driving Assistant, uključuje i Steering and Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Lane Change and Emergency Stop Assistant te Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
BMW X5 G05 2018 unutrašnjost vozač koristi Connected Navigation

Connected Navigation.

Pokušavate pronaći parkirno mjesto u blizini vašeg odredišta? Ovo je jednostavan zadatak s Parking Space Assistant. Predlaže slobodna mjesta na velikim parkiralištima ili na ulici i na temelju vašeg odabira pronalazi najbolju rutu za vas s najvećom vjerojatnošću raspoloživog prostora. Parkiranje možete platiti i bez gotovine, koristeći PARK NOW. Period je tri godine.
Žena pije kavu dok ažurira softver svojeg BMW-a X5 putem Remote Software Upgrade G05 2018

Remote Software Upgrade.

Najnovija verzija softvera uvijek u vozilu. Uz opciju Remote Software Upgrade, vaš će BMW uvijek biti ažuriran. Jednostavno možete preuzeti nadogradnje putem aplikacije My BMW App ili SIM kartice instalirane u vozilu, a zatim ih instalirati. Na taj se način aktiviraju i ostale dostupne funkcije u vašem BMW-u.
Connected Package Professional BMW X5 G05 2018

Connected Professional paket.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, integracija pametnog telefona uklj. Apple CarPlay i Android Auto ili In-Car Experiences? Zašto naručiti pojedinačne opcije kad možete imati sve? Pomoću Connected Professional paketa ove usluge možete dobiti od BMW ConnectedDrive usluge.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW X5 G05 2018 kokpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

Komunicirajte sa svojim vozilom pomoću sustava BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovorite prirodne naredbe za upravljanje brojnim funkcijama vozila. Može objasniti sve o vašem vozilu i pomaže vam da još bolje upoznate svoj BMW.

TEHNIČKI PODACI BMW X5.

BMW X5 xDrive40i i ostali motori.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

245 (333)/5,500-6,250

Najveća brzina u km/h:

243

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

5.9-5.7

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

10.7-8.9

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

244–204

Linijski crtež BMW X5 dimenzije
BMW kotači i gume EU oznaka guma pogled izbliza

BMW KOTAČI I GUME.

Gume za naša vozila podvrgavamo strogim ispitivanjima s do 50 različitih kriterija kvalitete - znatno više od propisanih jedinstvenim propisom o označavanju guma koji vrijedi u cijeloj Europi. Ovdje ćete pronaći sve informacije o svojstvima guma koje se koriste u BMW-u.

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING BMW X5.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X5.

BMW X5 stoji prikaz iz ptičje perspektive

Vozite ga brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o privlačnim financijskim rješenjima i leasing ponudama za vaš novi BMW X5.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW X5.

Zaposlenik BMW servisa pomaže kupcu

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Imate li bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW X6, molimo kontaktirajte najbližeg BMW Partnera. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW X5.

Zaposlenik BMW servisa pozdravlja kupca

#whateverhappens. Svestrano bezbrižno putovanje: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja za odabrani rok trajanja ili kilometraže.

Sadržaj servisnog paketa:

 • Servis provjere vozila u skladu s BMW specifikacijama
 • Servis mikrofiltera
 • Servis kočne tekućine

BMW X5 xDrive40i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10,7–8,9
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 244–204

BMW X5 xDrive45e:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1,7–1,2
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 40–27
Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 27,7–24,3

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu određeni su u skladu s obveznim mjernim postupkom i u skladu su s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP testnom ciklusu uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Za novotestirana vozila od 01.01.2021. Službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva, potrošnja električne energije i emisija CO2 BMW-a X5.

 • BMW X5 xDrive40i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 10.7-8.9
  Emisije CO2 u g/km (kombinirano): 244-204

  BMW X5 xDrive45e*:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 1.7-1.2
  Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 40-27
  Potrošnja električne energije kombinirana u kWh/100 km: 27.7-24.3

  *Na temperaturama ispod 0 stupnjeva Celzijusa, čisto električni način vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija ne zagrije do radnog stanja nakon što je vozilo prešlo nekoliko kilometara.

  Prikazane vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema Europskoj uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjivala u vrijeme homologacije. Slike se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su prema Direktivi 1999/94/EZ i Europskoj uredbi u njezinoj važećoj verziji. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednostima CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvaditi iz „priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila“, koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html