Pogled sprijeda BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey
Motor i vrsta goriva7.6–6.9 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel

THE X2

BMW X2

Motor i vrsta goriva7.6–6.9 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel
THE X2BMW X2

Apsolutno jedinstven. Ekstremno izuzetan. BMW X2 svoje sportske ambicije jasno iskazuje već na prvi pogled. Zahvaljujući svom hrabrom atletizmu, pruža dinamičnu i okretnu izvedbu koja je bez premca u ovoj klasi. Zajedno s visokokvalitetnim interijerom i brojnim inovativnim tehnologijama, to je ekstrovertirani protagonist nove ere. Jeste li spremni?

Pročitajte više

DIZAJN BMW X2.

Svojim ekstrovertiranim dizajnom i coupé karakterom, BMW X2 redefinira upečatljivo sportski izgled na ulici. Istovremeno, jedinstveni elementi dizajna Edition M Mesh daju mu izrazito izražajan izgled. Predvođen impresivnom BMW Mesh rešetkom bubrega u crnoj boji visokog sjaja, estetski dizajn nastavlja se na vanjštinu preko X2 folije na poklopcu motora i bočnih strana vozila do privlačnih M aerodinamičkih kotača. Unutrašnjost BMW-a X2 svojim putnicima dočekuje jednaku mjeru sportskog duha i stila: vrhunske karakteristike dizajna poput ekskluzivnih završnih obrada pragova vrata s ​​natpisom 'Edition' ili M Sport sjedala u kombinaciji kože 'Dakota'/Alcantara svjedoče o sportskim premium ambicijama.

Pročitajte više

DINAMIČAN DO NAJSITNIJEG DETALJA.

Tročetvrtinski pogled sprijeda BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey
Zračne zavjese BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey pogled sprijeda

Zračne zavjese.

Na prvi pogled oduzima dah: samouvjeren prednji dio sa snažnim branikom i velikim trodijelnim otvorima za zrak koji osiguravaju još bolje hlađenje kočnica i motora. Zračne zavjese integrirane u otvore za dovod zraka dodatno pomažu u smanjenju otpora.
Lukovi kotača BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey u pogledu s boka

Lukovi kotača.

Sportska cjelokupna slika: istaknuti lukovi kotača u Frozen Grey iz paketa M Sport X pružaju posebno dinamičan okvir za spektakularne kotače. Baš kao i prepoznatljivi bočni pragovi, oni su nepogrešiv pokazatelj da je BMW X2 punopravni član obitelji X.
Bočni pragovi BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey tročetvrtinski pogled s boka

Bočni pragovi.

Ono što BMW X2 započne, to dovede do kraja. Nove ploče iznad bočnih pragova u Frozen Grey također pokazuju to. Oni čine besprijekornu vezu između lukova kotača također završenih u Frozen Grey i sustavno nastavljaju snažnu interakciju između završne obrade i dekorativnih elemenata sve do straga.
Dizajn stražnjeg kraja BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey

Dizajn stražnjeg kraja.

Sustavno promišljeno: jedinstveni jezik dizajna proteže se do stražnje strane. Vrata prtljažnika su u ravnini s odbojnikom, stvarajući tako iznimno estetski izgled. Kao nadopuna, ručka vrata prtljažnika diskretno je integrirana u BMW znak.
Kokpit BMW X2 F39 2020 unutrašnjost

Kokpit orijentiran na vozača.

Sofisticirana atmosfera interijera inspirira svojim ergonomskim kokpitom tipičnim za BMW X modele, koji je sustavno prilagođen vozaču. Posljedično, svi instrumenti i funkcije su na dohvat ruke i intuitivni za rukovanje. Posebno sportska značajka: opcijski M kožni upravljač s višenamjenskim i ručicama iza mjenjača savršeno leži u ruci i pruža neometan pogled na dva jasno raspoređena okrugla mjerača.
Prikaz instrumenata BMW X2 F39 2020 unutrašnjost

Progresivni koncept rada.

Zona udobnosti dobrodošlice: inovativni koncept rada postavlja standarde u ovoj klasi i podiže komunikaciju na novu razinu. Intuitivan je, jednostavan i praktičan za korištenje – putem iDrive Controllera ili putem upravljanja dodirom i glasom. Bez obzira radi li se o navigaciji, povezivanju ili zabavi, raspored šest pločica može se slobodno odabrati, a informacije se također primaju u stvarnom vremenu.
Dizajn kože BMW X2 F39 2020 unutrašnjost

Visokokvalitetne presvlake.

U skladu s interijerom, brojne opcije presvlaka pokazuju visokokvalitetnu izradu i daju sjedalima visoku razinu udobnosti. Ilustrirana opcija tkanine u 'Micro Hexagon'/Alcantara sa žutim kontrastnim šavovima isključivo je rezervirana za M Sport paket ili M Sport X paket za BMW X2. Kao posebnost ovdje se pojavljuje i na naslonu za ruke, središnjoj konzoli i instrumentnoj ploči te tako dojmljivo zaokružuje atletski izgled cijele unutrašnjosti.

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN-HYBRID.

Istražite prednosti i tehničke značajke BMW-a X2 xDrive25e s inovativnim hibridnim pogonom.

Najbolje iz oba svijeta: s BMW-om X2 xDrive25e** doživljavate održivu mobilnost i učinkovitu dinamiku vožnje. Istražite brojne prednosti ovog inovativnog BMW hibridnog vozila i saznajte više o konceptu pogona, dinamici vožnje, BMW punjenju i praktičnim digitalnim uslugama BMW ConnectedDrive.

Plug-in hybrid BMW X2 xDrive25e F39 pogled sprijeda ispred garaže sa modelom

Plug-in hibridna tehnologija BMW-a X2 xDrive25.

BMW X2 xDrive25e** plug-in hibrid kombinira BMW eDrive tehnologiju električnog pogona sa snažnim motorom s unutarnjim izgaranjem. Zajedno dvije pogonske jedinice pružaju učinkovito i jedinstveno iskustvo vožnje. Sustav pogona na sve kotače BMW xDrive, jedinstven za plug-in hibride u ovom segmentu, dodatno je jamstvo optimalne dinamike i vuče.
Istražite BMW elektromobilnost
Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 tročetvrtinski pogled s boka u vožnji cestom

Načini vožnje BMW-a X2 xDrive25e.

Čisto električno i bez emisija na putu do posla ili snažno dinamično i s dovoljnim dometom za vikend izlete - BMW X2 xDrive25e** s hibridnim pogonom ostavlja sve vaše mogućnosti otvorenima. Iskoristite inteligentne načine vožnje koji osiguravaju optimalnu interakciju motora s unutrašnjim izgaranjem i elektromotora u svakoj situaciji.
Istražite BMW elektromobilnost
Plug-in hybrid BMW X2 xDrive25e F39 tročetvrtinski pogled straga na punjaču sa modelom

Punjenje BMW-a X2 xDrive25e.

BMW Charging nudi vam rješenja po mjeri za punjenje vašeg plug-in hibrida. Uz standardni kabel za punjenje za kućne utičnice, raspored isporuke BMW-a X2 xDrive25e** također uključuje kabel za punjenje (Mode 3) za javno punjenje kao i BMW karticu za punjenje koja vam nudi atraktivne uvjete za javno punjenje*. * ponuda specifična za tržište
Saznajte više o temi punjenja
Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 navigacijski sustav u pogledu izbliza

Digitalne usluge za BMW X2 xDrive25e.

BMW vam nudi inovativne digitalne usluge koje svakodnevni život s vašim BMW-om X2 xDrive25e** čine praktičnijim. BMW Connected Charging pouzdano vas usmjerava do najbližih javnih punionica na vašoj ruti. Daljnje digitalne usluge, poput aplikacije My BMW, dodatno čine vašu svakodnevicu.
Istražite BMW elektromobilnost

VOZNA DINAMIKA BMW X2.

Tehnologije pogona i šasije BMW-a X2 na prvi pogled.

Snažni motori. Izravno upravljanje. Opcijski M sportski ovjes. Visoko precizno rukovanje koje postavlja standarde unutar klase. Za živahnu dinamiku i agilnost – bilo za sprint ubrzanje ili duge staze, gradsku vožnju ili zavojite seoske ceste. A sve se to može dodatno poboljšati s opcijskim sustavom pogona na sve kotače BMW xDrive. Omogućuje BMW-u X2 izvanrednu vuču i stabilnost, omogućujući mu da prođe i najuže zavoje kao da je vođen tračnicama. Trkaći puls uključen - za sve one koji su spremni.
Pogled s boka BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey u vožnji
Ručica mjenjača BMW X2 F39 2020 unutrašnjost

Sport mjenjač sa duplom spojkom.

7-stupanjski Steptronic Sport mjenjač sa duplom spojkom nudi nevjerojatno sportske promjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatsko ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu rada i s ručicom mjenjača u lijevom S/M položaju, mjenjači su konfigurirani za maksimalne performanse.
BMW X2 xDrive F39 2020 Brooklyn Grey metalik pogled straga

BMW xDrive.

Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronički kontrolirana raspodjela snage suzbija podupravljanje i preupravljanje u zavojima.
Adaptivni ovjes BMW X2 F39

Adaptivni ovjes.

Prilagodljivi ovjes sa spuštanjem od deset milimetara omogućuje prilagodbu karakteristika amortizera kako bi odgovarale situaciji u vožnji te kombinira udobnost vožnje i dinamiku vožnje s najboljom mogućom sigurnošću. Putem Driving Experience Control, vozač može odabrati standardni način rada COMFORT ili SPORT.

SUSTAVI POMOĆI VOZAČU ZA BMW X2.

Zahvaljujući inovativnoj aplikaciji My BMW u BMW-u X2, uvijek uživate u optimalnoj vezi između pametnog telefona i vozila. Bez obzira planirate li termin i rute te ih šaljete navigacijskom sustavu, dijelite svoju trenutnu poziciju s drugima u stvarnom vremenu ili želite da vaš pametni telefon prikazuje preostalo putovanje pješice nakon što stignete na odredište. Doživite aplikaciju koja vam pojednostavljuje život – BMW Connected to čini mogućim.
Driving Assistant Plus BMW X2 F39 unutrašnjost zaslon instrumenata

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus oprema omogućuje jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Uključuje Upozorenje na sudar i Upozorenje na pješaka s funkcijom laganog kočenja u gradu, Upozorenje na napuštanje prometne trake, pomoćnik za duga svjetla, informacije o ograničenju brzine i tempomat temeljen na kameri sa funkcijom Stop & Go.
Head-Up zaslon BMW X2 F39 unutrašnjost zaslon instrumenata

BMW Head-Up zaslon.

BMW Head-Up zaslon u boji projicira informacije relevantne za putovanje izravno u vaše vidno polje, čime vam omogućuje potpunu koncentraciju na vožnju. Zaslon uključuje informacije kao što su trenutna brzina, upute za navigaciju, informacije o ograničenju brzine uklj. indikator zabrane pretjecanja, zajedno s popisima telefona i zabave.
Kokpit Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go BMW X2 F39 unutrašnjost

Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go.

Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go, uključujući upozorenje kontrole pristupa s funkcijom kočenja, održava vašu unaprijed odabranu brzinu, kao i udaljenost do vozača ispred. Vozilo preuzima ubrzanje i kočenje te zadržava unaprijed određenu udaljenost do automobila ispred čak i u sporom prometu i do potpunog zaustavljanja u prometnim gužvama.
Navigation Plus BMW X2 2020 F39 unutrašnjost

Navigation Plus.

Navigation Plus ima BMW Head-Up zaslon, iDrive Touch Controller, ugrađeni 8,8" zaslon osjetljiv na dodir i instrument tablu s 5,7" TFT zaslonom visoke razlučivosti. Sustavom se upravlja intuitivno pomoću iDrive Touch Controllera, gumba za izravnu kontrolu izbornika i osam funkcionalnih oznaka, glasovne kontrole ili dodirnog zaslona s interaktivnim pločicama.
Integracija pametnog telefona BMW X2 F39

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 F39 2020 unutrašnjost zaslon instrumenata

Real Time Traffic Information.

Zašto gubiti vrijeme u prometnim gužvama? Real Time Traffic Information omogućuju vam brže i učinkovitije doći do odredišta. Prati trenutnu prometnu situaciju gotovo u stvarnom vremenu i izračunava alternativne rute. Lokalni sustav upozorenja na opasnost dodatna je značajka koja vas upozorava na nepovoljne uvjete na cestama ili nesreće.
Concierge service BMW X2 2020 F39 unutrašnjost

Concierge Service.

Hoće li sutra u Rimu biti sunčano? Kada je moj let i gdje je najbolji restoran u gradu? Concierge Service tu je da vam pomogne kad putujete i može vas podržati bilo kojim zahtjevom pritiskom na gumb - individualno, osobno i brzo. Gdje god da ste, što god vam treba.

MODELI BMW X SERIJE X2.

Model Advantage

Čak se i model Advantage BMW-a X2 čini iznimno atletskim i tipičnim za BMW X. Sa svojim snažnim proporcijama i ekstrovertiranim dizajnom, ima samopouzdan i inovativan način. Izvana plijene poglede crne ploče s prednje, bočne i stražnje strane koje stvaraju atraktivan kontrast boji karoserije i dodatno naglašavaju sportski X karakter. Kvalitetan moderan interijer vješto zaokružuje iznimnu prezentaciju.
BMW X2 sDrive20i F39 2018 model Advantage Mediterranean Blue metalik tročetvrtinski pogled sprijeda

Model M Sport

Model M Sport daje vozilu još više sportskog karaktera. Uz izoštrene detalje na vanjštini i u unutrašnjosti, model M Sport jamči i veću voznu dinamiku. Ovjes M Sport i paket M Aerodynamics značajno optimiziraju dinamiku vožnje.
BMW X2 sDrive20i F39 2018 model M Sport Misano Blue metalik tročetvrtinski pogled sprijeda

Model M Sport X

Model M Sport X inspiriran je reli sportom. Specifične značajke dizajna u metalik boji Frozen Grey karakteriziraju prednju, bočnu i stražnju stranu. Postavljaju jake akcente i naglašavaju visoku poziciju vozila. U unutrašnjosti, specifični detalji modela M Sport naglašavaju X karakter.
BMW X2 sDrive20i F39 2018 model M Sport X Sparkling Storm sa briljantnim efektom tročetvrtinski pogled straga
 • Model Advantage
 • Model M Sport
 • Model M Sport X
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey pogled sprijeda na duplu bubrežnu masku
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey pogled s boka
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey lakometalni kotači

BMW X2 EDITION M MESH.

Zadivljujuće na prvi pogled: sa svojim ekskluzivnim elementima dizajna, BMW X2 u izdanju M Mesh predstavlja iznimno sportski i elegantan prizor. Zahvaljujući završnoj obradi u M Brooklyn Grey metalik i velikom broju dizajnerskih detalja kao što je impresivna BMW maska ​​bubrega u Mesh izgledu, s lakoćom privlači pažnju. Ekskluzivne značajke interijera kao što su M Sport sjedala za vozača i suvozača u kombinaciji kože ‘Dakota’/Alcantara, M oslonac za noge za vozača i M pedale naglašavaju sportski ambijent i istinski premium karakter.

TEHNIČKI PODACI BMW X2.

BMW X2 xDrive20i.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

131 (178)/5,000-5,500

Ubrzanje 0-100 km/h u s: 7.3

7.3

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

7.6–9.6

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

174–156

BMW X2 F39 Brooklyn Grey pogled sprijeda

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING ZA BMW X2.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X2.

BMW X2 F39 Brooklyn Grey tročetvrtinski pogled straga sa otvorenim vratima i dvije osobe

Dođite brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o privlačnim financijskim rješenjima i leasing ponudama za vaš novi BMW X2.

USLUGE I ASISTENCIJA ZA BMW X2.

BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Uz inovativnu opciju Teleservices usluge BMW ConnectedDrive, vaš BMW pomaže vam ostati hladne glave: kad je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, željenom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas zatim kontaktirati kako biste dogovorili termin sastanka. Tako se možete osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate sami misliti na sve. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo online na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW X2, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2.

BMW X2 xDrive20i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.6–6.9
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 174–156

 

BMW X2 sDrive20i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.2–6.4
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 164–145

 

BMW X2 xDrive25e**:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1.8–1.7
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 42–38

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP vrijednosti uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

 

** Pri temperaturama ispod 0°C, potpuno električni način vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija na zagrije do radne temperature nakon što je vozilo prešlo nekoliko kilometara.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X2 xDrive20i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 7,6-9,6
  Emisije CO2 u g/km (kombinirano): 174-156

  BMW X2 sDrive20i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 7,2-6,4
  Emisije CO2 u g/km (kombinirano): 164-145

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom iu skladu s Uredbom (EU) 715/2007 s izmjenama i dopunama. WLTP brojke uzimaju u obzir svaku dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su nedavno homologirana od 01.01.2021., službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP metodama mjerenja možete pronaći na www.bmw.de/wltp

  ** Na temperaturama ispod 0 stupnjeva Celzijusa, isključivo električni način vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija ne zagrije do radnog stanja nakon što vozilo prijeđe nekoliko kilometara.