BMW X1 F48 LCI Storm Bay tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji ispred planinskog krajolika
Potrošnja goriva, kombinirana7.7–1.7 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel

THE X1

BMW X1.

Potrošnja goriva, kombinirana7.7–1.7 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel
THE X1BMW X1.

Prekretnice pred nama: BMW X1 postavio je standarde. Želja za akcijom pokazuje se prije svega u sportskom dizajnu. Na prvi pogled, radi se o modelu X kroz cijelu konstrukciju: njegovu vanjštinu karakteriziraju kratki prevjesi i dugi međuosovinski razmak tipičan za SAV (Sports Activity Vehicle). Jasno izražava svoje ambicije uvjerljivom dinamikom i agilnošću. Zahvaljujući velikoj svestranosti i fleksibilnosti u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, osigurava maksimalnu udobnost na svakom metru vožnje.

Pročitajte više

KARAKTERISTIKE DIZAJNA BMW-A X1.

BMW X1 zrači zavodljivom željom za akcijom: od vrhunske BMW bubrežne rešetke i prilagodljivih LED prednjih svjetala, kao i LED svjetla za maglu, preko 19-inčnih kotača u stilu Y-kraka i retrovizora s LED-projekcijom "X1", do stražnjih LED svjetala i impresivnih obloga ispušnih cijevi. Očekuje vas pri ulasku ambijentalno svjetlo koje diskretno prolazi kroz cijeli interijer. Ploča s instrumentima dodatno je ukrašena ukrasnim kontrastnim šavovima koji se također nalaze u Dakota kožnim presvlakama Oyster i u podnim prostirkama. Prilagodljivo stražnje sjedalo pruža fleksibilnost kroz dodatni prostor u stražnjem prostoru za sjedenje ili veći kapacitet odlaganja u prtljažniku.
BMW X1 F48 LCI pogled izbliza na adaptivna LED prednja svjetla

BMW X1 F48 LCI prilagodljiva LED svjetla

Prilagodljiva LED prednja svjetla uključuju duga i duga svjetla (BMW Selective Beam) i pokazivače smjera s LED tehnologijom. Oprema također sadrži svjetla za zavoje, dnevna svjetla i prilagodljivo upravljanje svjetlima za osvjetljavanje ceste prilagođeno situaciji u vožnji.
BMW X1 F48 LCI pogled izbliza na 19” lakometalni kotač

19" lakometalni kotači Y-spoke stil 580 Bicolour.

19" lakometalni kotači Y-spoke stil 580 Bicolour Orbit Grey, sjajno obrađen, 8J x 19 sa 225/45 R19 gumama.
BMW X1 F48 LCI Fokus na LED projekciju "X1".

Vanjsko ogledalo retrovizora s LED projekcijom “X1”.

Vanjski retrovizor na vozačevoj strani prikazuje dvobojnu LED projekciju "X1" pored vozila kada je otključano. Ovaj pozdrav dobrodošlice uključuje i osvjetljenje udubljenja kvake na vratima.
Unutrašnjost BMW X1 F48 LCI s aktiviranim paketom svjetla

Paket svjetla.

Paket atmosferskih svjetla sadrži različita LED svjetla i daje ambijent čiste kvalitete u unutrašnjosti. Šest svjetlosnih dizajna koje možete odabrati osvjetljavaju unutrašnjost elegantnom kombinacijom izravnih i neizravnih svjetala. Osim toga, dočekat će vas impresivan prikaz dobrodošlice vanjskih LED dioda, uključujući “X1” LED projekcija.
Unutrašnjost BMW X1 F48 LCI s podesivim stražnjim sjedalima

Podesiva stražnja sjedala.

Mogućnosti korištenja prtljažnika posebno su fleksibilne zahvaljujući brojnim načinima na koje se stražnja sjedala mogu podesiti tako da povećavaju prostor za noge stražnjim putnicima ili povećaju utovarni prostor u prtljažniku, ovisno o tome što ima prioritet. Stražnje sjedalo koje se dijeli u omjeru 60:40 može se pomicati naprijed ili natrag do 130 mm. Naslon stražnjih sjedala može se čak i preklopiti u podjeli 40:20:40.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost sa presvlakama u koži 'Dakota' sa perforacijema Oyster i Grey

Koža 'Dakota' sa perforacijama | Oyster i Grey.

Koža 'Dakota' PDOA sa perforacijama Oyster i Grey naglascima.

BMW X1 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID.

Istražite prednosti i tehničke značajke BMW-a X1 xDrive25e s inovativnim hibridnim pogonom.

Najbolje iz oba svijeta: s BMW-om X1 xDrive25e** doživljavate održivu mobilnost i učinkovitu dinamiku vožnje. Istražite brojne prednosti ovog inovativnog BMW hibridnog vozila i saznajte više o konceptu pogona, dinamici vožnje, BMW punjenju i praktičnim digitalnim uslugama BMW ConnectedDrive.
Plug-in hibrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI pogled s boka punjenje sa modelom

Plug-in hibridna tehnologija BMW-a X1 xDrive25e.

BMW X1 xDrive25e** plug-in hibrid kombinira BMW eDrive tehnologiju električnog pogona sa snažnim motorom s unutarnjim izgaranjem. Zajedno dvije pogonske jedinice pružaju učinkovito i jedinstveno iskustvo vožnje. Sustav pogona na sve kotače BMW xDrive, jedinstven za plug-in hibride u ovom segmentu, dodatno je jamstvo optimalne dinamike i vuče.
Plug-in hibrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI tročetvrtinski pogled s boka u vožnji cestom

Načini vožnje BMW-a X1 xDrive25e.

Čisto električno i bez emisija na putu do posla ili snažno dinamično i s dovoljnim dometom za vikend izlete - BMW X1 xDrive25e** s hibridnim pogonom ostavlja sve vaše mogućnosti otvorenima. Iskoristite inteligentne načine vožnje koji osiguravaju optimalnu interakciju motora s unutrašnjim izgaranjem i elektromotora u svakoj situaciji.
Plug-in hibrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI tročetvrtinski pogled s boka na punjaču

Punjenje BMW-a X1 xDrive25e.

BMW Charging nudi vam prilagođena rješenja za punjenje vašeg plug-in hibrida. Uz standardni kabel za punjenje za kućne utičnice, raspored opskrbe BMW -a X1 xDrive25e** uključuje i kabel za punjenje (način 3) za javno punjenje, kao i BMW karticu za punjenje koja vam nudi atraktivne uvjete za javno punjenje*.

* ponuda specifična za tržište
Plug-in hibrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI navigacijski sustav u pogledu izbliza

Digitalne usluge za BMW X1 xDrive25e.

BMW vam nudi inovativne digitalne usluge koje svakodnevni život s vašim BMW-om X1 xDrive25e** čine praktičnijim. BMW Connected Charging pouzdano vas usmjerava do najbližih javnih stanica za punjenje na vašoj ruti. Daljnje digitalne usluge, poput aplikacije My BMW, dodatno čine vašu svakodnevicu.

BMW X1 MODELI.

Model Advantage

BMW X1 F48 LCI Model Advantage u Cashmere silver tročetvrtinski pogled sprijeda studijska fotografija

Model xLine

BMW X1 F48 LCI Model xLine u Mineral white tročetvrtinski pogled sprijeda studijska fotografija

Model Sport Line

BMW X1 F48 LCI Model Sport Line u Sunset Orange tročetvrtinski pogled sprijeda studijska fotografija

Model M Sport

BMW X1 F48 LCI Model M Sport u M Misano Blue tročetvrtinski pogled sprijeda studijska fotografija
 • Model Advantage
 • Model xLine
 • Model Sport Line
 • Model M Sport

TEHNOLOGIJE POGONA BMW-A X1.

Performanse u svakom pogledu.

BMW X1 nudi cijeli niz vrhunskih performansi kao što su BMW TwinPower Turbo motori s 3 i 4 cilindra, Steptronic mjenjač, ​​BMW xDrive inteligentni sustav pogona na sve kotače, kao i prilagodljivi ovjes i kočnica M Sport.
BMW X1 F48 LCI pogled izbliza na BMW TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor

TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor.

Nova generacija TwinPower Turbo 2,0-litrenog 4-cilindričnog benzinskog motora jamči maksimalni užitak u vožnji. Poznat je po svojoj okretnoj isporuci snage kao i po izvanrednom odazivu čak i pri niskim brzinama, dok je istovremeno učinkovit i ima nisku emisiju ispušnih plinova.
BMW X1 F48 LCI pogled izbliza na BMW xDrive logo straga

BMW xDrive.

Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronički kontrolirana raspodjela snage suzbija podupravljanje i preupravljanje u zavojima.
BMW X1 F48 LCI tročetvrtinski pogled straga u vožnji ispred planinskog krajolika

Adaptivni ovjes.

Prilagodljivi ovjes omogućuje podešavanje karakteristika amortizera u skladu s situacijom u vožnji te kombinira udobnost u vožnji i dinamiku vožnje s najboljom mogućom sigurnošću. Putem kontrole doživljaja vožnje možete odabrati standardni način rada COMFORT ili SPORT.
BMW X1 F48 LCI pogled izbliza na ručicu mjenjača na centralnoj konzoli

Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatski ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu rada i s ručicom mjenjača u lijevom S/M položaju, mjenjači su konfigurirani za maksimalne performanse.
BMW X1 F48 LCI pogled s boka izbliza na 19" naplatak sa M Sport kočnicom

M Sport kočnice.

M Sport kočnice sprijeda imaju fiksne čeljusti sa četiri klipa i straga plutajuće čeljusti s jednim klipom u plavoj boji s M oznakom te velike kočne diskove za izvanredne performanse kočenja.

INOVACIJE BMW-A X1.

Uvijek ažuran.

Opremljen inovacijama kao što su Apple CarPlay®, telefonija s bežičnim punjenjem, BMW Head-Up zaslon i upravljački zaslon u formatu 10,25" uz inteligentne sigurnosne sustave, uključujući Driving Assistant Plus i Parking Assistant, BMW X1 osigurava da uvijek dohvatite vaša odredišta udobno i sigurno.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost sa fokusom na Driving Assistant Plus na zaslonima i kontrolama

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus oprema omogućuje jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Uključuje Upozorenje na sudar i Upozorenje na pješaka s funkcijom laganog kočenja u gradu, Upozorenje na napuštanje prometne trake, pomoćnik za duga svjetla, informacije o ograničenju brzine i tempomat temeljen na kameri sa funkcijom Stop & Go.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost sa fokusom na Driving Assistant Plus na zaslonima i kontrolama

Parking Assistant.

Pomoć pri parkiranju olakšava paralelno parkiranje. Sustav radi tako da mjeri potencijalne prostore dok se pored njih vozi niskom brzinom. Kad se pronađe odgovarajući prostor, pomoćnik pri parkiranju preuzima upravljanje, dok ste vi odgovorni za odabir ispravnog stupnja prijenosa, kao i za pritisak na gas i kočnicu.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost sa fokusom na BMW Head-Up zaslon

BMW Head-Up zaslon.

BMW Head-Up zaslon u boji projicira informacije relevantne za putovanje izravno u vaše vidno polje, čime vam omogućuje potpunu koncentraciju na vožnju. Ovisno o opremi, prikazuju se informacije kao što su trenutna brzina, navigacijski smjerovi, informacije o ograničenju brzine, uključujući indikator bez pretjecanja, zajedno s popisima telefona i zabavnim sadržajima.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost sa fokusom na Driving Assistant Plus na zaslonima i kontrolama

Telefonija s bežičnim punjenjem.

Telefonija s bežičnim punjenjem uključuje priključnu stanicu za bežično punjenje i dodatni USB priključak. Dodatna zračna veza poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio uređaj mogu se istovremeno povezati putem Bluetootha. Osim toga, tu je i Bluetooth Office.

TEHNIČKI PODACI BMW-A X1.

BMW X1 xDrive20i.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

131 (178)/5,000-5,500

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

7.3

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

7.7-6.9

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

175-158

BMW X1 xDrive20i F48 LCI u BMW Individual Storm Baymetallic, vožnja u zimskom krajoliku

BMW SERVICES.

SERVIS I ASISTENCIJA ZA BMW X1.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
 • Servis provjere vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis kočne tekućine
Saznajte više o BMW Service Inclusive
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW X1, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2.

BMW X1 xDrive20i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.7–6.9
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 175–158


BMW X1 xDrive25e**:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2.1–1.7
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 47–39
Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 15.7–15.0
 

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP vrijednosti uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

 

** Pri temperaturama ispod 0°C, potpuno električni način vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija na zagrije do radne temperature nakon što je vozilo prešlo nekoliko kilometara.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW X1 xDRIVE20i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.7–6.9
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 175–158

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP vrijednosti uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

  ** Pri temperaturama ispod 0°C, potpuno električni način vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija na zagrije do radne temperature nakon što je vozilo prešlo nekoliko kilometara.