BMW X1 je savršeno vozilo za one koji žele interpretirati zadovoljstvo u vožnji u skladu s vlastitim potrebama i željama. Njegove SAV (Sports Activity Vehicle - Vozilo za sportske aktivnosti) proporcije pokazuju impresivnu primjenu, a unutrašnjost ogromnu fleksibilnost. Kroz izdanja BMW xLine i BMW Sport Line nude se dva svjetska dizajna koja vam omogućuju postavljanje posebnih naglasaka na vanjštinu i unutrašnjost. Zahvaljujući kombinaciji BMW EfficientDynamics mjera i učinkovitim BMW TwinPower Turbo benzinskim i dizelskim motorima, BMW X1 ima impresivno nisku potrošnju i vrijednosti emisija u svim verzijama motora.

Kao prvo vozilo za sportske aktivnosti, BMW X3 je nekoć bio utemeljitelj svoje klase vozila. Uz to što je sadašnja generacija pokretač inovacija unutar svog segmenta: s progresivnim funkcijama kao što su djelomično autonomna vožnja i inteligentni BMW xDrive pogon na sve kotače, BMW X3 podiže zadovoljstvo u vožnji na novu razinu. To uvjerljivo postiže izražajnom, sportskom prisutnošću, osobito visokokvalitetnim ambijentom unutrašnjosti i BMW TwinPower Turbo dizelskim i benzinskim motorima visokih okretaja. Spreman za nove avanture - kad god ste i vi spremni. Sada, s modelom BMW X3 xDrive30e, plug-in hibrid povećava raspon dostupnih pogonskih sklopova.

BMW X4 stvara upečatljiv dojam u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Sa svojim ekstrovertiranim dizajnom, kombinira stil života i performanse i spaja dvije stvari koje nikad prije nisu bile spojene u ovom segmentu: X tipičnu snagu i estetiku klasičnog kupea. S BMW TwinPower Turbo motorima visokih performansi i standardnom opremom, kao što su promjenjivi sportski upravljač i Performance Control, BMW X4 demonstrira svoj impulzivan karakter do maksimuma.

U svojoj trećoj generaciji, BMW X5 premašuje svoje standarde - kao vozilo za sportske aktivnosti (SAV) koje nudi izvanredan luksuz u svim područjima u kojima se ostvaruju najveći zahtjevi. To je zajamčeno širokim rasponom inteligentnih tehnologija koje podižu učinkovitost, voznu dinamiku, udobnost i svestranost na novu razinu - i na cesti i izvan njega. Najbolje od dva svijeta, kombinirano u izuzetno udobnom plug-in hibridnom modelu s pogonom na sve kotače: BMW X5 xDrive40e Plug-in hybrid.

Snažan i sportski. Uz pojavu X modela i sportskog duha kupea. BMW X6 nadilazi sva ograničenja. Njegovi BMW TwinPower Turbo motori su moćna mješavina dinamike i učinkovitosti, a BMW xDrive pomaže pri donošenju ove snage na cestu. Izvanredna oprema kao što je paket Design Pure Extravagance kao i vrhunski materijali karakteriziraju vozilo koje će svakako biti u središtu pozornosti - a istodobno nevjerojatno funkcionalno.

Spomenik svoje klase: BMW X7 predstavlja novu vrstu automobilskog luksuza. Kroz prvorazrednu eleganciju i izvanrednu pojavu definira novo razdoblje čistog zadovoljstva u vožnji. I sa revolucionarnim dizajnom osigurava trajan dojam s prvim pogledom.

Bez obzira tražite li rabljeni ili novi BMW X model, ovdje ćete pronaći informacije, izvještaje probnih vožnji i ponude za financiranje i leasing trenutačnih modela BMW X modela i, naravno, zastupnika za dogovor probne vožnje.

Pročitajte više