Vanjština BMW M2 Automobili G87 G42
PerformanseDo 338 kW (460 KS)
Vrsta motoraBenzin

THE M2

BMW M

BMW SERIJE 2 COUPÉ M AUTOMOBILI.

PerformanseDo 338 kW (460 KS)
Vrsta motoraBenzin
THE M2BMW SERIJE 2 COUPÉ M AUTOMOBILI.

NOVI BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ I BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 Coupé*:
Potrošnja goriva, kombinirana WLTP u l/100 km: 10,2–9,6
Emisija CO2, kombinirana WLTP u g/km: 231–218


BMW M240i Coupé:
Potrošnja goriva, kombinirana WLTP u l/100 km: 8,5–7,8
Emisija CO2, kombinirana WLTP u g/km: 192–177


BMW M240i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva, kombinirana WLTP u l/100 km: 8,8–8,1
Emisija CO2, kombinirana WLTP u g/km: 200–185

*Preliminarne vrijednosti

Pročitajte više

BMW SERIJE 2 COUPÉ M AUTOMOBILI U USPOREDBI.

Sportske činjenice na dohvat ruke.

BMW M2 COUPÉ.

Ekskluzivan osjećaj motorsporta zahvaljujući uvjerljivim vrijednostima performansi.
 • M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor visokih performansi sa 460 KS
 • Adaptivni M ovjes s aktivnim M diferencijalom i pogonom na stražnje kotače
 • Ručni mjenjač ili M Steptronic mjenjač s Drivelogicom
 • 338 kW, 550 Nm, 0-100 km/h za 4,1 s (M Steptronic)
Konfigurator BMW M2 Coupé G87

BMW M240i COUPÉ.

Atletske performanse i impresivna agilnost.
 • M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor s 374 KS
 • M Sport ovjes, M Sport diferencijal i M Sport kočnice dolaze serijski
 • 275 kW, 500 Nm, 0-100 km/h u 4,7 s
Konfigurator BMW M240i Coupé G42

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Dinamika nabijena adrenalinom uz neograničenu svakodnevnu korisnost.
 • M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor s 374 KS
 • M Sport ovjes, M Sport diferencijal i M Sport kočnice dolaze serijski
 • Inteligentni pogon na sve kotače BMW xDrive
 • 275 kW, 500 Nm, 0–100 km/h za 4,3 s
Konfigurator BMW M240i xDrive Coupé G42
 • BMW M2 COUPÉ.
 • BMW M240i COUPÉ.
 • BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ – ZNAČAJKE PROIZVODA.

Dinamika vožnje i značajke dizajna novog BMW-a M2 Coupé.

M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor BMW M2 G87

M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor visokih performansi.

Vrhunski sportaš koji nudi čisto zadovoljstvo u vožnji: M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor ima dinamičnu isporuku snage i karakterističan grleni zvuk M motora. Visokoučinkovite tehnologije kao što su dvostruki VANOS, Valvetronic, visokoprecizno ubrizgavanje i TwinScroll turbopunjač pružaju izvrsnu snagu.

Ručni mjenjač BMW M2 G87

Ručni mjenjač.

Ručni mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa obećava čisto zadovoljstvo u vožnji. Sam odabir stupnjeva prijenosa i njihovo ručno uključivanje u usporedbi s automatskim mjenjačem omogućuje vam da doživite izravnu, istinsku povezanost s pogonom vašeg BMW-a – a time i sportsku vožnju u svom najčišćem obliku. Također imate koristi od dizajna mjenjača optimizirane mase.*

Adaptivni M ovjes BMW M2 G87

Adaptivni M ovjes.

Uz adaptivno M podvozje s varijabilnim podešavanjem amortizera, karakteristike podvozja mogu se individualno prilagoditi – od udobnih do posebno sportskih s naglašeno agilnim upravljanjem. Uz Driving Experience Control, možete brzo i jednostavno prilagoditi elektronički kontrolirano podvozje uvjetima na cesti i situaciji u vožnji.

Prednji dizajn BMW M2 G87

Dizajn prednjeg dijela.

Kompaktne proporcije i jasne konture definiraju karakterističan dizajn BMW-a M2 Coupé. U stilu BMW-a 2002, prednja svjetla su izvedena kao pojedinačne jedinice.

M karbonski krov BMW M2 G87

M karbonski krov.

Kao dio koncepta inteligentne lagane konstrukcije, M karbonski krov značajno pomaže smanjiti masu vozila. Zahvaljujući dizajnu od plastike ojačane karbonskim vlaknima (CFRP), oko 6 kg je lakši od usporedivog krova izrađenog od čelika. To pomiče težište vozila prema dolje i povećava dinamiku vožnje.*

Dizajn stražnjeg dijela BMW M2 G87

Dizajn stražnjeg dijela.

Mišićava kućišta kotača i tipični M lukovi kotača naglašavaju širok i snažan stav novog BMW-a serije 2 Coupé na cesti, prenoseći njegovu snagu i atletski karakter impresivno prema van. Stražnja svjetla otkrivaju potpuno novu interpretaciju karakterističnog L-oblika dok se pulsirajuće šire na strane.

M karbonska školjkasta sjedala BMW M2 G87

M karbonska sjedala.

M karbonsko školjkasto sjedalo s osvijetljenim logotipom M2 i M naglascima u boji kombinira lakoću i trkaći karakter školjkastog sjedala s nizom funkcija M sportskog sjedala. Pruža optimalnu bočnu potporu i visoku udobnost na velikim udaljenostima. Sjedalo je kompatibilno s pojasevima s više točaka i stoga je potpuno prikladno za utrke.**

M upravljač BMW M2 G87

M upravljač.

Uz M kožni upravljač, možete uživati u sportskom, izravnom osjećaju upravljanja i jednostavno dohvatiti unaprijed postavljene M Drive konfiguracije pritiskom na gumb.

BMW Curved Display BMW M2 G87

BMW Curved Display.

Jednodijelni, potpuno digitalni BMW Curved Display (zakrivljeni zaslon) pruža informacije o vašem BMW-u na velikom zaslonu visoke razlučivosti. Kombinira zaslon s instrumentima od 12,3" s kontrolnim zaslonom od 14,9" osjetljivim na dodir. Upravljanje je ergonomski optimizirano i intuitivno. Zakrivljeni, gotovo slobodno lebdeći dizajn koji izgleda i sofisticirano i moderno.

BMW M240i COUPÉ I BMW M240i xDRIVE COUPÉ – ZNAČAJKE PROIZVODA.

Dinamika vožnje i značajke dizajna BMW M240i Coupé i BMW M240i xDrive Coupé.

Vanjština BMW M240i G42
M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor BMW M240i G42

M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor.

Vrhunski sportaš koji prenosi čisti užitak u vožnji: Vrhunski redni 6-cilindrični benzinski motor BMW M TwinPower Turbo odlikuje se vrhunskom isporukom snage i zapanjujućim karakterističnim zvukom M motora. Uz Double-VANOS, Valvetronic, visoko precizno ubrizgavanje i TwinScroll turbopunjač, ​​pruža izvrsnu snagu.

Steptronic sportski mjenjač BMW M240i G42

Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač omogućuje nevjerojatno sportsku promjenu stupnja prijenosa. Bilo automatski ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili tipki za promjenu stupnjeva - za ugodno krstarenje ili dinamičnu vožnju. U SPORT PLUS načinu i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.

BMW M240i G42 Steptronic sportski mjenjač

Prilagodljivi M ovjes i promjenjivo sportsko upravljanje.

Adaptivni M ovjes se može elektronički podesiti u bilo koje vrijeme kako bi se prilagodio cesti i uvjetima vožnje. Karakteristike ovjesa možete prilagoditi svom željenom stilu vožnje i putem Driving Experience Control – od udobnog do iznimno sportskog uz izraženo okretno upravljanje. Varijabilno sportsko upravljanje sa Servotronicom osigurava izravan i okretan odziv upravljanja i traži manji napor za okretanje upravljača. Reagira na kut zakreta upravljača s različitim omjerima upravljanja. Poboljšava upravljivost u dinamičnijoj vožnji i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i skretanja.

Prednji dizajn BMW M240i G42

Dizajn prednjeg dijela.

Sprijeda, dodatno naglašen poklopac motora, izražajna prednja maska bubrežastog oblika i M-specifični prednji branik s jasno oblikovanim i trokutastim otvorima za zrak naglašavaju dinamiku BMW M240i Coupé i BMW M240i xDrive Coupé.

Bočni dizajn BMW M240i G42

Bočni prikaz.

Agilni three-box dizajn BMW-a M240i Coupé i BMW-a M240i xDrive Coupé s dugim, produženim poklopcem motora, kratkim prevjesima i putničkim prostorom smještenim unatrag stvara sportsku siluetu coupéa.

Stražnji dizajn BMW M240i G42

Dizajn stražnjeg dijela.

Postavljanje sportskih naglasaka na stražnjem dijelu BMW-a M240i Coupé i BMW-a M240i xDrive Coupé su M-specifični stražnji branik i stražnji spojler u boji karoserije koji se isporučuju standardno. Završeci ispušnih cijevi slobodnog oblika, Cerium Grey, stvaraju sportski izgled.

M sportska sjedala BMW M240i G42

M Sport sjedala.

Višestruko podesiva M Sport sjedala s karakterom školjkastih sjedala i djelomično integriranim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu vama i vašem suvozaču. Uz to se širina naslona može pojedinačno prilagoditi. Njihov poseban dizajn s crnim M logotipom ističe sportske osobine vozila.

M kožni upravljač BMW M240i G42

M kožni upravljač.

M kožni upravljač s multifunkcionalnim tipkama, M oznakom i integriranim zračnim jastukom za vozača predstavljen je u trokrakom dizajnu. S obručem upravljača u koži 'Walknappa' Black sa crnim šavovima i oblikovanim naslonima za palce, pruža izravno, atletsko iskustvo upravljanja.

M osvijetljena unutarnja obloga BMW M240i G42

M osvijetljena unutarnja obloga.

Osvijetljene M letvice interijera jedinstveno prikazuju M boje koje će zasigurno privući sve poglede. Obloge vrata, osvijetljene u M bojama, naglašavaju ekskluzivan, sportski karakter vozila. Efekt blijeđenja naglašava dinamiku po kojoj su poznata najjača slova na svijetu renomirana.

ZNAČAJKE TEHNOLOGIJE.

Operativni koncept, digitalne usluge i sustavi pomoći u vožnji u BMW M2 Coupé, BMW M240i Coupé i BMW M240i xDrive Coupé.

Tehnologija BMW M2 Automobili G87 G42
BMW Live Cockpit Profesionalni automobili BMW M2 G87 G42

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional sa svojim velikim zakrivljenim zaslonom proširuje BMW Live Cockpit Plus s Head-up zaslonom u boji. Ovo projicira informacije o vožnji kao što su brzina ili upute za navigaciju izravno u vidno polje – za bolji pregled i veću sigurnost.

BMW operativni sustav 8 BMW M2 automobili G87 G42

M-specifičan koncept zaslona BMW operativnog sustava 8.

BMW operativni sustav 8 pojednostavljuje upravljanje vozilom, npr. glasom i ekranom osjetljivim na dodir. Vrhunac je dizajn specifičan za M: sadržaj u 2D osigurava najbolju prepoznatljivost; M logo nalazi se u prezentaciji sadržaja. Dva M načina rada ROAD i SPORT stvaraju individualno, emocionalno iskustvo vožnje.

Driving Assistant BMW M2 automobili G87 G42

Driving Assistant.

Sigurnosni paket Driving Assistant uključuje prednje upozorenje na sudar s funkcijom kočenja, pomoć pri ograničenju brzine, uključujući zaslon ograničenja brzine s indikatorom za pretjecanje i upozorenjem, kao i upozorenje na promet straga. Upozorenje o napuštanju trake i upozorenje o promjeni trake s aktivnim povratkom, kao i upozorenje na sudar straga dovršavaju značajke.

Parking Assistant Plus BMW M2 automobili G87 G42

Parking Assistant Plus.

Bolji pregled prilikom parkiranja i manevriranja: Parking Assistant Plus nadopunjuje standardni Park Distance Control dodatnim kamerama. Zahvaljujući panoramskom i 3D prikazu okoline vozila, možete manevrirati bez napora čak i u skučenim prostorima. To sprječava oštećenje parkiranja i nesreće u nejasnim situacijama.

TEHNIČKI PODACI ZA BMW SERIJE 2 COUPÉ M AUTOMOBILE.

BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ I BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Snaga u kW (KS):

 338 (460)

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

4,1

Potrošnja goriva, kombinirana WLTP u l/100 km:

10,2–9,6*

Emisija CO2, kombinirana WLTP u g/km:
 

*Preliminarne vrijednosti

231–218*

 

Vanjski motiv BMW M2 automobili G87 G42

ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA I BMW M PERFORMANCE DIJELOVI ZA BMW SERIJE 2 COUPÉ M AUTOMOBILE.

Dodajte BMW M Performance dijelove kako biste svom novom BMW-u M2 Coupé dali maksimalan sportski karakter – i odaberite originalnu BMW dodatnu opremu za konfiguraciju vozila prema vašim osobnim potrebama.

19”/20” M Performance kovani kotači u stilu Y-spoke 963 M BMW M2 G87

19"/20" M Performance kovani kotač s Y-spoke stilom 963 M središnje zaključavanje.

19"/20" M Performance kovani kotači Y-spoke style 963 M za vozila sa središnjim zaključavanjem u Jet Black mat boji. Komplet ljetnih kotača s monitorom tlaka u gumama.

20”/21” M Performance kovani naplatci Cross-spoke stil 1000 M u Gold Bronze BMW M2 G87

20"/21" M Performance kovani kotač u Cross-spoke stilu.

20"/21" M Performance kovani kotači Cross-spoke stil 1000 M u Gold Bronze. Ljetni komplet kotača s praćenjem tlaka u gumama.

M Performance modul ispušne cijevi, titan BMW M2 G87

Modul ispušne cijevi M Performance, titan.

Pokažite što stoji iza svega. Modul ispušne cijevi M Performance izrađen od titana vrhunske kvalitete izniman je vizualni užitak.

M Performance bubrežasta rešetka od karbonskih vlakana BMW M240i G42

M Performance rešetka bubrega od ugljičnih vlakana.

Pokažite svoj stil: okvir M Performance rešetke bubrega izrađen je od vrhunskih ugljičnih vlakana. Za posebno elegantan, sportski i individualan izgled.

M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana BMW M240i G42

M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana.

M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana naglašava premium kvalitetu i dinamičnu pojavu automobila.

M Performance stražnji difuzor od karbonskih vlakana BMW M240i G42

M Performance stražnji difuzor od ugljičnih vlakana.

Stražnji difuzor M Performance od karbonskih vlakana stvara još moderniji izgled - i poboljšava sportski izgled vozila.

BMW krovna kutija 320 Black/Titan Silver BMW M240i G42

BMW krovna kutija 320 Black/Titan Silver.

Krovna kutija Black/titanium silver boje, dostupna s obje strane, zapremnine 320 litara, kompatibilna sa svim BMW sustavima krovnih nosača.

BMW stražnji nosač bicikla Pro 2.0 BMW M240i G42

BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0.

Lagani, stabilni BMW stražnji stalak za bicikle Pro 2.0 za dva bicikla/e-bicikla. Maksimalno opterećenje od 60 kg, može se kompaktno složiti.

BMW podne prostirke za sve vremenske prilike prednje BMW M240i G42

BMW prednje podne prostirke za sve vremenske uvjete.

Savršeno postavljene BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uvjete štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. U crnoj boji s umetkom od nehrđajućeg čelika.

BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW serije 2 Coupé M Automobili, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

*Oprema je dostupna po izboru


**Oprema je dostupna u kombinaciji s opcijskim M Race Track paketom
 

BMW M2 Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): x,x–x,x
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): xxx–xxx


BMW M240i Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): x,x–x,x
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): xxx–xxx


BMW M240i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): x,x–x,x
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): xxx–xxx


Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP vrijednosti uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za novotestirana vozila od 01.01.2021. službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 •  

  *Oprema je dostupna po izboru

  **Oprema je dostupna u kombinaciji s opcijskim M Race Track paketom

  BMW M2 Coupé***:
  Potrošnja goriva, kombinirana WLTP u l/100 km: 10,2–9,6
  Emisija CO2, kombinirana WLTP u g/km: 231–218

  BMW M240i Coupé:
  Potrošnja goriva, kombinirana WLTP u l/100 km: 8,5–7,8
  Emisija CO2, kombinirana WLTP u g/km: 192–177

  BMW M240i xDrive Coupé:
  Potrošnja goriva, kombinirana WLTP u l/100 km: 8,8–8,1
  Emisija CO2, kombinirana WLTP u g/km: 200–185

  ***Preliminarne brojke

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP vrijednosti uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za novotestirana vozila od 01.01.2021. službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte http://www.bmw.de/wltp