BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020 žena ispred parkiranog BMW-a

THE 5

BMW SERIJE 5 TOURING: PONUDE I USLUGE

Vaš BMW serije 5 Touring s nama je u najboljim rukama. Naša široka ponuda originalnih BMW dodataka daje vašem BMW-u taj osobni dodir, dok BMW M Performance dijelovi pružaju autentičan motorsport osjećaj na bilo kojoj cesti. BMW-ova atraktivna ponuda servisnih usluga jamči sveobuhvatnu zaštitu u slučaju nezgode, zajedno s održavanjem i popravcima koji omogućuju da se neometano posvetite zadovoljstvu u vožnji.

Pročitajte više
THE 5 BMW SERIJE 5 TOURING: PONUDE I USLUGE

ORIGINALNI BMW DODACI ZA BMW SERIJE 5 TOURING.

Feeling good, feeling familiar.

Za sve BMW vozače, uživanje u vožnji je standard. Originalni BMW dodaci postoje kako bi udovoljili vašim posebnim željama. Nudimo široki izbor individualnih dodataka koji savršeno odgovaraju vašem BMW-u serije 5 Touring po kvaliteti, dizajnu i performansama, nudeći vam dodanu vrijednost - što god imali na umu.

BMW serije 5 Touring s BMW krovnom kutijom 520 G31 Facelift 2020 tročetvrtinski prikaz u mirovanju
19” M Performance Double Spoke 786 M, Jetblack mat BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020

19” M Performance Double Spoke 786 M, Jetblack, mat.

Visokokvalitetni 19” M Performance kovani naplatak Double-spoke 786 M Jetblack mat s M logotipom u boji i M Performance natpisom. TPMS komplet zimskih kotača s run-flat gumama, dimenzija 8 J x 19 s gumama 245/40 R 19 98H XL RSC.
BMW prostirka za prtljažni prostor BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020

BMW prostirka za prtljažni prostor.

Izdržljiva protuklizna prostirka otporna na vodu s povišenim rubovima sa svih strana i skladnog dizajna štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Dizajnirana u crnoj boji s umetkom od nehrđajućeg čelika, savršeno se uklapa u unutrašnjost.
BMW LED projektor u vratima BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020

BMW LED projektori u vratima.

Novi BMW LED projektori u vratima s poboljšanom kvalitetom projekcije i iznadprosječnim životnim vijekom čine ulazak i izlazak iz vozila jedinstvenim iskustvom. Automatski se aktiviraju kad se vrata otvore i osvijetle područje ulaska na potpuno individualan način projiciranjem slike na tlo pokraj vozila. Vozač može izabrati između projekcije BMW logotipa i BMW M logotipa.
BMW univerzalni nosač za sigurnosno kućište, Travel & Comfort BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020

BMW univerzalni nosač za tablete s BMW sigurnosnim kućištem.

Podesive veličine, univezalni nosač se pričvršćuje na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu “Travel & Comfort”. Pruža sigurnu potporu velikom broju Apple ili Samsung tableta s BMW sigurnosnim kućištem od 7” do 11”. Može se rotirati za 360° i zaključati pri željenom nagibu.

Otkrijte više BMW dodataka za BMW serije 5 Touring po kategorijama.

BMW USLUGE ZA BMW SERIJE 5 TOURING.

Servisni paketi, prednosti i partneri BMW-a serije 5 Touring.

BMW postavlja standarde u usluzi i uvijek je tu za vas. Uz pomoć Breakdown i Accident Assistance, naši stručnjaci su vam svakodnevno dostupni u hitnim slučajevima – 365 dana u godini. Zahvaljujući inovativnoj usluzi BMW Teleservices, vaš BMW serije 5 Touring automatski obavještava vašeg BMW servisnog partnera o potrebi za održavanjem i kvarovima, tako da vas može samostalno kontaktirati. S uslugom BMW Service Inclusive, ove i ostale usluge su financijski pokrivene u periodu odabranom po vašem izboru. Osigurajte više vremena za važne stvari u životu: uz širok spektar usluga koje nudi BMW, uvijek ste na sigurnoj strani. 

Muškarac u BMW-u za upravljačem s pogledom kroz vjetrobransko staklo BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020

BMW Service Inclusive.

Opustite se i usredotočite na ono što je zaista važno – na uživanje u vožnji. S uslugom BMW Service Inclusive, upravo to i možete. Jednokratnim plaćanjem dobivate sve uključene usluge i poslove održavanja za odabrani period.
Žena izlazi iz BMW-a gledajući na pametni telefon BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020

BMW Teleservices.

S inovativnom uslugom BMW Teleservices iz sustava BMW ConnectedDrive, vaš BMW vam pomaže zadržati hladnu glavu: u slučaju potrebnih poslova održavanja, vaš odabrani BMW servisni partner dobiva sve potrebne podatke. Vaš servisni partner vas zatim kontaktira kako biste dogovorili termin posjeta. Tako se možete osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate sami misliti na sve. Jedino što je potrebno je da online registrirate svoje vozilo na BMW ConnectedDrive Portalu i odaberete servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
Muškarac stoji pokraj BMW-a s pametnim telefonom i trokutom BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020

BMW Roadside Assistance.

Besplatna BMW Roadside Assistance usluga dostupna je BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci su vam na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.

BMW M PERFORMANCE DIJELOVI ZA BMW SERIJE 5 TOURING.

Sportska oprema za BMW serije 5 Touring.

BMW serije 5 Touring predstavlja sportsku i udobnu svestranost: visokokvalitetni dodaci iz programa BMW M Performance dijelova naglašavaju dinamičan karakter vozila.

BMW M Performance dijelovi BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020
M Performance poklopac spremnika za gorivo od karbonskih vlakana BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020

M Performance poklopac spremnika za gorivo od karbonskih vlakana.

Detalji čine razliku: M Performance poklopac za gorivo je izrađen od premium karbonskih vlakana. On naglašava sportski i individualan izgled vozila. Originalan BMW dio optimalno je otporan na benzinska i dizelska goriva. S M Performance oznakom na brušenom aluminiju.
20” M Performance kovani kotači Multi-spoke stil 732 M Bicolor BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020

20” M Performance kovani kotači Multi-spoke stil 732 M Bicolor.

Visokokvalitetni 20” M Performance kovani kotači Multi-spoke stil 732 M u Bicolor Night Gold dizajnu, sjajni, tokareni i glodani, s M logotipom u boji. TPMS komplet ljetnih kotača s run-flat gumama, dimenzije 8J x 20 s dimenzijama guma 245/35 R20 95Y XL RSC sprijeda i 9Y x 20 s dimenzijama guma 275/30 R20 97Y XL RSC straga.
M Performance kućište vanjskog retrovizora, karbonska vlakna BMW serije 5 Touring G31 2020

M Performance kućište vanjskog retrovizora od karbonskih vlakana.

Savršeno izrađena od karbonskih vlakana, upečatljiva M Performance kućišta vanjskih retrovizora naglašavaju visokotehnološki karakter vozila. Njihov dinamičan dizajn osigurava vozilu privlačan premium izgled i doprinosi individualnim sportskim osobinama.
M Performance upravljač BMW serije 5 Touring G31 Facelift 2020

M Performance upravljač.

Uvjerljivi argumenti: zahvaljujući području zahvata u Alcantari, M Performance upravljač pruža izvrstan osjećaj i prianjanje – za izravniji osjećaj upravljanja. Njegov karakterističan dizajn i središnji detalj izrađen od crvene kože naglašavaju njegov motorsport izgled.

BMW CONNECTED DRIVE USLUGE I APLIKACIJE.

Inovativne tehnologije i ponude za BMW serije 5 Touring.

U trgovini BMW ConnectedDrive Store naći ćete veliki broj inovativnih aplikacija i digitalnih usluga koji povezuju vaš BMW serije 5 Touring sa svijetom. Klikom na donji gumb vidjet ćete pregled široke ponude usluga iz BMW ConnectedDrive. Otkrijte praktične aplikacije kao što su Real Time Traffic Information koja pruža vijesti iz prometa u stvarnom vremenu ili Remote Services koja vam omogućuje da kontrolirate vaš BMW pomoću pametnog telefona iz daljine. Provjerite koje BMW ConnectedDrive usluge su dostupne za vaše vozilo i koje možete obnoviti. 

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2.

  • Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uključuje dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

    Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila mogu se naći u 'Smjernicama o potrošnji goriva i putničkih vozila za nove putničke automobile', koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

    Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulativi i prevode se natrag u vrijednosti ekvivalentne NEDC kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze u vezi s vozilima ili druge dažbine koje se zasnivaju (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.