Prednji prikaz BMW serije 3 Limuzina (G20) u vožnji danju ispod staklene zgrade.
Potrošnja goriva, kombinirana1,5 -7,3l/100 km

THE 3

BMW SERIJE 3 LIMUZINA

Potrošnja goriva, kombinirana1,5 -7,3l/100 km
THE 3BMW SERIJE 3 LIMUZINA

Jedva da je na cesti, a BMW serije 3 Limuzina već ostavlja sve iza sebe, uključujući konvencije i očekivanja. Ikona još jednom pokazuje kako se iznova postavljaju standardi. Uostalom, s pionirskim dizajnerskim jezikom, ona predstavlja zoru nove ere. Još snažniji i učinkovitiji motori pokreću vrhunsku sportsku limuzinu. I nova snaga - jednostavno recite "Hey BMW" i BMW serije 3 prepoznaje vaš glas i uvažava svaku vašu riječ.

Pročitajte više

DIZAJN BMW SERIJE 3 LIMUZINE.

BMW serije 3 je oduvijek bio vođa. Kroz novi dizajnerski jezik, sportska limuzina povezuje uspješnu prošlost s budućnošću. Pojava koja sa svakim detaljem ispunjava želju za zadovoljstvom u vožnji.

Pročitajte više

UDOBNOST U BMW SERIJE 3 LIMUZINI.

Doseže novu razinu.

Što se tiče udobnosti, BMW serije 3 se također doima još izdašnijih proporcija i praktičnosti. Bilo da se radi o pristupu vozilu putem pametnog telefona, o akustičnom staklu ili o inteligentnom sustavu za utovar - svaki detalj čini život lakšim i nudi visoku razinu vozne udobnosti.
BMW serije 3 Limuzina (G20), BMW Laserlight. Bočni krupni plan prednjeg svjetla s BMW Laserlight.

BMW Laserlight.

U laserskom načinu rada dugih svjetala, adaptivna BMW Laserlight svjetla osvjetljavaju dometom do 530 m, gotovo dvostruko više od uobičajenih svjetala. Bolja vidljivost u mraku značajno povećava sigurnost. Plavi detalji i natpis "BMW Laser" na prednjim svjetlima također naglašavaju tehnološke standarde i sportski karakter vozila.
Pogled na BMW Limuzinu serije 3 (G20) odozgo s pogledom na zatvoreni stakleni krov.

Stakleni krov.

Stakleni krov s funkcijom klizanja i podizanja, uključujući unutrašnji električni klizni krov, zaštitu od zaglavljivanja, kao i udobno otvaranje i zatvaranje, omogućuje pojedinačno reguliranje protoka zraka za ugodnu klimu u unutrašnjosti. Integrirana zaštita od vjetra sprječava nastanak propuha u unutrašnjosti i osigurava nisku razinu buke od vjetra.
Tročetvrtinski stražnji prikaz u mirovanju BMW serije 3 Limuzina (G20) s vozačem koji automatski otvara vrata prtljažnika s nogom.

Automatsko upravljanje vratima prtljažnika.

Automatsko upravljanje vratima prtljažnika omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje vrata pritiskom na tipku smještenu na dohvat ruke u oblozi vrata ili na ključu automobila. Vrata prtljažnika mogu se otvoriti i na uobičajen način, pomoću vanjske ručice, te zatvoriti pritiskom na tipku na unutrašnjoj strani vrata.
Prednji prikaz vozačevog kokpita BMW serije 3 Limuzina (G20) s prostorom za noge osvijetljenim plavom ambijentalnom rasvjetom.

Ambijentalno osvjetljenje.

Ambijentalno svjetlo, uključujući ambijentalno konturno svjetlo u prednjim i stražnjim vratima, stvara opuštajuću, ugodnu atmosferu u unutrašnjosti. Šest dizajna rasvjete s mogućnošću prigušivanja također uključuje dinamičku funkciju u četiri aplikacije. Welcome Light Carpet osvjetljava područje ispred vrata vozila prilikom ulaska i izlaska.

BMW SERIJE 3 LIMUZINA PLUG-IN HIBRIDNI MODELI.

Otkrijte BMW serije 3 Limuzine 320e, 330e i 330e xDrive s inovativnim hibridnim pogonom.

Najbolje od oba svijeta: s hibridnim modelima BMW serije 3 Limuzine BMW 320e, BMW 330e i BMW 330e xDrive, možete doživjeti održivu mobilnost i učinkovitu voznu dinamiku. Istražite brojne prednosti ovih inovativnih BMW hibridnih vozila i saznajte više o konceptu pogona, vozne dinamike, BMW Charging i praktičnim digitalnim uslugama BMW ConnectedDrive.
Plug-in hibrid BMW serije 3 Limuzina 2021 G20 tročetvrtinski prednji prikaz punjenje

Plug-in hibridna tehnologija BMW serije 3 Limuzine.

BMW plug-in hibridi serije 3 limuzina kombiniraju tehnologiju električnog pogona BMW eDrive sa snažnim motorom s unutarnjim izgaranjem. Zajedno dvije pogonske jedinice proizvode učinkovito i jedinstveno iskustvo vožnje. U BMW 330e xDrive** sustav pogona na sve kotače BMW xDrive dodatno je jamstvo optimalne dinamike i prianjanja.
Saznajte više o inteligentnim načinima vožnje
Plug-in hibrid BMW serije 3 Limuzina 2021 G20 tročetvrtinski prednji prikaz u vožnji na cesti

Načini vožnje hibrida BMW serije 3 Limuzine.

Čisto električno i bez emisija na putu do posla ili snažno dinamično i s dovoljnim dometom za vikend izlete-hibridna vozila BMW serije 3 limuzina ostavljaju sve vaše mogućnosti otvorenima. Iskoristite inteligentne načine vožnje koji osiguravaju optimalnu interakciju motora s unutarnjim izgaranjem i elektromotora u svakoj situaciji.
Istražite BMW elektromobilnost
Plug-in hibrid BMW serije 3 Limuzina 2021 G20 bočni prikaz stanica za punjenje

Punjenje plug-in hibrida BMW serije 3 Limuzine.

BMW Charging nudi vam prilagođena rješenja za punjenje vašeg BMW-a serije 3 limuzina s hibridnim pogonom. Osim standardnog kabela za punjenje za kućne utičnice, raspored opskrbe plug-in hibrida BMW serije 3 limuzina uključuje i kabel za punjenje (način 3) za javno punjenje, kao i BMW karticu za punjenje koja vam nudi atraktivne uvjete za javno punjenje*.
* ponuda specifična za tržište
Saznajte više o BMW Charging
Plug-in hibrid BMW serije 3 Limuzina 2021 G20 navigacijski sustav krupni plan

Digitalne usluge za BMW serije 3 Limuzinu plug-in hibride.

BMW vam nudi inovativne digitalne usluge koje čine vaš svakodnevni život s vašim BMW-om serije 3 limuzina s hibridnim pogonom praktičnijim. BMW Connected Charging pouzdano vas usmjerava do najbližih stanica za punjenje na vašoj ruti. Korištenje aplikacije My BMW osigurava vam potpunu transparentnost na razini napunjenosti i posljednjim ciklusima punjenja.
Saznajte više o digitalnim uslugama

SUSTAVI POMOĆI I POVEZIVOST U BMW SERIJE 3 LIMUZINI.

Inovacija kao vaš partner.

BMW serije 3 nudi veliki broj inteligentnih sustava za pomoć i inovativnih tehnologija koje čine vaše putovanje još sigurnijim i udobnijim. Bilo da se radi o pomoći pri zastoju u prometu, pomoći pri parkiranju ili kontroli pokretom - s BMW Live Cockpit Professional i potpuno digitalnim 12,3'' zaslonom s instrumentima, dobivate sve informacije na prvi pogled.
Prednji krupni plan kokpita BMW serije 3 Limuzine (G20) s Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i upravljanje vozilom. Uključuje, između ostalog, sustav Surround View koji uključuje Top View, Panorama View, Remote 3D View, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, funkciju kočenja u nuždi Active Park Distance Control, Parking Assistant s uzdužnim i bočnim navođenjem i pomoć za vožnju unazad Reversing Assistant.
Prednji krupni plan kokpita BMW serije 3 Limuzine (G20) s BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona koji se sastoje od 10,25" upravljačkog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalne instrument ploče od 12,3". BMW-ovim operativnim sustavom 7 također se može upravljati putem iDrive dodirnog kontrolera.
Prednji krupni plan kokpita BMW serije 3 Limuzine (G20) s Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Opcija Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Osim sadržaja opcije Driving Assistant, uključuje i Steering and Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Lane Change i Emergency Stop Assistant te Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
Krupni plan kokpita BMW serije 3 Limuzine (G20) s Reversing Assistant.

NAJBOLJI POMOĆNICI RADE IZA SCENE.

BMW serije 3 Limuzina sa sustavom Reversing Assistant.

Prikaz BMW serije 3 Limuzine (G20) u vožnji sa strane u urbanom okruženju.

ZA SVE ZAVOJE KOJI VAS ČEKAJU.

Vozna dinamika BMW serije 3 Limuzine.

VOZNA DINAMIKA BMW SERIJE 3 LIMUZINE.

Savršenstvo u akciji.

Izvrsno držanje na cesti, sportsko upravljanje i velika okretnost: BMW serije 3 Limuzina podiže dinamiku vožnje na novu razinu. S unaprijeđenim i još snažnijim motorima, savršeno usklađenim komponentama ovjesa i optimiziranom raspodjelom mase, prednjači sa svojom reputacijom ultimativne sportske limuzine.
Bočni prikaz stražnjeg dijela BMW serije 3 Limuzine (G20) odozdo.

M Sport diferencijal.

M Sport diferencijal optimizira vučnu snagu i stabilnost u vožnji pri promjeni traka ili ubrzavanju iz zavoja, prilikom vožnje u zavoju pri velikim brzinama ili na različitim površinama ceste. Vučna snaga je optimizirana uz pomoć elektronički upravljanog uređaja koji smanjuje razliku u brzini okretaja stražnjih kotača.
Detaljan prikaz kotača BMW serije 3 Limuzine (G20) s M Sport kočnicom.

M Sport kočnice.

M Sport kočnice sprijeda imaju fiksne čeljusti sa četiri klipa i straga plutajuće čeljusti s jednim klipom u plavoj boji s M oznakom te velike kočne diskove za izvanredne performanse kočenja.
Tročetvrtinski stražnji prikaz u vožnji BMW-a serije 3 Limuzina (G20) s adaptivnim M ovjesom.

Adaptivni M ovjes.

Adaptivni M ovjes spušten za 10 milimetara može se elektronički prilagoditi u bilo kojem trenutku kako bi odgovarao cesti i uvjetima vožnje. Vozači također mogu prilagoditi osobine ovjesa putem Driving Experience Control kako bi aktivirali željeni stil vožnje u bilo kojem trenutku - od udobnog do izuzetno sportskog s izrazito okretnim upravljanjem.
Detaljan prikaz središnje konzole BMW-a serije 3 Limuzina (G20) s ručicom mjenjača i Steptronic Sport mjenjačem.

Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatski ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.

BMW SERIJE 3 LIMUZINA MODELI.

Model Advantage

Model Advantage opravdava svoje ime - i nudi opipljive pogodnosti za kupca. U unutrašnjosti se odlikuje brojnim funkcionalnim značajkama koje povećavaju udobnost i sigurnost.
Bočni prikaz BMW serije 3 Limuzina (G20) kao Model Advantage.

Model Sport Line

Model Sport Line čini izgled vozila još dinamičnijim. Detalji Sportska sjedala za vozača i suvozača u kombinaciji tkanina/Sensatec u crnoj boji nude maksimalnu udobnost i potporu. Sadržaj modela Advantage i ambijentalna rasvjeta upotpunjuju ponudu.
Bočni prikaz BMW serije 3 Limuzine (G20) kao model Advantage.

Model Luxury Line

Model Luxury Line prikazuje elegantnu stranu vozila. Elegantni dizajnerski elementi izrađeni od kroma visokog sjaja daju eksterijeru ekskluzivan izgled. Moderan dojam prisutan je i u interijeru. Ovdje prvoklasne kožne presvlake i visokokvalitetne letvice u unutrašnjosti odaju luksuz.
Bočni prikaz BMW serije 3 Limuzina (G20) kao model Luxury Line.

Model M Sport

Model M Sport daje vozilu još više sportskog karaktera. Uz izoštrene detalje na vanjštini i u unutrašnjosti, model M Sport jamči i veću voznu dinamiku. M Sport ovjes, M Sport kočnice i M Aerodynamics paket značajno optimiziraju voznu dinamiku.
Bočni prikaz BMW serije 3 Limuzine (G20) kao model M Sport.
 • Model Advantage
 • Model Sport Line
 • Model Luxury Line
 • Model M Sport

ORIGINALNI BMW DODACI I BMW M PERFORMANCE DIJELOVI ZA BMW SERIJE 3 LIMUZINU.

Dobar osjećaj, poznat osjećaj.

BMW M Performance dijelovi daju vašoj BMW serije 3 Limuzini maksimalnu količinu trkaćeg karaktera. Izaberite između optički poboljšanih dizajnerskih značajki za eksterijer, kao i atraktivnih kovanih i naplataka od lakih metala. S originalnim BMW dodacima prilagođavate svoj BMW svojim osobnim željama: proizvodi se savršeno uklapaju u BMW serije 3 Limuzinu u pogledu kvalitete, dizajna i performansi.
BMW serije 3 Limuzina (G20), BMW krovna kutija

BMW krovna kutija.

Moderna BMW krovna kutija u crnoj boji s titan srebrnim bočnim stranama ima kapacitet skladištenja 420 litara i kompatibilna je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, prikladna je za utovar i može se zaključati za zaštitu od krađe.
BMW serije 3 Limuzina (G20) BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je visokosjetljiva full-HD kamera koja opaža sve što se događa ispred i iznad vozila, čak i dok je parkirano. U slučaju vibracija i neobičnih kretnji izvan vozila, kamera automatski snima situaciju kako bi dokumentirala moguće nesreće ili (pokušaje) provale.
BMW serije 3 Limuzina (G20), BMW univerzalna bežična stanica za punjenje

BMW univerzalna bežična stanica za punjenje.

Bežično punjenje, bilo kad i bilo gdje: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon može se jednostavno i učinkovito napuniti bez kabela u vozilu. Mobitel se sprema na stabilan i siguran način. Posebno pametno: Integrirana baterija se može ukloniti i omogućuje bežično punjenje izvan vozila.
BMW serije 3 Limuzina (G20), M Performance rešetka bubrega crna visoki sjaj

M Performance rešetka bubrega crna visoki sjaj.

Snažan karakter: Letvice i okvir rešetke u crnoj boji visokog sjaja odišu snagom i dinamičnošću. Za jedinstven izgled koji ostavlja jasan dojam.
BMW serije 3 Limuzina (G20), M Performance stražnji spojler, karbonska vlakna

M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana.

Još impresivniji: M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana naglašava premium kvalitetu i dinamičnu pojavu automobila. Visokotehnološki materijal - karbonska vlakna - čini ga iznimno laganim i istovremeno vrlo čvrstim. Stražnji spojler optimizira aerodinamiku i omogućuje još više atletskih voznih osobina.
BMW serije 3 Limuzina (G20), M Performance upravljač

M Performance upravljač.

Čvrsti argumenti: Zahvaljujući području hvata od Alcantare, M Performance upravljač pruža odličan osjećaj i lakoću držanja – za sportski osjećaj upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka izrađena od crvene kože naglašavaju njegov motorsport karakter. Dodatno: M Performance obloga upravljača, karbonska vlakna/Alcantara i M Performance ručice mjenjača od karbonskih vlakana.

TEHNIČKI PODACI ZA BMW SERIJE 3 LIMUZINU.

BMW 330i Limuzina.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

190 (258)/5.000-6.500

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

-

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

7,3-6,4

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

167-147

BMW serije 3 Limuzina (G20), tehnički podaci

BMW SERVISI.

SERVIS I ASISTENCIJA ZA BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
 • Servis provjere vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis kočne tekućine
Saznajte više o BMW Service Inclusive
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2.

BMW 330i Limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,3–6,4
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 166–147

 

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2.

 • BMW 330i limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,3–6,4
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 167-147

  Službene brojke za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni raspon određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP brojke uzimaju u obzir svu dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o metodama mjerenja NEDC i WLTP mogu se pronaći na www.bmw.de/wltp

  ** Na temperaturama ispod 0 stupnjeva Celzijusa, čisto električni način vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija ne zagrije do radnog stanja nakon što je vozilo prešlo nekoliko kilometara.