BMW serije 2 Gran Coupé F44
Potrošnja goriva, kombinirana7.3–6.5 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel

THE 2

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ

Potrošnja goriva, kombinirana7.3–6.5 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel
THE 2BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ

Prvi ikada BMW serije 2 Gran Coupé uvodi novi oblik autoriteta smjelog karaktera u kompaktnoj klasi. To je prije svega beskompromisna, izvedbeno orijentirana estetika koja nepogrešivo otkriva svoje ambicije. U skladu s vrhunskim tehnologijama i savršeno podešenim značajkama dinamike vožnje, BMW serije 2 Gran Coupé s lakoćom se izdvaja iz gomile i slijedi svoj vlastiti put.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI I VANJŠTINE BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Prvi ikada BMW serije 2 Gran Coupé daje iznimno lagan izgled autoritetu na kotačima veličine do 19″. Prepoznatljiva BMW bubrežna maska, LED prednja i stražnja svjetla, vrata bez okvira, moćne bočne stranice i sportski stražnji dio – čisti autoritet koji se također odražava u unutrašnjosti. Sa osvijetljenim letvicama unutrašnjosti i opcijskim sportskim sjedalima, kokpit orijentiran na vozača stvara ugođaj koji je u jednakoj mjeri ekskluzivan i dinamičan. U isto vrijeme, dva zaslona od 10,25 inča s Live Cockpit Professional i BMW Head-Up zaslonom vas obavještavaju u potpunosti.
BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metalik, tročetvrtinski pogled sprijeda s visoka
BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metalik u pogledu izbliza

BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu.

BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu u potpunosti je dovršena u Cerium Grey boji i ima detaljno dizajniranu rešetku iznutra. Ova mrežasta struktura, inspirirana utrkama, daje dubinu i vrijednost prednjoj strani i postavlja visokokvalitetan i dinamičan naglasak u detaljima.
Vrata bez okvira BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metalik vanjština

Vrata bez okvira.

Elegantna vrata bez okvira nadopunjuju elegantne linije vozila i naglašavaju sportski karakter vozila.
Obloge ispušne cijevi BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metalik u pogledu izbliza

Obloge ispušne cijevi, vidljive.

Obloge ispušne cijevi daju vizualni dojam s promjerom od 90 mm i čine vozilo još sportskijim.
Stražnja LED svjetla BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metalik u pogledu izbliza

Stražnja LED svjetla.

Stražnja LED svjetla ističu dinamičan stražnji dio vozila i osiguravaju optimalno osvjetljenje kolnika, kao i bolju vidljivost i prepoznatljivost u mraku.
Sport sjedala BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Sport sjedala za vozača i suvozača.

Sportska sjedala za vozača i suvozača karakteriziraju podupirači sjedala i naslona koji su veći od onih na standardnim sjedalima te, zajedno s podesivom potporom za bedra, za izvrsnu ergonomiju i bolju bočnu potporu tijekom brzih zavoja. Osim dubine sjedala (mehanički), širina naslona (električno) može se podesiti i na vozačkom sjedalu.
Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Brooklyn' BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Brooklyn'.

Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Boston' sa 'Triangle' naglaskom na instrumentnoj ploči i oblogama vrata daju unutrašnjosti progresivan ambijent s visokim osjećajem vrijednosti. Svjetlucavi uzorak diskretno osvijetljenih završnica stvara privlačnu i ugodnu atmosferu u vozilu.
Panoramski stakleni krov BMW serije 2 Gran Coupé F44 u pogledu iz ptičje perspektive

Panoramski stakleni krov.

Kada je otvoren, panoramski stakleni krov pruža savršenu dozu svježeg zraka. Zatvoren, kreira svijetlu atmosferu u unutrašnjosti. Otvara se i zatvara potpuno automatski pritiskom na tipku ili s ključem automobila, te je opremljen s funkcijama klizanja i podizanja, zaštitom od sunca i zaštitom od vjetra.

VOZNA DINAMIKA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Motor, komponente pogona i šasije BMW-a serije 2 Gran Coupé.

S dinamičnom opremom kao što su prilagodljivi ovjes, mjenjač s dvostrukom spojkom i xDrive pogon na sve kotače, BMW serije 2 Gran Coupé preuzima vodeću ulogu u svom segmentu u pogledu agilnosti. U kombinaciji sa snažnim i visoko učinkovitim TwinPower Turbo benzinskim i dizelskim motorima, s lakoćom se izdvaja iz gomile i pruža izvanrednu samouvjerenost na svakoj ruti.
M Sportski upravljač sa Servotronicom BMW serije 2 Gran Coupé F44 kokpit

M Sportski upravljač.

M Sportski upravljač sa Servotronic stvara izravan i okretan odziv upravljanja i smanjuje napor upravljanja. Vaše vozilo se može preciznije usmjeriti, nudeći izrazito atletske karakteristike upravljanja, osobito na zavojitim cestama.
8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač BMW serije 2 Gran Coupé F44

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatski ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.
BMW serije 2 Gran Coupé F44 sa BMW xDriveom u pogledu izbliza

BMW xDrive.

Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronički kontrolirana raspodjela snage suzbija podupravljanje i preupravljanje u zavojima.
M Sport ovjes BMW serije 2 Gran Coupé F44

M Sport ovjes.

M Sport ovjes spušta vozilo za otprilike deset milimetara. Također ima kraće opruge ovjesa i čvršće postavke amortizera, kao i tvrđe stabilizatore. U kombinaciji, rezultiraju još izravnijim dizajnom ovjesa, koji omogućuje izrazito sportski stil vožnje.

SUSTAVI POMOĆI I KOMFORNE FUNKCIJE U BMW-U SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW serije 2 Gran Coupé prikazuje tehnički progresivan zaslon do najsitnijih detalja. Inovativni sustavi pomoći vozaču kao što je pomoćnik za vožnju unatrag podržavaju vas tijekom putovanja, dok BMW inteligentni osobni asistent podiže komunikaciju između vozača i vozila na višu razinu, a digitalni ključ pruža veću udobnost omogućujući zaključavanje i otključavanje vrata putem pametnog telefona.
Paket za sigurnost Driving Assistant BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Driving Assistant.

Sigurnosni paket Driving Assistant uključuje sustave za upozorenje na prednji sudar koji se temelji na kameri s funkcijom kočenja, pomoć pri ograničenju brzine uklj. Informacije o ograničenju brzine s indikatorom zabrane pretjecanja s pregledom i upozorenjem o napuštanju trake. Dodatno, oprema temeljena na radaru uključuje stražnje upozorenje na križanje prometa, upozorenje na promjenu trake i upozorenje na sudar straga.
Parking Assistant BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Parking Assistant.

Parking Assistant čini parkiranje vozila lakšim. Kamera za vožnju unatrag pruža jasniji pregled iza vozila. Active Park Distance Control nudi povećanu zaštitu od oštećenja uzrokovanih parkiranjem. Parking Assistant automatski parkira vozilo, paralelno ili okomito na ulicu, te napušta paralelna parkirna mjesta. Pomoćnik za vožnju unatrag podržava vas pri vožnji unatrag, npr. u uskim trakama.
Aktivni tempomat sa Stop&Go funkcijom BMW serije 2 Gran Coupé F44

Aktivni tempomat.

Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go održava u rasponu brzina od 30 do 160 km/h unaprijed definiranu udaljenost od vozila ispred, uključujući zaustavljanje i ponovno pokretanje u stani-i-kreni prometu. Speed Limit Assist omogućuje preuzimanje ograničenja brzine u tempomatu. Upozorenje na prednji sudar s intervencijom kočenja reagira na vozila koja miruju, pješake i bicikliste.
BMW Live Cockpit Professional BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona koja se sastoje od 10,25" upravljačkog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalne instrument ploče od 10,25". BMW-ovim operativnim sustavom 7 također se može upravljati putem iDrive kontrolera.
Remote Software Upgrade BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Remote Software Upgrade.

U vozilu uvijek najnovija verzija softvera. Uz opciju Remote Software Upgrade, vaš će BMW uvijek biti ažuriran. Jednostavno možete preuzeti nadogradnje putem aplikacije My BMW App ili SIM kartice instalirane u vozilu, a zatim ih instalirati. Na taj se način aktiviraju i ostale dostupne funkcije u vašem BMW-u.
Integracija pametnog telefona u BMW serije 2 Gran Coupé F44

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ MODELI.

Model Advantage

Za interijer i eksterijer, Model Advantage nudi različite funkcionalne opcije opreme koje povećavaju udobnost i sigurnost.
BMW serije 2 Gran Coupé F44 Model Advantage Mineral White tročetvrtinski pogled sprijeda

Model Luxury Line

Model Luxury Line prikazuje elegantnu stranu vozila. Elegantni elementi dizajna izrađeni od satiniranog aluminija daju eksterijeru ekskluzivan izgled. Prvoklasne kožne presvlake i visokokvalitetne završne obloge interijera karakteriziraju luksuz u unutrašnjosti. Sadržaj modela Advantage i ambijentalna rasvjeta upotpunjuju ponudu.
BMW rešetka bubrega BMW serije 2 Gran Coupé F44 Model Luxury Line Storm Bay metalik tročetvrtinski pogled sprijeda

Model Sport Line

Model Sport Line čini izgled vozila još dinamičnijim. Upečatljivi elementi dizajna u crnoj boji visokog sjaja osiguravaju posebno sportski izgled. Sportska sjedala za vozača i suvozača nude maksimalnu udobnost i optimalnu potporu. Sadržaj modela Advantage i ambijentalna rasvjeta upotpunjuju ponudu.
BMW serije 2 Gran Coupé F44 Model Sport Line Melbourne Red tročetvrtinski pogled sprijeda

Model M Sport

Model M Sport daje vozilu još više sportskog karaktera. Uz izoštrene detalje na vanjštini i u unutrašnjosti, model M Sport jamči i veću voznu dinamiku. M Sport ovjes uključujući M Sport upravljač i M Aerodynamics paket značajno optimiziraju voznu dinamiku. Sadržaj modela Advantage i LED svjetla za maglu upotpunjuju ponudu.
BMW serije 2 Gran Coupé F44 Model M Sport Misano Blue metalik tročetvrtinski pogled sprijeda
 • Model Advantage
 • Model Luxury Line
 • Model Sport Line
 • Model M Sport

TEHNIČKI PODACI ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW 220i xDrive.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

131 (178)/5,000-5,500

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

7.1

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

7.3-6.5

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

166-149

BMW serije 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue, pogled sprijeda sa otvorenim vratima i dvoje ljudi u vozilu

BMW SERVICES.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW SERIJE 2 CABRIO.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
 • Servis provjere vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis kočne tekućine
Saznajte više o BMW Service Inclusive
BMW pomoć pri kvarovima i nezgodama

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW serije 2 Gran Coupé, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.8–7.1
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 177–162


BMW 220i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.3–6.5
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 166–149
 

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP vrijednosti uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.8-7.1
  CO2 emisije u g/km (kombinirane): 177-162

  Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uključuje dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila mogu se naći u 'Smjernicama o potrošnji goriva i putničkih vozila za nove putničke automobile', koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulativi i prevode se natrag u vrijednosti ekvivalentne NEDC kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze u vezi s vozilima ili druge dažbine koje se zasnivaju (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.