Tročetvrtinski prikaz prednjeg kraja BMW-a serije 2 Active Tourer F45 Facelift 2018 Sunset Orange metalik boje parkiranog na cesti

BenzinDizel

Motor i vrsta goriva

THE 2

BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER: SVE ZNAČAJKE

BenzinDizel

Motor i vrsta goriva

THE 2BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER: SVE ZNAČAJKE

Postavite puls grada: s radošću, stilom i karakterom. BMW serije 2 Active Tourer je dio današnjih velikih gradova. Baš kao na trgovima i kafićima, avenijama i čvorištima. On se hvata u koštac sa urbanim izazovima uz zabavu i polet i vješto ih savladava. Bilo da je to navigiranje kroz uske uličice s dinamikom i agilnošću ili ispunjavanje prepunog rasporeda uz svestranost i učinkovitost - to je savršeno vozilo za sve koji su aktivni i na putu.

Pročitajte više

ZNAČAJKE BMW-a SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Istražite dizajn, voznu dinamiku i sustave pomoći vozaču.

Tročetvrtinski prikaz prednjeg kraja BMW-a serije 2 Active Tourer F45 Facelift 2018 Sunset Orange metalik boje parkiranog u uličici

VANJŠTINA BMW-a SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Impresionira iz svakog ugla.

Ne samo da je atraktivan na prvi pogled: novi BMW serije 2 Active Tourer impresionira iz svakog kuta - i sa svakim detaljem. Velika rešetka maske i neprekinuti ulazi za zrak na prednjem kraju prenose svoju žeđ za akcijom dok LED svjetla naglašavaju prepoznatljiv izgled. Dinamična silueta s vodoravnim naglascima i izrazito oblikovani bočni otvori pružaju BMW-u serije 2 sportski i moderan karakter.

Unutrašnjost BMW-a serije 2 Active Tourer F45 2018

UNUTRAŠNJOST BMW-a SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Savršeno kombinirani stil i funkcionalnost.

Puno prostora u gradu? Ništa ne može biti lakše kad ste vani u BMW-u serije 2 Active Tourer. Nudi puno prostora i fleksibilnosti. S do 1.510 l promjenjivog prostora za prtljagu, uvijek je spreman za nove aktivnosti. Istodobno je izuzetno primamljivo: velika vrata pružaju udobno ulaženje i izlaženje, opcionalno beskontaktno otvaranje i zatvaranje vrata prtljažnika olakšava odlaganje i pruža maksimalnu udobnost. Za sve na vašem popisu obveza.

Tročetvrtinski prikaz stražnjeg kraja BMW-a serije 2 Active Tourer 220i 2018 F45 Sunset Orange metalik boje

VOZNA DINAMIKA BMW-a SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Grad postaje avantura.

Slobodni i učinkoviti motori BMW-a serije 2 Active Tourer spremni su za svako ubrzanje. Istodobno, opcijski prilagodljivi ovjes i brojne aerodinamičke značajke osiguravaju optimalan kontakt s cestom. Kontrola doživljaja vožnje omogućuje vam prijelaz između različitih načina vožnje pritiskom na tipku - od posebno udobnih do izuzetno sportskih. Čista vozna dinamika dok putujete kroz urbanu džunglu.

Za mene, BMW serije 2 Active Tourer je najfunkcionalniji BMW i reinterpretira čisto zadovoljstvo u vožnji.
Adrian van Hooydonk, Voditelj odjela dizajna BMW Grupe

DIZAJN BMW-a SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Spreman obaviti sve s vaše liste.

Dinamična silueta s vodoravnim naglascima i izrazito oblikovani bočni otvori pružaju BMW serije 2 sportski i moderan karakter. Jasno dizajnirane proporcije i detalji se neprimjetno prenose u unutrašnjost. Vodoravno poravnavanje i podjela površina osiguravaju svijetlu, prostranu unutrašnjost. Ovdje otkrijte slike s istaknutim značajkama BMW-a serije 2 Active Tourer.
Double kidney grille BMW 2 Series Active Tourer F45 Facelift 2018 Sunset Orange metallic close-up front
Rear section BMW 2 Series Active Tourer 220i F45 Facelift 2018 Sunset Orange metallic close-up rear
Alloy wheel BMW 2 Series Active Tourer F45 Facelift 2018 Sunset Orange metallic close-up wheel
BMW 2 Series Active Tourer F45 Facelift 2018 Sunset Orange metallic close-up side
Panorama glass roof BMW 2 Series Active Tourer F45 Facelift 2018 Sunset Orange metallic bird’s-eye view
Sport seats BMW 2 Series Active Tourer F45 2018 interior
Backseat BMW 2 Series Active Tourer F45 2018 interior
Double kidney grille BMW 2 Series Active Tourer F45 Facelift 2018 Sunset Orange metallic close-up front
Rear section BMW 2 Series Active Tourer 220i F45 Facelift 2018 Sunset Orange metallic close-up rear
Alloy wheel BMW 2 Series Active Tourer F45 Facelift 2018 Sunset Orange metallic close-up wheel
BMW 2 Series Active Tourer F45 Facelift 2018 Sunset Orange metallic close-up side
Panorama glass roof BMW 2 Series Active Tourer F45 Facelift 2018 Sunset Orange metallic bird’s-eye view
Sport seats BMW 2 Series Active Tourer F45 2018 interior
Backseat BMW 2 Series Active Tourer F45 2018 interior

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW 218i Active Tourer:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5.8
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 132


  BMW 220i Active Tourer:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5.8
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 133


  BMW 225i xDrive Active Tourer:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6.2
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 141


  BMW 220d xDrive Active Tourer:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4.7
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 124


  Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uključuje dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.


  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila mogu se naći u 'Smjernicama o potrošnji goriva i putničkih vozila za nove putničke automobile', koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2


  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulativi i prevode se natrag u vrijednosti ekvivalentne NEDC kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze u vezi s vozilima ili druge dažbine koje se zasnivaju (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW 220i Active Tourer:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 5.4
CO2 emissions in g/km (combined): 123

The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Pročitajte više