Divlji, buntovan, jedinstven. BMW serije 2 Coupé ima sve što definira sportski coupé. Njegov nepogrešivi sportski dizajn naglašava voznu dinamiku koja ga čini najboljim u svojoj klasi. Savršeno uravnotežena 50:50 raspodjela težine, moćni BMW TwinPower Turbo motori i inteligentne BMW EfficientDynamics mjere sve zajedno definiraju coupé. Njegova dinamika kulminirala je u M240i, motoru koji je ubrzavao od 0 do 100 km/h u praktični nikakvom vremenu. Vjeran sloganu: Manje pravila. Više performansi.

Izgled stražnjeg dijela, kompaktne proporcije - prvi ikada BMW Serije 2 Cabrio. Njegov ekstrovertirani dizajnerski jezik s kratkim pregibom, moćnim konturama i mišićavim stražnjim dijelom odražava njegovu samouvjerenu prirodu. Luksuzni Line, Sport Line i M Sport paketi, kao i sveobuhvatan asortiman originalne BMW opreme, dodaju dodatni začin ovom karakteru. BMW serije 2 Cabrio ne slijedi nikoga; provjereno ide samostalno. A BMW M240i je još impulzivniji. Sa svojim M TwinPower Turbo rednim 6-cilindričnim benzinskim motorom, on otpušta strašnu stranu BMW-a serije 2 i ne samo da ubrzava zračni protok, već donosi zadovoljstvo užitka u vožnji na potpuno novu razinu.

Prostran, svestran, dinamičan: S svojim kompaktnim, snažnim proporcijama i izduženim obrisima, BMW Serije 2 Active Tourer odiše sportskom aktivnošću - iz kojeg god kuta pogledali. S obzirom na kompaktnu vanjštinu, prostor koji je dostupan s unutarnje strane pozitivno je zapanjujući: podesiva sjedišta, prtljažni prostor sa sklopivim podom i naizgled beskrajni broj mogućnosti skladištenja stvaraju dodatni prostor za čitav niz funkcionalnosti. Sa svojom kombinacijom BMW eDrive i benzinskog motora, BMW 225xe Active Tourer nudi i električno iskustvo vožnje i neograničenu mobilnost.

Za uzbudljive svakodnevne aktivnosti i udobnost na dugim putovanjima: S velikim dimenzijama prtljažnika, sjedećih mjesta za do sedam putnika i bezbroj mogućnosti odlaganja, BMW serije 2 Gran Tourer se brine za sve vaše zahtjeve što se tiče udobnosti i fleksibilnosti. I nije samo inteligentan: sa sportskim konturama i moćnim trocilindarskim i četverocilindarskim motorima s BMW TwinPower Turbo tehnologijom, model također ima i sportsku figuru.

Model sportaša za izuzetna iskustva: prvi ikada BMW serije 2 Gran Coupé uvodi novi oblik autoriteta s odvažnim karakterom u kompaktnu klasu. Lepršav, nekonvencionalan i individualan. Prije svega, beskompromisna moćna estetika podvlači njegovu sportsku osobnost. U kombinaciji s savršeno podešenim značajkama vozne dinamike i vrhunskim tehnologijama, BMW serije 2 Gran Coupé podiže čisti užitak u vožnji na potpuno novu razinu.

Pročitajte više