SERVISNE AKCIJE

PROLJETNE SERVISNE AKCIJE U AUTO CENTRU TOMIĆ.

Redovna briga o Vašem automobilu riješit će Vas neželjenih i iznenadnih troškova. U periodu od 15.4.-15.5. u svim poslovnicama Auto centra Tomić poklanjamo Vam:


• 15% popusta na servis zamjene kočnica
• zamjenu ulja i filtera ulja za 179 KM
• besplatni kontrolni pregled vozila

Servis zamjene kočnica uz uštedu od 15%

Kako biste i u narednom periodu bezbrižno uživali u svom BMW vozilu - kako na kratkim, tako i na dugim putovanjima - pripremili smo posebnu ponudu za Vas. Dovezite svoj BMW u najbližu servisnu radionicu Auto centra Tomić gdje ćemo izvršiti servis zamjene kočnica (kočnih diskova i pločica) uz uštedu od 15% na uslugu i dijelove. Originalni BMW dijelovi jamče Vašem BMW-u izvrsne performanse kočenja, a Vama maksimalnu sigurnost u svakoj situaciji.Zamjena ulja i filtera ulja za 179 KM

Zamjena ulja i filtera ulja po cijeni od 179 KM vrijedi za vozila starija od 4 godine. Osigurava da motor Vašeg vozila glatko radi, uz korištenje isključivo motornih ulja preporučena od strane BMW-a zajedno s originalnim BMW filterima ulja.

Besplatan kontrolni pregled vozila

Prvoklasne ponude BMW servisa osiguravaju da ste Vi i Vaš BMW u najboljim mogućim rukama. Iskusni stručnjaci koriste originalne BMW dijelove kako bi osigurali da i Vaš BMW ostane original. 

Pročitajte više

Rezervirajte svoj termin i krenite potpuno bezbrižni na nova putovanja.

Pročitajte više