VAŠ BMW - LIJEP KAO I PRVOG DANA.

Profesionalni popravak i njega.

Bilo da je za popravke nesreće ili manja oštećenja vozila, s našim visoko kvalificiranim BMW servisnim stručnjacima, vaše vozilo je u najboljim mogućim rukama u svakom trenutku. U našim odobrenim radionicama za boju karoserije i karoserije, vraćamo vašem BMW-u besprijekorno stanje. Vrhunski standardi kvalitete i upotreba originalnih BMW dijelova su ključni u osiguravanju da vaše vozilo zadrži svoju vrijednost.

Pročitajte više
VAŠ BMW - LIJEP KAO I PRVOG DANA.Profesionalni popravak i njega.

ELEKTRIČNI I MEHANIČKI POPRAVCI.

Kada je riječ o popravcima BMW mehaničkih dijelova kao što su kočne pločice i diskovi ili elektronički dijelovi kao što je vaš navigacijski sustav, potreban vam je specijalizirani BMW mehaničar. Uostalom, nitko ne poznaje inovativnu tehnologiju vašeg BMW-a bolje od iskusnih i visoko kvalificiranih servisnih stručnjaka u vašoj BMW radionici. Vaš BMW servisni centar koristi samo originalne BMW dijelove za BMW popravke, jamčeći najvišu razinu kvalitete i performansi. Izvorni BMW dijelovi prilagođeni su vašem BMW-u - svaka komponenta je izuzetno pouzdana i trajna, dugoročno osiguravajući dobru vrijednost. BMW popravci znače da uvijek možete biti sigurni u stručne savjete i najbolju moguću uslugu.

  • Električni popravci
  • Mehanički popravci

POPRAVAK KAROSERIJE I BOJA KAROSERIJE.

BMW brine o popravcima vašeg vozila, osiguravajući da ono tijekom vremena zadrži svoju vrijednost. BMW servisni stručnjaci u našim certificiranim servisima za karoseriju ili boje karoserije opremljeni su samo za ovu vrstu preciznih popravaka. Koristeći svoje specifično tehničko znanje i moderne tehnike popravka, stručnjaci BMW-a obavljaju stručne popravke vašeg BMW-a kako bi vi ponovno mogli uživati u tom osjećaju sigurnosti.

Upotreba originalnih BMW dijelova osigurava preciznost i funkcionalnost do najsitnijih detalja - oni podliježu istim striktnim standardima kvalitete kao i sama BMW vozila. Točnost prilagodbe i visokokvalitetne izrada svakog originalnog BMW-ovog obnovljenog dijela osigurava da sve komponente vašeg BMW-a savršeno rade zajedno - za optimalnu izvedbu, kao i maksimalnu sigurnost i izdržljivost.

  • Popravak karoserije
  • Popravci boja karoserije

KOZMETIČKA NJEGA I POPRAVAK.

S BMW-ovom kozmetičkom njegom i popravcima vašeg BMW servisnog partnera bez napora se olakšavaju zahtjevi svakodnevnog života. BMW kozmetički popravci se provode brzo i precizno na visokoj razini kvalitete koju očekujete od BMW-a. Naši iskusni tehničari eliminiraju manje udubine u karoseriji, ogrebotine na laku, ogrebotine u presvlakama ili oštećenje čipa na vjetrobranu. Time se osigurava da Vaš BMW trajno zadržava svoj savršeni izgled, vrijednost i zadovoljstvo u vožnji.

Štoviše, naša široka paleta originalnih BMW proizvoda za njegu pomaže vam u zaštiti elegantnog aerodinamičkog sjaja vašeg BMW-a. Pokušajte to sami i uvjerit ćete se u vrijednost profesionalnih kozmetičkih popravaka i njege za vaš BMW.

Pročitajte više

Popravak manjih oštećenja.

Ogebotina u boji pridonosi izgledu vašeg vozila. S BMW-ovim popravkom ogrebotina boje vaš BMW servisni partner uklanja manja oštećenja boje karoserije i ostvaruje dokazane BMW standarde kvalitete: brzim i preciznim korištenjem ekološki prihvatljivog sustava BMW ColorSystem. Poseban tretman i djelomično bojanje može ukloniti udubine, struganje ili male ogrebotine u boji bez uklanjanja dijelova - s blistavim rezultatima.
Pročitajte više

Popravak udubljenja.

BMW popravak udubljenja vraća vašu vjeru u BMW. BMW šteta od tuče, nezgoda na parkiralištu ili manjeg vandalizma može ostaviti trag u vašem automobilu. S BMW-ovim popravkom udubljenja, štete na karoseriji mogu se ukloniti bez troškova potrebe za premazivanjem. Korištenje inovativnih metoda popravka, vaš BMW servisni partner može na lak i jeftin način ukloniti bilo koja oštećenja ili udubljenja vašeg BMW-a. Održavajte izgled i vrijednost Vašeg vozila - neka BMW popravak udubljenja vrati vašem BMW-u originalnu vrhunsku kvalitetu.

BMW popravak udubljenja osobito je dobar u popravljanju oštećenja, udubljenja i kompresija do 60 mm, gdje originalna boja nije oštećena.
Pročitajte više

Popravak unutrašnjosti.

BMW obnavljanje i popravci unutrašnjosti omogućuju brz i jednostavan način obnavljanja vaše unutrašnjosti. Za iznenađujuće nisku cijenu, popravak BMW-ovih presvlaka ili BMW-ove upravljačke ploče brzo i stručno uklanja problem. BMW oštećenje sjedala uzrokovano opeklinama ili oštrim predmetima je popravljeno i vašem automobilu je vraćen visoki BMW standard kvalitete. Bez obzira na to jesu li kožna sjedala popravljena ili imate rupe u plastičnim priključcima, nemojte dopustiti da jedan trenutak nepažnje napravi trajnu štetu i dugotrajni kamen spoticanja. BMW obnavljanje i popravci unutrašnjosti obnavljaju unutarnju ljepotu BMW-a.
Pročitajte više

Popravak stakla.

Malo mjesto oštećenja čipa može se brzo razviti u pukotinu zbog čega je potrebno zamijeniti cijelo vjetrobransko staklo. U mnogim slučajevima, besplatnim popravkom vjetrobranskog stakla BMW-a uštedjet ćete na skupoj zamjeni. Specijalno osposobljeni BMW servisni stručnjaci pobrinuti će se za svako mjesto oštećenja stakla i, ako je moguće, brzo i pouzdano ukloniti u uobičajenoj BMW kvaliteti uz BMW popravak stakala.

Ako popravak nije moguć, postavlja se novo visokokvalitetno izvorno BMW vjetrobransko staklo. Najsuvremenija tehnologija i posebno razvijeni materijali jamče vam optimalan rezultat i maksimalnu sigurnost.

*Ako imate sveobuhvatno osiguranje, popravak će besplatno izvršiti vaš BMW servisni centar, i neće utjecati na vašu policu osiguranja.
Pročitajte više

Popravci plastike.

Branici su uvijek skloni pukotinama ili ogrebotinama. Zahvaljujući BMW-ovom popravcima plastike, možete lako ispraviti sva manja oštećenja plastičnih dijelova vanjštine. BMW servisni partner će popraviti svaki oštećeni plastični dio brzo i isplativo za vas u uobičajenoj BMW kvaliteti.
Pročitajte više

Popravak lakometalnih kotača.

Oštećenje kotača može nastati od samog dodirivanja pločnika. Ako se to dogodi, svakako posjetite BMW servisni centar za BMW profesionalni popravak lakometalnih kotača. Šteta je u većini slučajeva površna i naš BMW lakometalni kotač http://www.bmw.com/com/en/usedvehicles/premiumselection/2014/can će brzo ukloniti sve tragove koristeći inovativni kit koji donosi najkvalitetnije rezultate. U malo vjerojatnom slučaju ozbiljnijih strukturnih oštećenja, vaš BMW servisni centar može preporučiti zamjenu kotača.
Pročitajte više