BMW DODACI ZA NAKNADNU UGRADNJU.

Odgovaraju vašem stilu života i željama.

Dizajnirajte BMW po svojoj želji. U bilo kojem trenutku možete naknadno ugraditi originalne BMW dodatke ili ažurirati softver.
Vaš će vas BMW servisni partner savjetovati i pomoći vam da pronađete rješenje koje je prilagođeno vama. Ponudit će vam odgovarajuće originalne BMW dodatke ili BMW softver te će osigurati da se ti novi elementi savršeno usklade s vašim vozilom.
To vam omogućuje da ažurirate i prilagođavate svoje vozilo u bilo kojem trenutku.

BMW dodaci za naknadnu ugradnju

BMW DODACI ZA NAKNADNU UGRADNJU.

BMW dodaci za naknadnu ugradnju omogućuju vam da svoj automobil još više prilagodite sebi, svojoj obitelji, poslu i slobodnom vremenu. Vaš će vas BMW servisni partner savjetovati i pomoći vam da pronađete odgovarajuće rješenje. Ponudit će vam originalne BMW dodatke ekskluzivnog dizajna koji odgovaraju vašem stilu života – od sučelja za iPod, aerodinamičnog paketa, sve do prenosivog navigacijskog sustava.
Podrazumijeva se da će vam vaš BMW servisni partner omogućiti i redovno ažuriranje digitalnih zemljovida u vašem navigacijskom sustavu. Tako ćete uvijek moći odabrati najbolju rutu.
Naknadna ugradnja BMW dijelova uključuje individualno savjetovanje, ali i ugradnji dodataka te njihovo savršeno usklađivanje sa složenom elektroničkom strukturom vašeg BMW-a.