POTPUNA USREDOTOČENOST NA VAŠE VOZAČKO ZADOVOLJSTVO.

BMW Servis.

Kvaliteta, učinkovitost i inovativnost tri su temelja stručnosti koje BMW Servis nudi danas i u budućnosti. Čak i prije nego što započne proizvodnja novog BMW-a, naši inženjeri razvijaju inovativne usluge i koncepte servisa. Posvećeni smo da vam osiguramo vrhunske usluge za vaš BMW i beskompromisno vozačko iskustvo.

Dogovorite termin za servis vašeg BMW automobila u najbliožoj Auto centar Tomić. servisnoj radionici.

Pročitajte više
BMW-ova automobilska tehnologija

BMW-OVA AUTOMOBILSKA TEHNOLOGIJA.

Inteligentan pristup servisu: servisno stanje – utemeljeno na onome što vam doista treba – možete provjeriti telefonski iz svojeg automobila. Veza putnog računala, vašeg BMW servisnog partnera i BMW-ova sjedišta upotrebljava se isključivo za optimizaciju servisnog procesa. To pojednostavljuje dogovaranje servisa i pregleda, pa ne plaćate nepotreban rad na automobilu.

BMW servisni partneri

BMW SERVISNI PARTNERI.

Uvijek su vam na raspolaganju. Zahvaljujući našoj globalnoj servisnoj mreži rijetko ste udaljeni od BMW servisnog partnera, a kamo se god uputili, veza s BMW-ovim sjedištem i stalni prijenos stanja vozila jamče najbolju servisnu uslugu.
Omogućavanjem lokalnom BMW servisnom partneru da skrbi o vašem automobilu znate da će popravci, servis i savjetovanje provesti stručni, vrhunski osposobljeni i obrazovani stručnjaci na temelju informacije iz računalnih uređaja i dijagnostičke opreme.

Dijagnostika vozila

DIJAGNOSTIKA VOZILA.

Tehnološki napredna usluga. Ugrađeni sustav putne dijagnostike prepoznaje i unaprijed bilježi moguće kvarove u električnim i elektroničkim sustavima vozila. Na temelju te dijagnoze računalni sustavi brzo i točno prepoznaju poteškoće. Također, na raspolaganju vam je izravna dvosmjerna komunikacija između BMW servisnog partnera i stručnjaka u BMW-ovu sjedištu koja vam jamči dosljedno visok standard usluge i servisa.

Uvijek upoznati sa servisom utemeljenim na stvarnom stanju vozila

UVIJEK UPOZNATI SA SERVISOM UTEMELJENIM NA STVARNOM STANJU VOZILA.

BMW je 1982. postao prvi automobilski proizvođač koji je ukinuo stroge intervale održavanja i prihvatio pristup servisiranju utemeljen na stvarnoj potrebi. Ovisno o modelu, danas se stanje potrošnih dijelova i tekućina određuje senzorima i algoritmima, odnosno na temelju parametara poput prijeđene kilometraže i vozačkih navika.
Kad pokrenete motor, na kontrolnom displeju prikazuje se stanje vozila i kad biste trebali otići na servis, uz dodatnu prednost da na servis trebate otići tek kad je to doista potrebno.

Čitač ključa

ČITAČ KLJUČA.

Inovativno, brzo i pouzdano. Na svim BMW-ovim modelima proizvedenim nakon 2000. svi važni podaci o vozilu poput identifikacijske oznake, prijeđene kilometraže i potrebe za servisom pohranjeni su u ključu. Kad dovezete automobil na servis, vaš BMW servisni partner tim podacima pristupa elektroničkim čitačem ključa. Tako izbjegavate nejasnoće ili krivi prijenos informacija i imate više vremena za razgovor o specifičnim detaljima s BMW-ovim servisnim savjetnikom.