ORIGINALNI BMW NOVI DIJELOVI.

Vaš BMW ostaje BMW.

Vaš vam BMW omogućuje vrhunske performanse iz dana u dan i za tu njegovu funkcionalnost vrlo je važno međudjelovanje između dijelova. I zato biste se trebali osloniti na originalne BMW dijelove jer savršene performanse mogu se postići isključivo preciznim usklađivanjem svih dijelova prema zahtjevima svakog BMW-ova modela. Originalni dijelovi pružaju vam vrhunsku kvalitetu i savršenu sigurnosti.

PREGLED BMW-OVIH ORIGINALNIH AUTOMOBILSKIH DIJELOVA.

Originalan BMW ispušni sustav

Originalan BMW ispušni sustav.

Snažan motor pridonosi istinskom vozačkom zadovoljstvu, ali ne i buka motora i onečiščivaći zraka. Originalni BMW-ov ispušni sustav jamči bolje performanse motora i manju potrošnju goriva ako se smanji masa. Usto, smanjuje i emisiju štetnih plinova za oko 90 posto dok je tipično diskretan, ali dinamičan BMW-ov zvuk (razlikuje se od modela do modela) očuvan.
Originalna BMW spojka

Originalna BMW spojka.

Radujte se godinama istinskog vozačkog zadovoljstva jer originalnu BMW spojku odlikuje dugotrajnost. Usto, zahvaljujući hidrauličkom radu spojka ne zahtijeva ni održavanje. Također, zbog visoke preciznosti izrade, originalna BMW spojka može izdržati temperature do 150 ° Celzijusevih. Ukratko, ništa ne stoji između vas i dugotrajnog, sportskog i dinamičnog vozačkog iskustva.
Originalne BMW kočnice

Originalne BMW kočnice.

U hitnim slučajevima svaki je centimetar važan i zato su originalne BMW kočnice pojedinačno usklađene prema međudjelovanju čimbenika poput aerodinamike, ABS-a, šasije, karoserije i motora od modela do modela. Posebni kompozitni materijali osiguravaju maksimalnu kočnu sigurnost i dugotrajnost. Ti originalni BMW dijelovi nebrojeno su puta testirani opsežnim pregledima i simulacijama kako biste se mogli osloniti na njih kad vam je to najpotrebnije.
Originalni BMW amortizeri

Originalni BMW amortizeri.

BMW se oslanja na sofisticirani dizajn dvocijevnih plinskih amortizera. Ti amortizeri (savršeno usklađeni prema vašem modelu BMW-a) pružaju bolju udobnost u vožnji, bolje reakcije i manje buke. NJihova funkcionalna stabilnost osigurana je i u najekstremnijim uvjetima - ti originalni BMW dijelovi jamče vam udobnost i prikladnu sigurnost u toplim i hladnim uvjetima (operativni su u temperaturnom rasponu od -40 °C do 100 °C).
Originalno BMW prednje vjetrobransko staklo

Originalno BMW prednje vjetrobransko staklo.

Nemojte dozvoliti da vam išta ometa usredotočenost u vožnji. Originalno BMW prednje vjetrobransko staklo jamči vam idealnu vidljivost i funkcionalnost važnih sustava pomoći u vožnji. Zahvaljujući savršenom obliku, prednje vjetrobransko staklo je vodonepropusno i nepromočivo, a posebna zakrivljenost omogućuje brisačima da svakim prelazom uklone maksimalnu količinu vode. Jedino se tako može osigurati maksimalna funkcionalnost svoh tehničkih elemenata ugrađenih u vjetrobran, od senzora za kišu do BMW-ova Head-Up Displaya.

BMW ZAMJENSKI DIJELOVI.

Dobri kao i novi, samo jeftiniji.

Temeljno načelo je ponovna obrada - do 60 posto svih zamjenskih dijelova može se ponovno upotrijebiti na kraju njihova navedena vijeka trajanja. Svaki zamjenski dio podvrgnut je istim smjernicama kvalitete kao i novi BMW dio i jamstvo na zamjenske dijelove je 24 mjeseca. Usto, 95 posto svih dijelova koji nisu odmah pripremljeni recikliraju se što se isplati, kako po okoliš, tako i po vaš novčanik jer BMW-ovi zamjenski dijelovi su i do dvostruko jeftiniji od novih.

PREGLED BMW ZAMJENSKIH DIJELOVA.

Originalni BMW generator

Originalni BMW generator.

Malen, lak i snažan - originalni BMW generator odlikuju dobre performanse. Usto, može izdržati vibracije uz ubrzanje do 80 puta snažnije od sile teže, stabilan je do napona od 350 volta i posebice je dugovječan zahvaljujući svom sofisticiranom dizajnu. Svaki originalni BMW generator točno je prilagođen performansama BMW-a, a njegova izdržljiva građa čini ga idealnim zamjenskim dijelom koji odlikuje ista kvaliteta i performanse kao i novi dio.
Originalni BMW elektropokretač

Originalni BMW elektropokretač.

Posebno prilagođen prema svakoj vrsti motora za manju potrošnju goriva i prikladan za uporabu čak i u ekstremnim uvjetima. Samo je jedan pridjev kojim možemo opisati originalne BMW-ove elektropokretače, a to je pouzdan. Funkcionalan u temperaturnom rasponu od -40 °C do 100 °C, elektropokretač je savršeno zaštićen od hrđanja i prljavštine svojim dizajnom i načinjen je od materijala najveće kakvoće.
Originalna BMW vodena pumpa

Originalna BMW vodena pumpa.

Originalna BMW vodena pumpa predstavlja aktivni doprinos očuvanju vrijednosti ostalih dijelova vozila i apsolutno je pouzdana čak i u najekstremnijim temperaturnim uvjetima. Čak i na 7000 o/min i nakon 100 sati neprekidnih testiranja, pumpa ne gubi više od 12 grama vode. Skrojena prema specifičnom motoru, precizno strojno proizvedena i intenzivno testirana, BMW-ovu vodenu pumpu ponajprije karakterizira dugotrajnost.
Originalni BMW automatski mjenjač

Originalni BMW automatski mjenjač.

Sportska vozna obilježja najviše razine. Originalni BMW automatski mjenjač uvijek rabi najsuvremeniju tehnologiju i odlikuje ga optimalan raspon omjera brzina za uvjerljiva ubrzavanja. Ti automatski mjenjači imaju viši početni okretni moment od ručnih. Svi dijelovi savršeno su usklađeni jer oni su ključ specifične BMW-ove vozne dinamike. A kako si se pobrinuli da vam budu zajamčene najbolje moguće performanse, svaka serija prije serijske proizvodnje odvozi milijun kilometara testne vožnje.